AlzaBoxy Q1 Premium Week Samsung

Adam FLEET – pristávacia plocha pre drony 95 cm + 19 cm – modrá/červená

Zobraziť katalóg
Adam FLEET – pristávacia plocha pre drony 95 cm + 19 cm – modrá/červená
Príslušenstvo – 3 LED svetlá, 8 reflexných pásikov, kolíky pre uchytenie, vonkajšie + interiérové, s taškou pre ľahký transport
Kód:  ADAF49 Produktové číslo:  ADNADLP95FARBL Stránky výrobcu
Adam FLEET – pristávacia plocha pre drony 95 cm + 19 cm – modrá/červená Predaj skončil

Adam FLEET – pristávacia plocha pre drony 95 cm + 19 cm – modrá/červená

Už vás nebaví oprašovať z vášho dronu pri pristátí piesok, trávu alebo kamienky? Lietate aj v noci a chcete mať prehľad o mieste, kde s dronom pristanete? Potom vyskúšajte obojstrannú pristávaciu plochu Adam FLEET v červenej/modrej farbe. Je vhodná pre drona s priemerom 95 cm. Pristávacia plocha je vyrobená z nylonového materiálu po obvode ktorého je všitý prút, ktorý uľahčuje skladanie a rozkladanie. V zloženom stave zaberie plocha Adam FLEET oveľa menej miesta. Súčasťou balenia je aj vnútorná podložka s priemerom 19 cm, ktorú je možné použiť aj pod myš. Vybrali ste vhodnú plochu pre pristátie? Potom už stačí vodoodolnú plochu upevniť tromi kolíkmi, ktoré sa nachádzajú v balení. Pre nočné pristátie je plocha osadená troma blikajúcimi LED svetlami po obvode a reflexnými prúžkami. Predstavte si, ako bude vyzerať vaše najnovšie video z lietania keď bude dron aj objektív chránený pred nečistotami.

Hlavné prednosti pristávacej plochy Adam FLEET 95 cm + podložka 19 cm

  • Obojstranná pristávacia plocha červená/modrá
  • Vhodná pre drona s veľkosťou 95 cm
  • Vodoodolná plocha z nylonu
  • 3 LED blikajúce svetlá a reflexné prúžky
  • Ľahko rozložiteľná a zložiteľná
  • Plocha Adam FLEET ochráni drona aj objektív
  • 3 kolíky pre upevnenie plochy
  • Navyše vnútorná podložka s priemerom 19 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adam FLEET - přistávací plocha pro drony 95cm + 19cm - modrá/červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Adam FLEET - Landefläche für Drohnen 95cm + 19cm - blau / rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Adam FLEET - Landefläche für Drohnen 95cm + 19cm - blau / rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Adam FLEET - leszállófelület 95 cm + 19 cm-es trónerekhez - kék / piros.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií