Acer Liquid Z520 8GB White

Zobraziť katalóg
Acer Liquid Z520 8GB White
4,8 16 hodnotení
Mobilný telefón 5" 854x480, procesor MT6582M Quad Core 1.3GHz, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, Dual SIM, fotoaparát 2MPx + 8 Mpx, WiFi, 3G, Bluetooth 4.0, microSD, micro USB, Android 4.4
Kód:  NC010c5j2 Produktové číslo:  HM.HLQEU.001

Acer Liquid Z520 8GB White

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vyslovujte své příkazy

Vyslovujte svoje príkazy

Široká škála príkazov pre fotoaparát aktivovaných hlasom rozširuje vaše možnosti, ako sa priblížiť svojej vízii. Hlasovými príkazmi môžete ovládať širokú škálu režimov snímania vrátane vylepšenia, ako je HDR, Panoráma, Best Shot (Najlepšia snímka) a Multi-angle View. Samozrejme môžete si aj pomocou hlasu zaobstarať snímku. A aby toho nebolo málo, môžete toto všetko využiť u oboch fotoaparátov - ako pri prednom s rozlíšením 2 MP, tak pri zadnom s rozlíšením 8 MP a automatickým zaostrovaním.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Špičkový design

Špičkový dizajn

Tenké prevedenie, elegantné krivky, strieborný prúžok na boku zložený z malých pyramíd a zadný kryt s povrchom inšpirovaným thajským hodvábom tvoria telefón, ktorý budete chcieť neustále držať v ruke. Priestranný päťpalcový displej s jemným rozlíšením, vysokým kontrastným pomerom a technológiou IPS umožňuje prezeranie jasných obrázkov aj zo širokého zorného uhla.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Velké zobrazení, které vás chrání

Veľké zobrazenia, ktoré vás chránia

Väčšina aktivít súvisiacich s používaním smartphonu je vizuálna, je teda jasné, že akýkoľvek pokrok v zobrazení je krokom k lepšiemu. Pri modeli Z520 sa Acer na tieto vylepšenia zameral. Začína to u veľkého 5palcového displeja. Pridajte k tomu režim pre čítanie s ochranným filtrom modrého svetla, ktorý výrazne znižuje únavu očí.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vylepšený zážitek z poslechu

Vylepšený zážitok z počúvania

Certifikovaná technológia DTS Studio Sound vás pošle priamo do víru diania vďaka bohatšiemu a detailnejšiemu zvuku a vaše slúchadlá budú rezonovať ešte lepšími basmi.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Liquid Z520 8GB White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Liquid Z520 8GB White.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií