Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acer Liquid Z520 16GB White

Zobraziť katalóg
Acer Liquid Z520 16GB White
4,4 8 hodnotení
Mobilný telefón 5" 854x480, procesor MT6582M Quad Core 1.3GHz, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, Dual SIM, fotoaparát 2MPx + 8 Mpx, WiFi, 3G, Bluetooth 4.0, microSD, micro USB, Android 4.4
Kód:  NC010c5j4 Produktové číslo:  HM.HP3EU.001

Acer Liquid Z520 16GB White

vlastnosti telefónu

143 mm

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Acer Liquid Z520 16GB White

73 mm

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Acer Liquid Z520 16GB White

9,9 mm

Hmotnosť telefónu: 154 g

Úhlopříčka displeje

5 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 4.4

typ operačného systému

Výdrž baterie

nie je známe

(Parameter nebol dohledaný)

MicroSim

Micro SIM

typ SIM karty

Rozměry

73 x 143 x 9,9 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

8 Mpx

fotoaparát

Připojení

nie je známe

(Parameter nebol dohledaný)

SD karta

micro SD

slot na pamäťové karty

Váha

154 g

hmotnosť telefónu

Elegantný duálny mobilný telefón ACER Liquid vás zaujme hneď na prvý pohled svojím prevedením a zakrivenými líniami pre lepšie uchopenie. Telefón má 5-palcový LDC displej, ktorý sa ale odlišuje od bežných displejov. Displej je vybavený ochranným filtrom modrého svetla, ktoré spôsobuje výraznú únavu očí a neskôr aj poškodenie zraku. Tento jedinečný displej je vyvinutý tak, aby vám nepoškodzoval zrak pri dlhodobom používaní mobilného telefónu. Plynulý chod a rýchle otváranie aplikácií vám zaisťuje štvorjadrový procesor MT6582M s frekvenciou 1,3 GHz s operačným systémom Android 4.4 KitKat. Vnútorná pamäť úložisko je 16 GB. Rozšíriť pamäť je možné pomocou pamäťovej karty do veľkosti 32 GB. Pamäť RAM je 2 GB a bez problému tak zvládne všetky otvorené procesy bez telefón tzv. Zamrzol alebo sa spomalil.

Hlavnou výhodou tohto telefónu je možnosť vloženia dvoch SIM kariet a možnosť využívania dvoch čísel súčasne bez obmedzenia. Mobilný telefón má dva fotoaparáty, ktoré majú rozlíšenie 8 MP (zadné) a 2 MP (predné). Fotoaparáty je dokonca možné ovládať pomocou hlasových príkazov. Hlasový príkaz vám pomôže vyrobiť fotografiu alebo nastaviť širokú škálu režimov fotografovania ako je napríklad Panorama, Best Shot, Multi-angle View a podobne. Zadné fotoaparát s rozlíšením 8 MP je vybavený automatickým zaostrovaním. Hlasové ovládanie možno deaktivovať a naďalej používať klasické tlačidlo. Fotografovať možno aj za zhoršených svetelných podmienok, pretože prisvetľovacia dióda osvetlí priestor, ktorý je fotografovaný. Ďalej určite oceníte technológiu Studio Sound pre zlepšenie zvukového zážitku, zosilnenie zvukov a zvýraznenie basov. Samozrejmosťou je možnosť pripojenia k WiFi 802.11 b / g / na využívať tak všetky možnosti internetu vrátane sociálnych sietí. Bluetooth 4.0 vám zase umožní spárovanie telefónu s iným zariadením pre výmenu dát.

Hlavné prednosti:

  • duálny prevedenie
  • ochranný filter modrého svetla
  • WiFi 802.11 b / g / n
  • automatické zaostrovanie
  • prisvetľovacia dióda
  • zvýraznenie basov
  • RAM: 2 GB

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den vás telefon je super,ale hodně se mi poslední dobou vybíjí baterka. Predem děkuji za odpověď. Zuzana

Diskusia a poradňa k Acer Liquid Z520 16GB White
Príslušenstvo pre Acer Liquid Z520 16GB White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Liquid Z520 16GB White.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií