Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Acer Veriton M2640G

Zobraziť katalóg
Acer Veriton M2640G
Počítač - Intel Core i5 7400 Kaby Lake, RAM 4GB DDR4, Intel HD Graphics 630, HDD 1TB 7200 otáčok, čítačka kariet, USB klávesnica a myš, Wiindows 10 Pro 64bit (VM2640G_H_300W 82+)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TC32g9t5 Produktové číslo:  DT.VPREC.003 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Veriton M2640G

Počítač Acer Veriton bude skvele vynikať pri pracovnom stole, v kancelárii alebo ako domáci stroj pre prácu i zábavu. Disponuje výkonom, ktorý sa nezľakne všetkých klasických pracovných aplikácií, avšak zvládne aj menej náročné hry a multimédiá sú pre neho vyložene hračkou. Je vybavený užívateľsky prívetivou verziou systému Windows 10 Pro. V balení navyše dostanete USB klávesnicu s myšou, aby vám nič nebránilo začať okamžite používať počítač.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný a cenovo dostupný počítač
  • Špičkový štvorjadrový procesor Intel Core
  • Rýchla operačná pamäť DDR4
  • Priestranný pevný disk
  • DVD mechanika a čítačka pamäťových kariet
  • Súčasťou balenia USB klávesnica a myš

Dostatok výkonu pre prácu i zábavu

Srdcom počítača je výkonný procesor Intel Core i5 7400 stavaný na modernej architektúre Kaby Lake, ktorého frekvencia dosahuje, v režime TurboBoost, až 3,5 GHz, čo už je poriadna nálož. K dispozícii má 4 GB rýchlej pamäte DDR4 a integrovanú grafickú kartu Intel HD Graphics 630. Výraznou výhodou zostavy je priestranný pevný disk s kapacitou 1 TB.

S pracovným nasadením vám pomôže čítačka pamäťových kariet alebo celá rada konektorov. Pre pripojenie všetkého, čo je pre prácu i zábavu potrebné, je k dispozícii hneď 8 USB portov. Prítomné sú ako staršie verzie 2.0, tak aj novšie 3.0, ktoré sú až 10× rýchlejšie. Nechýbajú grafické výstupy v podaní VGA alebo DVI a dostatočné množstvo PCI slotov vo vnútri skrine pre rozširujúce karty.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci se zeptat na pár otázek....... Je na tomto pc možné hrát gta 5 bez problému? Kolik % by jsem dostal slevu při nákupu pomocí karty ISIC? Je možné uplatnit kartu ISIC a slevový poukaz? Děkuji za odpověd

Diskusia a poradňa k Acer Veriton M2640G
Príslušenstvo pre Acer Veriton M2640G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Veriton M2640G.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií