Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Actijoy Food & Water

Zobraziť katalóg
Actijoy Food & Water
Miska – pre domácich miláčikov, WiFi miska, sledovanie čerstvosti vody a frekvencie pitia, funkcia rozoznania psa
Kód:  ACTI01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Actijoy Food & Water Predaj skončil

Actijoy Food & Water

Miska Actijoy Food & Water WiFi Bowl je skvelou vychytávkou pre domácich miláčikov a ich majiteľov. Smart psia miska na kŕmenie podporuje zdravý životný štýl nielen psov, ale aj celej rodiny. Kontroluje príjem potravy a vody, má v sebe váhový senzor a presne monitoruje, koľko toho váš maznáčik zjedol či vypil. Informuje užívateľa o množstve a čerstvosti vody v miske a o každej abnormalite, napríklad pokiaľ vás pes menej je. Ak vlastníte viac psov, vie miska rozpoznať, ktorý psík ju práve používa. Výhodou tiež je, že je celý systém pripojený na predpoveď počasia a v prípade horúceho dňa odporučí majiteľovi pridať ráno viac vody.

Kľúčové vlastnosti

  • Smart psia miska na kŕmenie
  • Kontrola príjmu potravy a vody
  • Váhový senzor
  • Spolupráca s predpoveďou počasia
  • Dáta o aktivitách psa cez WiFi
  • Osobný a diétny digitálny tréner

Prevencia vzniku nadváhy

Miska funguje ako HUB a vždy, keď sa z nej pes s obojkom naje alebo napije, stiahne z neho cez WiFi dáta o jeho aktivitách, a to napríklad, ako veľmi sa pes hýbal či aké druhy pohybu vykonával. Na základe vyhodnotenia všetkých informácií dokáže odporučiť tréningový plán a stať sa osobným a diétnym digitálnym trénerom vášho chlpáča. Radí, či je potrebné častejšie dopĺňať vodu, dopriať psovi viac pohybu či navštíviť veterinára. Upozorní aj na to, že váš psí kamarát ešte neubehol požadovanú vzdialenosť. Miska je tak jedinečnou prevenciou vzniku nadváhy, zlepšuje zdravie vášho maznáčika a pomáha budovať pevný vzťah s jeho pánom.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre psy, Pre mačky Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre psy, Pre mačky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Actijoy Food & Water. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Actijoy Food & Water.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií