Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acer Liquid JADE Primo LTE Black

Zobraziť katalóg
Acer Liquid JADE Primo LTE Black
Mobilný telefón 5.5" AMOLED 1920x1080, procesor Qualcomm Snapdragon 808 Hexa Core, RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB, MicroSDXC až 128 GB, Fotoaparát 21 Mpx + 8 Mpx, WiFi, Bluetooth, 3G/LTE, USB-C, USB 3.1, Dual SIM (2x Nano SIM), batéria 2870mAh, Windows 10
Kód:  NC010d7f Produktové číslo:  HM.HSREE.006
Acer Liquid JADE Primo LTE Black Predaj skončil

Acer Liquid JADE Primo LTE Black

vlastnosti telefónu

156,5 mm

vypnuté
Liquid Jade Primo

75,9 mm

vypnuté
Acer Liquid Jade Primo

8,4 mm

Hmotnosť telefónu: 150 g

Úhlopříčka displeje

5,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Windows 10 Mobile

typ operačného systému

Výdrž baterie

2 870 mAh

batéria

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

75,9 × 156,5 × 8,4 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

21 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

micro SD

slot na pamäťové karty

Váha

150 g

hmotnosť telefónu

Privítajte novinku spoločnosti Acer! Liquid Jade Primo LTE patrí medzi najnovšie a najzaujímavejšie kúsky, ktoré k nám zamierili od tejto známej firmy. Rovnako ako jeho predchodcovia sa chváli výnimočným dizajnom, pretože je ľahký, tenký a jeho krivky z neho robia luxusný kúsok. A nielen dizajn, ale veľa našľapaných funkcií, precízny fotoaparát a naviac aj podpora LTE sa vryje pod kožu naozaj každému, kto očakáva od svojho mobilu nielen volanie a písanie správ. Kombináciou všetkých týchto faktorov dostanete za skvelý peniaz slušný a predovšetkým výkonný nástroj pre spracovávanie všetkých úloh.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový smartphone za skvelú cenu
  • Veľký AMOLED displej
  • Šesťjadrový procesor
  • 3 GB pamäte RAM
  • Podpora funkcie Continuum
  • Perfektný fotoaparát
  • Podpora LTE
  • Systém Windows 10 Mobile

Luxusný displej

Dominantou zariadenia je veľký 5,5" AMOLED displej s FullHD rozlíšením. Ten poskytuje nádherne čisté a živé farby, pričom je chránený extra pevným a odolným sklom Gorilla Glass.

Skvelý foťák

So špičkovým fotoaparátom s rozlíšením 21 Mpx zaznamenáte všetky dôležité zážitky a okamihy v prvotriednej kvalite. S prisvetlením v zlých svetelných podmienkach napomáha dvojitý LED blesk. Video dokáže natočiť v rozlíšení až 4K. Na svoje si prídu aj selfie maniaci, pretože svojou kvalitou záznamu prekvapí aj predný 8 Mpx fotoaparát.

Neskutočný výkon

Liquid Jade Primo drží krok s najnovšou technológiou, o čom svedčí aj jeho osadenie. Srdcom tohto fešáka je totiž extrémne rýchly 64 bitový procesor so šiestimi jadrami Qualcomm Snapdragon 808. Aby všetko šlapalo bez najmenších problémov, chrbát mu kryjú až 3 GB rýchlej operačnej pamäte, čím je zaistený plynulý chod aj tých najnáročnejších aplikácií.

Nebude sa prehrievať? Nie, nebude. Tento výpočtový výkon samozrejme potrebuje zodpovedajúce chladenie, ktoré je tu tiež efektívne riešené. Smartphone disponuje pokročilým systémom fungujúcim na báze kovových trubičiek, ktoré účinnejšie odvádza prebytočné teplo.

Z mobilu PC?

Znie to síce čudne, ale je to pravda. Tento telefón spolupracuje s funkciami Continuum Windows 10 , ktoré z neho po pripojení monitora, klávesnice a myši jednoducho vytvoria počítač. Môžete tak spúšťať niekoľko aplikácií súčasne alebo vytvárať a upravovať dokumenty MS Office, písať emaily a iné. Aj keď ste pripojení k displeju alebo monitoru, môžete aj naďalej používať smartphone obvyklým spôsobom, ako napríklad prijímať telefónne hovory, písať SMS či kontrolovať všetky aplikácie. Nie je to len tak nejaký telefón!

 

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Proč jsem tento nařachlý telefoun koupil v DATARTU za 6900 a u vás ho máte za 16 000 ??

Zdalipak Alza tuší, že Datart ho umí prodávat za 7990. Tedy za půlku toho, co požaduje Alza.....

je možné na telefóne Acer Liquid JADE Primo LTE Black spúšťať exe súbor (z PC) ?

Prosím, kdo máte tenhle telefon, jdou vám odesílat sms, pokud je nastavený na 4G data (ideálně u O2)?

Dobrý den, máte v nabídce pouzdra a ochranné folie k mobilu Acer Liquid Jade Primo?

má podporu bezdrátového nabíjení a jestli ano bude fungovat nabíječka z lumie 930? Děkuji.

Mám telefon z Datartu. První jsem musel reklamovat po jednom dni. Přehříval se a restartoval. Ten, co jsem dostal výměnou vydržel 3 měsíce. Tentokrat se restartujte i bez přehřívání. Už nejde ani zapnout. Jdu zádě reklamovat. Krom toho má naprosto tristní foťák.

podporuje LTE frekvence 800 a900 ?

Dobrý den, dualSIM je plnohodnotný (tzn. 2x SIM + microSD) nebo hybridní (2x SIM nebo 1x SIM + microSD)?

Diskusia a poradňa k Acer Liquid JADE Primo LTE Black
Príslušenstvo pre Acer Liquid JADE Primo LTE Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Liquid JADE Primo LTE Black Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Liquid JADE Primo LTE Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Liquid JADE Primo LTE Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Liquid JADE Primo LTE Black Dual SIM.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií