Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acer TravelMate P459

Zobraziť katalóg
Acer TravelMate P459
Notebook – Intel CPU, 15.6" IPS LED 1920×1080 ComfyView, RAM 8GB DDR4, M.2 SSD 256GB + HDD 500GB 7200 otáčok, WiFi 802.11ac, Bluetooth, HD webkamera, TPM, USB-C 3.1 Gen 1, čítačka kariet, čítačka odtlačkov prstov, podsvietená klávesnica, 4-článková batéria, Windows 10 Pro 64-bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NC329n6NAD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer TravelMate P459

Notebooky Acer TravelMate P459 sú priamo stvorené pre profesionálne sféru. Pracovné počítače sú vybavené všetkým, čo bude v kancelárii aj na služobných cestách potrebné. Špičkové parametre podporia efektivitu práce aj s tými najnáročnejšími programami. Poteší vás luxusný displej so skvelou technológiou IPS a jemným rozlíšením. Full HD a LED podsvietenie zaistia ten najdokonalejší obraz s ostrými detailmi a verným, živým podaním farieb. Odolnosť počítača aj pri častom prenášaní zaistí poctivá, robustná konštrukcia z kvalitných materiálov. Po programovej stránke bude mať všetko na povel profesionálna verzia najnovšieho systému Windows 10.

Kľúčové vlastnosti

  • Odolná a kvalitná konštrukcia
  • Luxusné displej s najlepšími vlastnosťami
  • Bohatá výbava pre každú príležitosť
  • Rýchly typ operačnej pamäte
  • Zabezpečenie čítačkou odtlačkov prstov
  • Podsvietená klávesnica
  • Profesionálny operačný systém

Rýchle komponenty

Do tohto radu notebookov patria len vynikajúce procesory Intel. Tie predstavujú dobre overenú spoľahlivosť a ľahko si poradia aj so zložitými výpočtami na pozadí pracovných programov. To všetko v spolupráci s operačnou pamäťou typu DDR4, ktorú budete mať k dispozícii s 8 GB. Veľkou kapitolou nielen pracovných notebookov je úložný priestor. TravelMate P459 v sebe môže nájsť dostatok miesta aj na dve jednotky. Rýchlejší SSD s kapacitou až 256 GB prinesie rýchlosť systému aj nainštalovaných programov a poznateľný pracovný komfort. Druhý disk je klasický typ HDD a pojme dostatok dôležitých dát.

Pripravený na všetko

Pretože je základom pracovného notebooku veľká výbava, dostali ju tieto počítače celú paletu. Samozrejmý je dostatok portov USB, veľkou prednosťou port USB 3.1. Vďaka nemu výrazne zvýšite rýchlosť prenosu súborov z pevných diskov. Medzi ďalšie užitočné funkcie patrí čítačka odtlačkov prstov a podsvietená klávesnica. Čítačka predstavuje vynikajúci spôsob ako spoľahlivo a predovšetkým komfortne zabezpečiť dáta aj počítač samotný. Klávesnica s podsvietením je obľúbenou a hojne vyhľadávanou funkciou, ktorá prináša komfort pri práci v noci.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer TravelMate P459 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer TravelMate P459. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer TravelMate P459. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer TravelMate P459.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií