Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ADATA Premier MicroSDHC 16 GB UHS-I + Micro Reader

Zobraziť katalóg
ADATA Premier MicroSDHC 16 GB UHS-I + Micro Reader
4,6 101 hodnotení
Pamäťová karta
Kód:  DU019w2l4 Produktové číslo:  AUSDH16GUICL10-RM3BKBL Stránky výrobcu
ADATA Premier MicroSDHC 16 GB UHS-I + Micro Reader Predaj skončil

ADATA Premier MicroSDHC 16 GB UHS-I + Micro Reader

Veľmi rýchla pamäťová karta A-DATA nového štandardu SDHC Ultra High Speed I (UHS-I) s kapacitou 16 GB na uloženie dát. Karta dosahuje až 30 MB/s pri čítaní, avšak navyše vyniká v náhodnom čítaní aj zápise. Prenosový mód UHS-I dokáže v kompatibilných zariadeniach dosiahnuť vysoký výkon aj pri multitaskingu. Kartu je možné samozrejme použiť aj v „obyčajných“ SDHC zariadeniach bez UHS-I, nedosiahne však prenosové rýchlosti ako s prenosom UHS-I. Karta je vďaka svojej spoľahlivosti a najmä rýchlosti vhodná pre nasadenie v tabletoch, mobilných telefónoch a iných prístrojoch, ktoré tento formát kariet využívajú. Táto verzia je navyše dodávaná s čítačkou, takže túto kartu ľahko pripojíte aj do mnohých iných zariadení.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Micro SDHC UHS-I

Kapacita:
16 GB

Prenosová rýchlosť:
Minimálny garantovaný zápis: 10 MB/s (Class 10)
Čítanie: až 30 MB/s
Náhodné čítanie (4 KB): až 1 400 IOPS
Náhodný zápis (4 KB): až 100 IOPS

Rozmery:
15 × 11 × 1 mm

Hmotnosť:
0,25 g

Príslušenstvo:
Čítačka do USB

Prečítať viac

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!
Rýchlosť čítania
30 MB/s Hotovo!
Speed Class
Class 10 Hotovo!
UHS Class
UHS-I, U1 Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlosť čítania
30 MB/s Hotovo!

Rýchlostná kategória

Speed Class
Class 10 Hotovo!
UHS Class
UHS-I, U1 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V 10.6 jsem si na eshopu Alza objednal spacák a sd kartu.Hned v neděli přišlo potvrzení,že je moje objednávka připravena v Holešovicích k vyzvednutí až do 14.6.Potřeboval jsem tuto kartu do fotáku a dnes 12.6. jsem se v Alze cestou na dovču stavil vyzvednout své objednávky.Po zaplacení objednávek jsem se přesunul k výdeji. Jako první po pár minutách byl připraven spacák.Ale na sd kartu jsem čekal vcelku dlouho cca 20min.Už mi docházela trpělivost,když se konečně objevilo mé číslo na obrazovce.Jaké bylo moje rozčarování,když mi bylo pánem zděleno,že kartu kterou jsem si objednal vůbec nemají.Vcelku arogantně mi pán zdělil,že mi dá dobropis a že se mám vrátit k pokladnám kde mi vrátí peníze a mám si vybrat jinou.Paní u pokladem mi vrátila peníze a já šel k PC a narychlo hledal nějakou sd kartu kterou mají momentálně v Holešovicích na skladě a bude ihned k vyzvednutí a já mohl konečně vyrazit na svoji vytouženou dovolenou, kterou mi Alzacirkus hned na začátku takto pokazila!Moc vám děkuji

Diskusia a poradňa k ADATA Premier MicroSDHC 16 GB UHS-I + Micro Reader
Príslušenstvo pre ADATA Premier MicroSDHC 16 GB UHS-I + Micro Reader Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADATA Premier MicroSDHC 16GB UHS-I + Micro Reader. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ADATA Premier Micro 16GB SDHC UHS-I + USB-Speicherkartenleser. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ADATA Premier Micro 16GB SDHC UHS-I + USB-Speicherkartenleser. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ADATA Premier Micro SDHC UHS-I 16 GB + Micro Reader.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií