Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Adata XPG EMIX H30

Zobraziť katalóg
Adata XPG EMIX H30
Herné slúchadlá - so zosilňovačom Solox F30, 7.1, 3.5mm jack/USB, odnímateľný mikrofón, v balení stojanček
Kód:  DU5001a Produktové číslo:  SOLOX_EMIX Stránky výrobcu

Adata XPG EMIX H30

Herné akcie vás so slúchadlami EMIX H30 a zosilňovačom SOLOX F30 úplne pohltia. Vychutnajte si pôsobivý výkon a pohodlie slúchadiel EMIX H30 s priedušnými náušníkmi v robustnej hliníkovej konštrukcii a s optimalizovanou upínacou silou. Zosilňovač SOLOX F30 zintenzívni prežitky virtuálnym priestorovým zvukom 7.1, aby ste mohli presne určiť smer, odkiaľ prichádzajú nepriateľské jednotky a ihneď reagovať. Zvuk je jedným z rozhodujúcich faktorov pri hraní hier, a preto sa riadne vybavte do najťažších bitiek.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Adata XPG EMIX H30 so zosilňovačom Solox F30

  • Pevné a ľahké hliníkové prevedenie s podsvietením
  • Masívny zvuk 53mm meničov s vlastným zosilňovačom
  • Virtuálny 7.1-kanálový zvuk
  • 4 prednastavené zvukové módy a výstup pre reproduktory
  • USB pre počítač a 3,5 mm vstup pre konzoly a ostatné
  • Prémiový odpojiteľný mikrofón s pozláteným konektorom
  • Pribalený stojan s magnetickým uchytením

Výkonný zvuk 53mm meničov s maximálnym komfortom

Slúchadlá EMIX H30 majú nadmerné mušle, v ktorých sídlia silné 53mm meniče. Vďaka nim budete počuť hlboké basy a dynamický zvuk, ktorý vás oproti nevýraznému zvuku 40mm meničov dokonale vtiahne do deja. Aj keď sú natoľko veľké, vankúše s priedušnými materiálmi a pamäťovou penou prinesú dlhotrvajúce pohodlie nositeľa. Inžinieri a konštruktéri dlho hľadali systém s optimálnou silou. Výsledkom je hlavový most s presne nastaviteľným upnutím. Bez ohľadu na veľkosť hlavy alebo jej tvar, hráči získajú skutočný komfort bez nadbytočného tlaku.

Virtuálny priestorový zvuk 7.1 a optimalizácia pre každú situáciu

Zosilňovač SOLOX F30 sa pripojí k počítaču cez USB, a vytvára tak výkonné zvukové riešenie s vylepšením detailov a priestorovo presným virtuálnym zvukom 7.1. Lepší zvuk zvýši povedomie o tom, kde prebieha akcia, takže vás nepriatelia už len tak neprekvapia. So SOLOX F30 možno reprodukciu zvuku optimalizovať podľa toho, čo chcete robiť. K dispozícii je režim pre hranie, hudbu, filmy alebo hlasové rozhovory. Vďaka dodatočnému výstupu pripojíte reproduktory. Môžete využívať slúchadlá a súčasne reproduktory. Ak nechcete rušiť, jednoducho prepnete späť len na slúchadlá.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

kedze to mate oznacene ako POSLEDNY KUS ZA TUTO CENU znamena to ze potom pojde cena dole?lebo je slusne prestrelena :D

Diskusia a poradňa k Adata XPG EMIX H30
Príslušenstvo pre Adata XPG EMIX H30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adata XPG EMIX H30. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Adata XPG EMIX H30. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Adata XPG EMIX H30. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Adata XPG EMIX H30.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií