Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Samsung Galaxy AI

Acer Iconia One 10 16 GB Blue

Zobraziť katalóg
Acer Iconia One 10 16 GB Blue
1,0 2 hodnotení
Tablet – displej 10.1 " 1280 × 800 IPS, MediaTek MTK MT8167B 1.3 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 16 GB, pamäťová karta až 128 GB, WiFi, Bluetooth, webkamera 5 Mpx+2 Mpx, výdrž batérie až 8 h, hmotnosť 530g, Android 7.0 Nougat
Kód:  NC020e3o Produktové číslo:  NT.LEMEK.001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Iconia One 10 16 GB Blue

Tablet od značky Acer vám ponúkne veľkorysý displej s uhlopriečkou 10,1 " s rozlíšením Stredná. Vďaka svojej veľkosti je perfektný na pracovné záležitosti, ako je kreslenie, úprava fotografií či písanie textov. Vo voľných chvíľach ho využijete na sledovanie filmov či hranie hier. Kvalitný obraz zaisťuje technológia IPS so špičkovým podaním farieb a širokými pozorovacími uhlami. Procesor tabletu Acer Iconia One 10 16 GB Blue má 4 jadrá a pracuje na kmitočte 1,3 GHz. Operačná pamäť pri veľkosti 2 GB bohato stačí na bežné prehliadanie internetu či multimédií. Na ukladanie súborov a aplikácie je určených 16 GB vnútorného úložiska. Kapacita je ideálna skôr pre nenáročných používateľov. Tablet Acer Iconia One 10 16 GB Blue riadi systém Android 7.0 Nougat.

Zásadné vlastnosti tabletu Acer Iconia One 10 16 GB Blue

  • IPS displej tabletu s uhlopriečkou 10,1 "
  • Veľkosť RAM 2 GB
  • Interné úložisko s kapacitou 16 GB
  • Tablet Acer pracuje so systémom Android 7.0 Nougat
  • Zadný fotoaparát disponuje rozlíšením 5 Mpx
  • Predný snímač má rozlíšenie 2 Mpx
  • Slot na pamäťovú kartu na rozšírenie úložiska tabletu: microSD
  • Výdrž batérie až 8 h

Fotoaparát tabletu Acer Iconia One 10 16 GB Blue

K internetu sa s tabletom Acer pripojíte cez WiFi. S ostatnou elektronikou je možné ho spojiť klasickým Bluetooth signálom. Nebude vám chýbať prijímanie signálu GPS. Tablet Acer Iconia One 10 16 GB Blue zaobstará fotografie hlavným fotoaparátom s rozlíšením 5 Mpx. Predná šošovka na selfie fotky má 2 Mpx.

Výbava a konektory tabletu Acer Iconia One 10 16 GB Blue

Ak vám nevystačí vám interná pamäť, iste sa vám bude hodiť slot na pamäťovú kartu microSD do maximálnej kapacity 128 GB. Praktické využitie zvyšujú senzory, model Acer používa gyroskop.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka displeja
10,1" (25,65 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 1280 × 800 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
2 GB (2 048 MB) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
10,1" (25,65 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 1280 × 800 Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
2 GB (2 048 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
128 GB (131 072 MB) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!

Výdrž a výkon

Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz Hotovo!
Model procesora
MediaTek MTK MT8167B Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
9,15 mm (0,92 cm) Hotovo!
Šírka
258,4 mm (25,84 cm) Hotovo!
Hĺbka
167,15 mm (16,72 cm) Hotovo!
Hmotnosť
530 g (0,53 kg) Hotovo!
Farba
Modrá Hotovo!

Rad

Rad tabletu
Iconia One Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,poradite mi prosím jaký je potřeba kabel/redukce když chci k tabletu připojit klávesnici a flash (USB 2.0)-ne oboje najednou? Děkuji

Dobrý den,poradite mi prosím jaký je potřeba kabel/redukce když chci k tabletu připojit klávesnici a flash (USB 2.0)-ne oboje najednou? Děkuji

dobrý den bude tento model ještě v nabídce nebo je to doprodej ? děkuji za odpověd

dobrý den prosím kde najdu slot na sd kartu??

Zdravim potreboval by som zakupit od vas ochranne sklo k tomuto tabletu Dakujem

Dobrý den, chci se zeptat na co slouží druhý port MicroUsb vedle paměťové karty. Děkuji

dobrý den, jaké jsou prosím rozměry tabletu V x Š x H? tablet má navíc silný černý rámeček, tak velikost displaye je trochu zavádějící parametr...chceme na něj vybrat jiný obal. Díky

Dobrý den, ma tablet GPS? Diky

Dobrý den, má tento tablet USB ITG konektor pro připojení klácesnice?

Dobrý den, tablet jsem koupil pro potřeby seniorů v UVN Střešovice. Ovšem při testu hlavní aplikace - totiž Skype - jsem zjistil, že reprodukce je velmi tichá. Tedy pro seniory nevhodná. Skype píše "Reproduktor je vypnutý". Konečně i reprodukce z YT je velmi slabá. Bohužel jsem se ve specifikacích u produktu nedozvěděl, jaký je výkon reproduktorů. Je možné, že je chyba u mě v nastavení? A pokud ne, je nějaký relevantní produkt v podobné cenové relaci, který bude dosahovat hlasitosti alespoň jako běžný mobilní telefon v režimu reproduktor?

12
Diskusia a poradňa k Acer Iconia One 10 16 GB Blue
Príslušenstvo pre Acer Iconia One 10 16 GB Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Iconia One 10 16GB Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Iconia One 10 16GB Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Iconia One 10 16GB Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Iconia One 10 16GB fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií