Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Acer H7550ST Short Throw

Zobraziť katalóg
Acer H7550ST Short Throw
4,0 2 hodnotení
Projektor , na stôl, Full HD, DLP, 3D, reproduktory, 1920×1080, 4:3, svietivosť 3000 ANSI lm, kontrast 16000:1, HDMI, MHL, VGA, S-Video, USB
Kód:  WX365m4 Produktové číslo:  MR.JKY11.00L

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer H7550ST Short Throw

Neviete, ako závisí uhlopriečka obrazu na projekčnej vzdialenosti? Otestujte si to v interaktívnom nástroji Acer!

vypnuté
Vynikající domácí zábava

Vynikajúca domáca zábava

Projektory Acer H7 boli navrhnuté tak, aby poskytli úžasnú domácu zábavu. Možno ich umiestniť vo veľmi krátkej vzdialenosti od steny a stále poskytnú obrovský obraz s detailným Full HD 1080p rozlíšením. Vďaka vysokému jasu a podpore 3D sú tieto projektory ideálnou voľbou pre celú rodinu, aby si vychutnala veľké filmy ako v kine rovnako akú pútavé hry, a to aj počas dňa. Vďaka ľahkému a flexibilnému nastaveniu, bezdrôtovým funkciám a dokonalému, neobyčajne realistickému obrazu premietajú tieto modely v každej obývacej izbe číru radosť.

vypnuté
Vynikající domácí zábava

vypnuté
Snadná bezdrátová projekce

Jednoduchá bezdrôtová projekcia

Po jednoduchom a bezproblémovom nastavení poskytne projektor veľký obraz s vynikajúcim rozlíšením a zvukom. Jednoducho prepnete projektor do bezdrôtového režimu, spustíte na svojom zariadení aplikáciu Acer eDisplay Pro a môžete priamo z telefónu či tabletu premietať akýkoľvek multimediálny obsah.

vypnuté
Ukrytý bezdrátový adaptér

Ukrytý bezdrôtový adaptér

Skrytý vnútorný priestor umožňuje schovať bezdrôtový MHL adaptér dovnútra projektora. Vďaka tomuto riešeniu sa môže projektor pochváliť čistejším a elegantnejším vzhľadom a možnosťou umiestnenia kamkoľvek bez otravných káblov.

vypnuté
Bezdrátový přenos zvuku přes Bluetooth

Bezdrôtový prenos zvuku cez bluetooth

Obohaťte svoj zážitok zo zvuku a streamujte HD audio z projektora do bluetooth reproduktora, Soundbar, headsetu alebo domáceho sterea. Pomocou tejto technológie možno dosiahnuť dokonalé ozvučenie v akejkoľvek obývacej izbe.


vypnuté
Technologie Acer ColorBoost 3D

Technológia Acer ColorBoost 3D

Projektory Acer prezentujú vďaka technológii Acer ColorBoost3D skutočne realistické farby, a to ako pri 2D, tak aj pri 3D obsahu. Môžu sa pochváliť optimalizovaným šesťsegmentovým farebným kolieskom, pokročilou technológiou osvetľovacej lampy a výkonným spracovaním obrazu vďaka čipu TI DLP™. Tieto technológie dokážu znížiť mieru rozkladu jasu a farebný posun a vylepšiť jasnosť farieb.

vypnuté
Technologie Acer ColorSafe II

Technológia Acer ColorSafe II

Tento projektor sa môže pochváliť technológiou ColorSafe II, vďaka ktorej sú farby vždy naozaj verné skutočnosti. Tiež využíva dynamické riadenie RGB zisku, ktoré zabezpečuje vernosť farieb i po dlhodobom používaní projektora.

vypnuté
3 000 lumenů

3 000 lúmenov

Integrovaná výkonná lampa premieta s vysokou úrovňou jasu 3 000 ANSI lúmenov a prináša krištáľovo čistý živý obraz s veľkou uhlopriečkou z veľkej vzdialenosti aj počas dňa, keď vonku svieti slnko.


vypnuté
Kontrast 16 000:1 díky technologii DynamicBlack

Kontrast 16 000: 1 vďaka technológii DynamicBlack

Vďaka technológii DynamicBlack sa môžete obklopiť nádhernými detailmi dych vyrážajúcich akčných scén. Zlepšuje kontrast obrazu jeho analýzou snímok po snímke a následne dynamicky upravuje výkon lampy na optimálne úrovne čiernej farby.

vypnuté
Dokonalý zvuk s Acer TrueHarmony

Dokonalý zvuk s Acer TrueHarmony

Upravený ekvalizér jemne vyladený vďaka technológii Acer True Harmony optimalizuje vyváženie frekvencií a zabezpečuje to, že filmy ožijú, hudba má väčšiu hĺbku a hry sú ešte pútavejšie vďaka väčším basom a priestorovému zvuku. Dvojica kvalitných vstavaných 10 W reproduktorov vám umožní vychutnať si čistý a mohutný zvuk či už pre malé či veľké publikum, a to bez akýchkoľvek externých reproduktorov.

vypnuté
Funkce DTS Sound

Funkcia DTS Sound

Technológia DTS Sound zvyšuje vnímanú hlasitosť zvuku, bez toho aby dochádzalo k jeho nežiadúcemu orezávaniu či skresleniu. Tiež obnovuje jeho smer rovnako ako nuansy, ktoré sa v typických prehrávačoch obvykle stratia.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Kontrast
16 000:1 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Kontrast
16 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
0,9 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
4,6 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
137,16 cm (54 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
762 cm (300 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
Lampa Hotovo!
Životnosť
4 000 h (166,67 d) Hotovo!
Životnosť lampy v ECO
6 000 h (250 d) Hotovo!
Výkon lampy
210 W Hotovo!
Hlučnosť
33 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
399 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4, VGA, Komponentný, Kompozitný, S-Video Hotovo!
Ďalšie pripojenie
USB 2.0, Slúchadlový výstup, Audio vstup Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI, VGA (D-SUB), Komponentný, Kompozitný, S-Video Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
USB, Audio jack výstup, Audio jack vstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!
Funkcie
Zoom, MHL, 3D Hotovo!
Výbava
Reproduktory, Diaľkové ovládanie Hotovo!

Rozmery

Hmotnosť
3,4 kg Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli je projektor Acer H7550ST možno přichytit na strop. Zároveň jsem v Acer kalkulátoru projekce vypočítal, že mi na vzdálenost 3,4m bude promítat o úhlopříčce cca 5m. Bude to tak opravdu i v reálu? Děkuji za odpovědi. Jakub

Diskusia a poradňa k Acer H7550ST Short Throw
Príslušenstvo pre Acer H7550ST Short Throw Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer H7550ST Short Throw. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Short Throw H7550ST. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer H7550ST Short Throw.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií