Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ADATA XPG Micro SDHC 32 GB UHS-I U3 Class 10 + SDHC adaptér

Zobraziť katalóg
ADATA XPG Micro SDHC 32 GB UHS-I U3 Class 10 + SDHC adaptér
4,9 13 hodnotení
Pamäťová karta – čítanie až 95MB/s, zápis až 90MB/s
Kód:  DU019w2o3 Produktové číslo:  AUSDH32GXUI3-RA1 Stránky výrobcu
ADATA XPG Micro SDHC 32 GB UHS-I U3 Class 10 + SDHC adaptér Predaj skončil

ADATA XPG Micro SDHC 32 GB UHS-I U3 Class 10 + SDHC adaptér

Nový modelový rad pamäťových kariet spoločnosti Adata je priamo navrhnutý pre neustále ukladanie záznamu. Pre sériu XPG je charakteristický vysoký výkon a inak tomu nie je ani u tejto novej pamäťovej karty. S rýchlosťou až 95 MB/s čítania a 90 MB/s zápisu, sa javí ako ideálne riešenie najmä pre objemné videosúbory vo vysokom Ultra HD rozlíšení 4K. Použité vysokokvalitné MLC Flash pamäte zaručujú dlhšiu životnosť a technológie pre opravu chýb zlepšujú integritu dát.

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosové rýchlosti až 95 MB/s dovolia záznam dokonca až v 4K
  • Vysoká odolnosť proti vplyvom životného prostredia (krytie triedy IPX7)
  • Súčasťou balenia je navyše adaptér pre použitie v prístrojoch s väčším formátom SDHC
  • Zodpovedá špecifikáciám UHS-I U3 (UHS Speed: Class 3, Speed Class: Class 10)

Zvýšená odolnosť pre maximálnu životnosť uložených dát

Inžinieri ADATA vytvorili pamäťové karty, ktoré sú určené pre rozmanité prostredie a vydržia aj v extrémnych podmienkach. Tieto výrobky majú ochranné krytie triedy IPX7, čo znamená vodotesnosť v hĺbke 1 meter po dobu minimálne 30 minút. Sú skonštruované tak, aby odolávali tlaku, otrasom, vode, ohýbaniu, alebo točeniu. Keďže ide o výrobky určené pre cestovanie, sú tiež odolné voči röntgenovým lúčom a zariadeniam, ktoré sa používajú na kontrolu bezpečnosti napr. na letiskách alebo v múzeách. Karty sú testované pre použitie v širokom rozsahu teplôt od -25 °C až do 85 °C.

 

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Rýchlosť čítania
95 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
90 MB/s Hotovo!
Speed Class
Class 10 Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlosť čítania
95 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
90 MB/s Hotovo!

Rýchlostná kategória

Speed Class
Class 10 Hotovo!
UHS Class
UHS-I, U3 Hotovo!

Vlastnosti

Odolná proti
Teplu, Vode Hotovo!
Vlastnosti
Nahrávanie videa v 4K Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,je tato karta vhodna do outdoor kamery Rollei Actioncam 525,ktera podporuje nahravani videa pri rychlosti 60fps?Aby se videa nesekala. Dekuji za odpoved.

Dobrý den je tato karta kompatibilní s Huawei P9 lite

je karta vhodna i do windows tabletu na hrani her napr... counter strike global offensive ? tablet: Dell Venue 8 Pro tablet

Dobrý den, je potřeba tuto kartu nějak zformátovat před použitím v PC? Nebo mít speciální program který ji umí načíst? Jde mi o to že když ji pomocí redukce vložím do čtečky karet počítač se tváří že tam žádná karta není. Na čtečce svítí červená dioda místo zelené. To samé mi dělá i jiná microSDHC karta vyndaná z mobilu kde normálně funguje. Zkoušel jsem i jiné redukce a více čteček a nic. Co dělám špatně? díky za info Jakub V.

Diskusia a poradňa k ADATA XPG Micro SDHC 32 GB UHS-I U3 Class 10 + SDHC adaptér
Príslušenstvo pre ADATA XPG Micro SDHC 32 GB UHS-I U3 Class 10 + SDHC adaptér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADATA XPG MicroSDHC 32GB UHS-I U3 Class 10 + SDHC adaptér. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ADATA XPG MicroSDHC 32 GB UHS-I U3 Class 10 + SDHC-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ADATA XPG MicroSDHC 32 GB UHS-I U3 Class 10 + SDHC-Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ADATA XPG Micro SDHC 32GB UHS-I U3 Class 10 + SDHC adapter.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií