Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Acer ConceptD 700

Zobraziť katalóg
Acer ConceptD 700
Počítač Intel Xeon E, NVIDIA Quadro RTX 4000 8 GB, bez mechaniky, typ skrine: Midi Tower, Windows 10 Pro
Kód:  TC32k2q2aNAD

Acer ConceptD 700


ConceptD 700

Atraktívna a štýlová pracovná stanica ConceptD 700 je vybavená najnovším procesorom Intel® Xeon E™ a grafickou kartou Quadro RTX 4000, vďaka čomu poskytuje spoľahlivý výpočtový výkon na zložité kreatívne projekty a pomáha tvorcom vytvárať úžasné umenie v reálnom čase. Vďaka tejto technológii bude práca v pokročilej architektúre, strojárstve, výrobe, či v médiách plynulejšia a rýchlejšia.

  • Procesor Intel Xeon E
  • Grafická karta Quadro RTX 4000
  • Hlučnosť 40 dBA
  • Výborná rozšíriteľnosť

Spoločnosť Acer, ktorá sa zaoberá hardvérom, softvérom a službami, bola založená už v roku 1976. Zameriava sa na výskum, návrh, marketing, predaj a podporu inovatívnych produktov, ktoré zlepšujú každodenný život ľudí. Medzi produkty ponúkané spoločnosťou Acer patria počítače, monitory, projektory, servery, tablety, smartfóny a nositeľná elektronika. Spoločnosť Acer vyvíja aj cloudové riešenia, ktoré podporujú internet vecí. V roku 2016, keď spoločnosť Acer oslávila štyridsiate výročie svojho založenia, sa zaradila medzi päť najväčších počítačových firiem na svete.


Acer ConceptD 700


Profesionálna tvorba obsahu

Aby zvládla náročné úlohy, je pracovná stanica ConceptD 700 poháňaná najnovším procesorom Intel Xeon E pre rýchlejší, plynulejší a stabilnejší chod aplikácií a projektov.

Acer ConceptD 700


Tvorte bez hraníc

S tým ako sa tvorba obsahu stáva komplexnejšia, vizuálne efekty rastú ako svojou veľkosťou, zložitosťou, tak i svojím rozsahom, grafické karty NVIDIA Quadro RTX 4000 poskytujú bezkonkurenčný výkon pre nespútanú slobodu v kreativite, a to v oblastiach, ako je grafika v reálnom čase, akcelerovaný ray-tracing a hlboké učenie. Získajte fotoreálne 3D vykresľovanie, zažite rýchlejší výkon s pracovnými postupmi profesionálnych aplikácií a vytvárajte podrobnú, reálnu pohyblivú grafiku aj animácie.

Acer ConceptD 700


Tiché a optimalizované chladenie

Aplikácie náročné na procesorový výkon, ako je rendering a práca s videom spôsobujú, že sa ako procesor, tak grafický čip značne zahrieva. Preto je nevyhnutné, aby bolo použité to najlepšie možné chladenie. Počítač ConceptD 700 sa môže pochváliť optimálnym odvádzaním tepla a ventiláciou. Je chladený tromi ventilátormi, ktoré nasávajú vzduch cez trojuholníkový predný panel s prieduchmi a zabezpečujú cirkuláciu vzduchu cez celú skriňu. A napriek tomu sa môže chladenie pochváliť hlučnosťou iba 40 dBA, takže je počítač stále natoľko tichý, aby bol úplne nenápadný.


Acer ConceptD 700


Elegantná tvorba

Pracovná stanica ConceptD 700, ktorá bola navrhnutá tak, aby sa zmestila do akéhokoľvek moderného štúdia, sa môže pochváliť minimalistickým dizajnom so zaoblenými rohmi, drevenou hornou časťou a čelným panelom s trojuholníkovým vzorom. Okrem jednoduchej estetiky je počítač vybavený množstvom premyslených a praktických funkcií, napríklad pohodlným bezdrôtovým nabíjaním Qi a radom vysokorýchlostných portov. Predná strana je presvietená jantárovým svetlom, ktoré evokuje pocit tepla.

Acer ConceptD 700


Pôsobivá rozšíriteľnosť

Táto rozšíriteľná pracovná stanica bola navrhnutá tak, aby s vami rástla a spĺňala neustále sa meniace požiadavky na pracovné vyťaženie. Ponúka rýchly prístup a ukladanie veľkého množstva dát s flexibilnými možnosťami úložiska vďaka štyrom DIMM DDR4-2666 pamäťovým slotom na až 64 GB pamäte, rýchlejším PCIe M.2 SSD a štyrom interným pozíciám na 2,5" i 3,5" HDD.

Acer ConceptD 700


Zabezpečený a spravovateľný

Počítač ConceptD 700 má rad funkcií navrhnutých tak, aby vaše dáta aj samotný stroj boli chránené pred zlyhaním – rýchlo a ľahko monitorujte využitie vášho procesora, grafického jadra a pamäte pomocou intuitívneho prostredia ConceptD Palette, zatiaľ čo Health Indicator vás červenou, či modrou farbou kontrolky upozorní na akúkoľvek poruchu systému na riešenie problémov z prvej ruky; počítač je tiež dodávaný s podložkou so zámkom a výstražným alarmom, ktorý zabraňuje krádeži a neoprávnenému prístupu.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Xeon Hotovo!
Operačný systém
Windows 10 Pro Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Typ zostavy
Výkonný Hotovo!
Model procesora
Intel Xeon E Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Pro Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Výkonný Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Xeon Hotovo!
Model procesora
Intel Xeon E Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA Quadro Hotovo!
Model grafickej karty
RTX 4000 Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
8 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
2 304× Hotovo!
GPU Passmark
16 474 Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Biela Hotovo!
Veľkosť skrine
Midi Tower Hotovo!

Výstupy

Ďalšie
Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor, WAN/LAN Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Acer ConceptD Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
» Všetky počítače Acer ConceptD
» Všetky počítače s Windows 10
  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme.
  • Pokiaľ nieje uvedené inak, zostava je dodávaná s českou lokalizáciou.
» Všetky Počítačové zostavy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer ConceptD 700 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer ConceptD 700.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií