PET PET

Acer Liquid Jade S LTE Cosmic Blue

Zobraziť katalóg
Acer Liquid Jade S LTE Cosmic Blue
3,0 2 hodnotení
Mobilný telefón 5" 1280x720 IPS Gorilla Glass 3, procesor MT6752M Octa Core 1.5GHz, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, Dual SIM, fotoaparát 5Mpx/13Mpx, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G, microSD, micro USB, batéria 2300 mAh, Android 4.4
Kód:  NC010d5g Produktové číslo:  HM.HJXEE.001

Acer Liquid Jade S LTE Cosmic Blue

Dotykom k viac emóciám

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Ako vyplniť?

Acer Liquid Jade

Dotykom k viacerým emóciám

Zoznámte sa s Liquid Jade S, najnovším prírastkom do rodiny smartphonov Acer radu Liquid Jade. Rovnako ako jeho predchodca je štýlovo tenký a elegantne zaoblený. Na zadnej strane má navyše dômyselne spracovaný textúrovaný povrch a fotoaparáty s možnosťou ovládania hlasom. Osemjadrový procesor a podpora rozhrania LTE mu
dodáva pozoruhodný výkon a rýchlosť.
 

Rychlý procesor

Impozantná rýchlosť

Smartphone Liquid Jade S drží krok s rýchlym digitálnym životným štýlom. S osemjadrovým procesorom je zabezpečený plynulý a spoľahlivý výkon. Rozhranie LTE s prenosovou rýchlosťou 150 Mb/s zaručuje rýchle sťahovanie - smartphone Jade S vám ponúkne všetko, čo práve potrebujete.

Parádní design

Krásny dizajn telefónu

Legendárny dizajn

Vďaka hrúbke 7,78 mm a oblým krivkám vám smartphone Liquid Jade S dokonale padne do ruky. Displej z materiálu Corning Gorilla Glass 3 dokonale podčiarkuje odolnú a zároveň prekrásnu konštrukciu smartphonu Liquid Jade S. Textúrovaný povrch na zadnej strane mu dodáva unikátny vzhľad a príjemný pocit na dotyk.

Kvalitní fotografie

Krásne snímky

Úžasný fotoaparát

Vychutnajte si fotografovanie s pohodlným prepínaním medzi predným a zadným fotoaparátom pomocou hlasového ovládania. Stačí povedať "sýr!" a zaobstaráte snímku zadným fotoaparátom s rozlíšením 13 MP a svetelnosťou F1,8. Ak poviete "autoportrét", predným fotoaparátom vyfotografujete sami seba. Ani pri nedostatočnom osvetlení nemusíte mať obavy - funkcia Bright Magic vám umožní zaobstarať jasné snímky bez ohľadu na okolité podmienky.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám dotaz ohledně pásem LTE, např: 4G sítě: LTE 700/800/850/900/1700/1800/1900/2100/2600MHz u výrobku Acer Liquid Jade S LTE. Mám zájem o tento výrobek a potřebuji pásmo 900MHz LTE. Děkuji

Diskusia a poradňa k Acer Liquid Jade S LTE Cosmic Blue
Príslušenstvo pre Acer Liquid Jade S LTE Cosmic Blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Liquid Jade S LTE Cosmic Blue.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií