AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

ADATA UC350 32GB

Zobraziť katalóg
ADATA UC350 32GB
4,2 20 hodnotení
USB kľúč USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) a USB-C, kapacita 32 GB, rýchlosť zápisu až 30 MB/s, rýchlosť čítania až 100 MB/s, miniatúrny a štýlový, otg a vysúvací konektor
Kód:  DU079q7p Produktové číslo:  AUC350-32G-CGD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ADATA UC350 32GB

S elegantným flash diskom od spoločnosti ADATA nie je prenos dát vôbec žiadna veda. Univerzálna kompatibilita umožňuje disk použiť v kombinácii s ktorýmkoľvek PC, MacBookom alebo Android zariadením. USB disk je štandardu USB 3.1, takže disponuje vysokými rýchlosťami čítania (100 MB/s) aj zápisu (30 MB/s) dát. Počas prenosu objemných súborov tak môžete povedať "zbohom" dlhému čakaniu. Príjemná je aj podpora funkcie OTG, umožňujúca zdieľanie dát u kompatibilných smartfónov či tabletov. Okrem klasického USB konektora potom môžete využiť aj nového symetrického konektoru USB-C.

Univerzálne konektory

UC350 samozrejme neponúka využitie iba v pracovnej sfére. Bezpochyby zajasáte nad rýchlym prenosom Blu-ray filmov, seriálov, rozsiahlych hudobných kolekcií a playlistov alebo počítačových hier. Malý vzhľadom, ale priestorný kapacitou, dokáže tento drobček pojať až 64 GB dát. Pripočítajte obriu kapacitu k jeho atraktívnemu reprezentatívnemu dizajnu, navrch prihoďte priaznivú obstarávaciu cenu a máte v ruke hneď niekoľko neotrasiteľných dôvodov, prečo by flashdisk UC350 mal získať svoje miesto v taške, pekne po boku vášho notebooku.

Kľúčové vlastnosti

  • Miniatúrny disk štandardu USB 3.1
  • Klasický USB konektor + moderný USB-C
  • Široká kompatibilita
  • Podpora funkcie OTG (On-The-Go)
  • Blesková rýchlosť čítania aj zápisu dát

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Rozhraní
USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) Hotovo!
Konektor
USB-C Hotovo!
Rýchlosť čítania
100 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
30 MB/s Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) Hotovo!
Konektor
USB-C Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť čítania
100 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
30 MB/s Hotovo!

Spracovanie a funkcie

Funkcie
OTG Hotovo!
Vyhotovenie
Miniatúrny Hotovo!

Farba

Farba
Zlatá Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
29,3 mm Hotovo!
Výška
18,8 mm Hotovo!
Dĺžka
7,8 mm Hotovo!
Hmotnosť
5 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky USB-C kľúče
» Všetky USB OTG kľúče (USB do telefónu)
» Všetky USB kľúče 3.1
» Všetky USB kľúče 32 GB
» Všetky USB kľúče na kľúčenku a vtipné USB kľúče

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat na funkci flash disku, jestli zapojím flash disk rovnou do mobilního telefonu stáhnu do něj mp3 a pak rovnou strčím usb do rádia v autě? Děkuji za rychlou odpověď

Dobrý den, tento flasch disk jde strčit tedy jak chápu i do iPadu a spustit film? A musí tam byt i nějaká instalace? Děkuji za odpověď

Zdravím, chápu to správně, že jeden tenhle disk má jak koncovku na klasické USB (3.1.), tak USB-C? To je nějak vysouvatelné, nebo se koncovka na USB-C nasadí na tu klasickou? Díky.

Dobrý den, funguje to i v případě, že chci na iPhone nahrávat video a budou se ukládat na externí paměť? Lze toto nastavit? Děkuji.

Diskusia a poradňa k ADATA UC350 32GB
Príslušenstvo pre ADATA UC350 32GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADATA UC350 32GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ADATA UC350 32 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ADATA UC350 32 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ADATA UC350 32GB.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií