Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acer Predator 8 GT-810

Zobraziť katalóg
Acer Predator 8 GT-810
Tablet - Intel Atom x7 Z8700 Cherry Trail, multidotykový 8 "1920x1200 IPS LED Zero Air Gap, RAM 2GB, Intel HD Graphics, interná pamäť 32GB (micro SD až 128GB), GPS, Wifi s technológiou 2x2 MIMO, Bluetooth 4.0, reproduktory Predator Quadio, android 5.1
Kód:  NC020w5h Produktové číslo:  NT.Q01EE.008

Acer Predator 8 GT-810

Acer Predator 8 GT-810

Herná tablet s úžasným zvukom

Získajte úžasný zážitok z hrania hier na ľahko prenosnom tabletu. Štvorica výkonných reproduktorov, prispôsobiteľné nastavenia, rýchle vnútorné komponenty a najlepší displej, aký sme kedy do tabletu osadili - to všetko spoločne sa stará o to, aby bol vyzdvihnutý váš zážitok z mobilného hrania do nových výšin.

vypnuté
Zvuk prioritou

zvuk prioritou

Vychutnajte si úžasný virtuálny priestorový zvuk vďaka Predator Quadio - unikátny štvoricu výkonných reproduktorov. Vďaka riešeniu Predator Quadio vdýchne zvuk z vašich hier, filmov a hudby život novým svetom.

vypnuté
Ohromující barvy

Ohromujúca farby

Skočte vďaka obrazu s technológiou Predator ColorBlast do nového okúzľujúceho sveta. 100% pokrytie farebného priestoru NTSC a rozlíšenie Full HD vám prinesie brilantné kvalitu porovnateľnú s monitorom pre jedinečný zážitok z mobilného hrania.

vypnuté
Vibrační dezva

Vibračné dezva

Vychutnajte si zábavu s dvojitou vibračnou odozvou Predator TacSense. Dva starostlivo kalibrované motory vyvolávajúce vibrácie vám u tohto supertenkého tabletu poskytnú zážitok ako s herným ovládačom.

vypnuté
Výkon ve vašich rukou

Výkon vo vašich rukách

Nový procesor Intel Atom x7 vám dá do vašich rúk skutočný výkon. Tento procesor navrhnutý na vysoký výkon prichádza s grafikou novej generácie Intel HD Graphics pre celkovú hernú nadvládu. Počas používania aplikácií budete cítiť skutočnú silu a obdivovať špičkovú grafiku.

vypnuté
Zábava pod kontrolou

Zábava pod kontrolou

Pridajte s Predator MEDIAMASTER do vašej zábavy novú vrstvu ovládanie. Prispôsobte si nastavenia zvuku a obrazu a uložte si ich do profilu. Vylaďte si nastavenie pre hlbšie úrovne čiernej vo filmoch, lepší kontrast v hrách, úrovne hlasitosti, ktoré preferujete a ďalšie nastavenia.

vypnuté
Precizní hraní

Precízne hranie kdekoľvek

Technológia Predator Precision Plus nám umožnila zabudovať do obrazovky obrovské množstvo senzorov, takže môžete ovládať vaše hry s profesionálne presnosťou. Získajte konkurenčnú výhodu s nekompromisnou úrovňou presnosti hranie pomocou vašich prstov.

vypnuté
Agresivní dizajn

agresívny dizajn

Vyčnívejte z davu vďaka agresívnemu dizajnu. Štyri farebne zvýraznené reproduktory sú pripravené vám hrať priamo do tváre a podložky pre ľahké uchopenie sa postarajú o stabilitu vašich rukách - pre skvelé mobilné hranie. Supertenký rámček navyše umožnil umiestniť veľký displej do kompaktného tela, ktoré sa pohodlne vojde do vašej ruky.

vypnuté
Android 5.1 Lollipop

Android 5.1

Najnovšia verzia systému Android, ktorá prináša úsporu batérie až o 90 minút, vyšší výkon a vyššiu bezpečnosť vašich dát a účtov.

vypnuté
Ukládejte, synchronizujte a sdílejte

jednoduché zdieľanie

Zostavte si svoj vlastný cloud, ktorý bude vo všetkých vašich zariadeniach, napriek tomu s maximálnym súkromím a zabezpečením. Kapacita vášho cloudu môže byť tak veľká, ako len chcete, a váš počítač sa stane vaším osobným multimediálnym centrom. S BYOC je váš digitálny svet synchronizovaný bezdrôtovo, a zároveň naprieč celým ekosystémom vašich zariadení bez ohledu na pripojenie k sieti, operačného systému alebo značke zariadenia.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobr? den chtěl bych s tento tablet koupit

co se stalo s tímto produktem

Diskusia a poradňa k Acer Predator 8 GT-810
Príslušenstvo pre Acer Predator 8 GT-810
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Predator 8 GT-810. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Predator 8 GT-810. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Predator 8 GT-810. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Predator 8 GT-810.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií