AD květen univerzal Effaclar

Acer Vision 360

Zobraziť katalóg
Acer Vision 360
Kamera do auta – s rozsahom 360°, 4K rozlíšenie, LTE, automatické nahrávanie do cloudu
Kód:  WX394c2d2

Acer Vision 360

Obľúbený výrobca výpočtovej techniky sa pustil na pole kompaktných záznamových kamier a rovno vo veľkom štýle. Teraz si vďaka nemu môžete do auta zaobstarať bezpečnostný a dôkazný prostriedok, ktorý je nielen inteligentný, ale zaberie plný 360° uhol záberu. Ba čo viac, dokáže to dokonca v precíznom rozlíšení 4K. Kamera je totiž vybavená dvojicou objektívov, z ktorých každý je vyzbrojený rozlíšením 6 Mpx. Podporuje tiež LTE a automatickú zálohu natočeného materiálu do cloudu. Samozrejme nechýba GPS modul a citlivý G senzor. Použiť sa navyše dá aj ako bezpečnostné zariadenie proti krádeži vozidla.

Kľúčové vlastnosti 360° kamery Acer Vision 360

  • Precízne 4K rozlíšenie záznamu
  • Vie zabrať 360° uhol záberu
  • Dvojica 6 Mpx objektívov
  • Vlastný 2,4" displej
  • Integrovaná batéria
  • Objektívy s vynikajúcou svetelnosťou f/2,0
  • Podpora LTE a záloh do cloudu
  • Integrovaný GPS modul
  • Citlivý G senzor

Pripravená na automatickú zálohu do cloudu

Potrebné je dodať, že vzhľadom k stále zabehnutému FUP limitu slovenských mobilných operátorov sú veľké prenosy dát do cloudu prinajmenšom nákladné a ťažko uskutočniteľné. Výhodou však je, že táto technológia môže pomôcť pri prípadnom odcudzení vozidla. Kamera totiž nahráva i priestor vo vnútri vozidla. Disponuje vlastnou integrovanou batériou a teda funguje aj po vypnutí zapaľovania. V prípade, že sa vám niekto bude dobývať do vozidla, kamera ho nahrá a záznam odošle. Zachytí napríklad otvorenie dverí aj naštartovanie motora. Odosielanie do cloudu je preto aspoň občas zaujímavá voľba.

Okrem moderného LTE je pripravený aj GPS modul, ktorý zaznamenáva presnú trasu cesty. Citlivý G senzor sa zase stará o automatické zablokovanie kritického momentu jazdy, akým môže byť napríklad náraz alebo prudké brzdenie či zrýchlenie. Vďaka kamere tak budete mať vždy jasný dôkaz o priebehu udalostí a to vo vysokom rozlíšení. Ak nechcete využiťe 4K rozlíšenie a plný 360° uhol záberu, je možné použiť len jeden objektív. V tom prípade bude kamera zaberať dianie len jedným objektívom v 180° zábere a v rozlíšení Full HD.

Parametre a špecifikácia

Šírka
12,8 cm Hotovo!
Výška
4,8 cm Hotovo!
Hĺbka
5,2 cm Hotovo!
Rozlíšenie snímača
6 Mpx Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12,8 cm Hotovo!
Výška
4,8 cm Hotovo!
Hĺbka
5,2 cm Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
6 Mpx Hotovo!

Objektív

Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/2 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/2 Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty
Bez pamäťovej karty Hotovo!
Vnútorná pamäť
16 000 MB (15,63 GB) Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tak za chvilku začne IFA 2018 v Berlíně. Přesně před rokem na stejném veletrhu byla představena tato kamerka. Pokud vím, tak dostupná není ani jinde ve světě. Spíš už bych se zeptal, jestli je projekt zrušen a podívat se po něčem jiném, nebo se Visionu 360 ještě dočkáme... Všiml jsem si, že už zmizela i cena, připomenutí na e-mail nastavenou samozřejmě mám.

Stále čekáme na dostupnost a dovolená se blíží. Rádi bychom věděli jestli toto zboží vůbec u vás bude. Je možné u dodavatele ověřit? Samozřejmě, to, že mě budete informovat emailem, jsem pochopil. ( co jste odpověděli na dotaz předešlému tázateli) Děkuji, pěkný den.

Kedy bude tato kamera dostupna?

Diskusia a poradňa k Acer Vision 360
Príslušenstvo pre Acer Vision 360
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Vision 360. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Vision 360. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Vision 360. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Vision 360.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií