Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

ADATA Industrial ISMS312 MLC 8GB horizontálne

Zobraziť katalóg
ADATA Industrial ISMS312 MLC 8GB horizontálne
SSD disk SATA III, čítanie až 250 MB/s, zápis až 40 MB/s, pracovná teplota -40 ° C až + 85 ° C, SATA 7pin konektor
Kód:  DU103u4 Produktové číslo:  ISMS312-008GMH Stránky výrobcu
ADATA Industrial ISMS312 MLC 8GB horizontálne Predaj skončil

ADATA Industrial ISMS312 MLC 8GB horizontálne

ADATA Industrial bol stvorený pre priemyselné počítače s osobitnými špecifikáciami. Naozaj značný pracovný rozsah teplôt od -40 ° C až do 85 ° C sa hodí aj do extrémnych prostredí, kde by bežné disky neobstáli. 7pinové rozhranie modulu podporuje SATA a USB , Takže sa dá disk ľahko inštalovať a zároveň je v súlade s JEDEC špecifikácia. Všetky výrobky tejto rady sú testované veľmi starostlivú metódou. Prísne testovanie zabezpečuje výrobu najkvalitnejších výrobkov, ktoré spĺňajú požiadavky na extrémnu kvalitu a spoľahlivosť priemyselných počítačov, čím je tou najlepšou voľbou pre riadiace aplikácie. Kompaktné rozmery modulu sa dokonale hodí aj pre kiosky, lekárske a priemyselné počítače alebo do vstavaných aplikačných systémov.

Vlastnosti produktu:

  • K dispozícii so štandardným 7pinovým rozhraním
  • Vertikálne alebo horizontálne konektory (podľa modelu)
  • Podpora SMART
  • Podporuje otvorené API
  • Autodiagnostika a ochrana pred bleskami
  • Rozšírený rozsah teploty (-40 ° až + 85 ° C)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřeboval bych vědět jestli je tento ssd disk použitelný i pro starší počítač Intel atom N2600 system board has 3 USB 2.0 ports, Gigabit LAN, a PCI card slot and a mini PCIe card slot, support for up to 2GB of DDR3 800 MHz RAM, and support for SATA 3.0Gb/S or SATA 6.0Gb/s storage devices.

Diskusia a poradňa k ADATA Industrial ISMS312 MLC 8GB horizontálne
Príslušenstvo pre ADATA Industrial ISMS312 MLC 8GB horizontálne
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADATA Industrial ISMS312 MLC 8GB horizontální. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ADATA Industrie ISMS312 MLC 8 GB horizontal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ADATA Industrie ISMS312 MLC 8 GB horizontal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ADATA Ipari ISMS312 MLC 8 gigabájt vízszintes.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií