Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Acer Predator Gaming Roll Top Backpack

Zobraziť katalóg
Acer Predator Gaming Roll Top Backpack
4,8 9 hodnotení
Batoh , hmotnosť 1.32kg, výbava: vodoodolný
Kód:  NC435h1 Produktové číslo:  NP.BAG1A.290

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Predator Gaming Roll Top Backpack Predaj skončil

Acer Predator Gaming Roll Top Backpack

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Plecniak Predator Gaming Roll Top od spoločnosti Acer vám zaručí perfektnú ochranu pre váš notebook s uhlopriečkou až 15,6". Na prvý pohľad vás zaujme svojím jednoduchým moderným dizajnom a logom Predator na prednej strane. O úložný priestor sa postará hlavný oddiel so zavinovacím zatváraním, dve bočné vrecká na fľašu a menšie predné vrecko s vodoodolným zipsom. Druhý zips na prednej strane plecniaka vám zároveň umožní rýchly prístup do hlavného priečinka. Vystužené ramenné popruhy plecniaka Acer Predator zaručia pohodlné každodenné nosenie. Rozhodne oceníte aj mäkčený priedušný chrbát plecniaka, ktorý umožňuje prúdenie vzduchu, a tým znižujú potenie.

Kľúčové vlastnosti plecniaka Acer Predator Gaming Roll Top

  • Plecniak Acer Predator Gaming Roll Top na notebook s uhlopriečkou až 15,6"
  • Pútavý moderný dizajn s logom Predator na prednej strane
  • Vodoodolné priečinky a dno plecniaka
  • Vystužené ramenné popruhy pre pohodlné nosenie
  • Priedušný chrbát plecniaka znižuje potenie
  • Ochrana proti poškriabaniu

Hmotnosť:
1,32 kg

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske/chlapčenské Hotovo!
Materiál
Polyester Hotovo!
Hmotnosť
1,32 kg Hotovo!
Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske/chlapčenské Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,32 kg Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!
Vlastnosti a výbava
Vodoodolné Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, 1) můžete mi prosím změři na výšku maximálně zarolovaný batoh? Jde mi o to, jestli projde jako příruční zavazadlo do letadla (pokud nebude např. zcela naplněn, ale zato v něm bude notebook). 2) jaký je objem batohu v litrech? Nikde tuto informaci nemohu nalézt. Díky

Mohl by mi někdo poradit, jak ten roll top funguje? Je tam nějaký zip nebo tak něco? Ptám se pro případ, že bych batoh potřeboval naplnit na maximum a nebylo tudíž už možné vršek zahnout. Děkuji :-)

Dobry den, da se objednat batoh na prodejnu, tam vyzkouset, a bud si ho vzit nebo ho tam nechat? Pripadne kdyz si ho vezmu, a zjistim ze je rozmery moc maly, da se do 14 dni normalne vratit, pokud nebyl nošený? Dekuji

Dobrý deň chcel by som sa spýtať na to či sa do tohto batohu zmestí aj 17,3 palcový notebook. Pretože podľa rozmerov by mal mať rezervu. Notebook má šírku 423mm, hĺbku 304mm a maximálnu výšku 33mm. Ďakujem za odpoveď.

Htěl bych zeptat jestli nemáte nějaký batoh ( tašku) ,do které by se vešel 15,6 palců + Xbox one S a k tomu myš, podložku pro myš klávesnici a nějaké ovladače. Je něco takového?

Chtěl bych se zeptat jestli se vejde to této tašky 15,6 palcový notebook + Xbox one S a k tomu myš, podložku pro myš klávesnici a nějaké ovladače.

Diskusia a poradňa k Acer Predator Gaming Roll Top Backpack
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Predator Gaming Roll Top Backpack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Predator Gaming Roll Top Backpack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Predator Gaming Roll Top Backpack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Predator Gaming Roll Top Backpack.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií