PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ADE Bezdrôtový teplomer BBQ 1600

Zobraziť katalóg
ADE Bezdrôtový teplomer BBQ 1600
4,5 4 hodnotení
– LCD displej, časovač, základná teplota podľa druhu mäsa, 5 stupňov prepečenia, rozsah teploty: -20 –250°C, rozmery: 76×76×25mm
Kód:  ADEBT141 Produktové číslo:  BBQ 1600 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ADE Bezdrôtový teplomer BBQ 1600

Dokonalé výsledky pri príprave mäsa vám zaručí praktický teplomer BBQ 1 600 od spoločnosti ADE. Teplomer je vybavený farebným dotykovým LCD displejom a alarmom, ktorý vás zvukovo upozorní, že mäso dosiahlo požadovanej teploty jadra. Cieľovú teplotu môžete nastaviť sami alebo použiť prednastavené voľby. Vybrať si môžete z ôsmich rôznych druhov mäsa a z piatich stupňov prepečenia. Puzdro teplomera je vyrobené z vysoko kvalitného ABS plastu, meracia vidlica z nehrdzavejúcej ocele. Vidlicu je možné zasunúť až do hĺbky 16 cm. Teplomer môžete ponechať v stojane alebo vďaka magnetu pripevniť napríklad k rúre. S teplomerom BBQ 1 600 bude grilovanie jednoduchšie, než kedykoľvek predtým.

Kľúčové vlastnosti digitálneho teplomera ADE BBQ 1 600

  • Digitálny teplomer pre optimálne sledovanie teploty pri príprave pokrmov
  • Perfektný na grilovanie na grile aj na pečenie v rúre
  • Meracie vidlica z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, hĺbka zasunutia 16 cm
  • Veľký podsvietený farebný dotykový LCD displej s intuitívnym ovládaním
  • Možnosť individuálneho nastavenia teploty aj výberu z mnohých prednastavených hodnôt
  • Prednastavené druhy mäsa na výber (8 druhov mäsa)
  • Výber stupňa prepečenia a zodpovedajúcej teploty jadra mäsa (5 stupňov prepečenia)
  • Integrovaný časovač a zvukový alarm upozorňujúci na dosiahnutie cieľovej teploty
  • Veľký rozsah pre meranie teplôt (od -20 do 250 °C) umožňujúci univerzálne využitie teplomera
  • Možnosť zobrazenia nameranej teploty v stupňoch Celzia aj Fahrenheita
  • Tepelne odolný kábel dlhý 100 cm
  • Teplomer vybavený stojanom a magnetom na zadnej strane
  • Možnosť magnetického pripevnenia teplomera na chladničku, gril alebo rúru

S praktickým teplomerom BBQ 1 600 bude ľahké nielen grilovanie

Všetky súčasti teplomera ADE BBQ 1 600 sú vyrobené z kvalitných a rezistentných materiálov. Puzdro teplomera je z odolného plastu a vyznačuje sa nízkou hmotnosťou a dobrou odolnosťou proti chemickým látkam. Oceľová vidlica na meranie teploty mäsa je k teplomeru pripojená pomocou 100 cm dlhého, tepelne odolného kábla. To vám umožňuje BBQ teplomer využiť nielen pri grilovaní na otvorenom grile, ale aj pri pečení mäsa napríklad v rúre. Vidlica zostane po celý čas prípravy v pečienke vo vnútri rúry, kábel povediete medzi dverami rúry a upevníte ho k LCD displeju. Ten môžete uložiť nielen do praktického stojana, ale vďaka magnetu na zadnej strane ho môžete pripevniť aj na panel rúry či grilu. K dispozícii máte aj ochranný kryt pre bezpečné uloženie vidlice. Všetky komponenty teplomera sa navyše ľahko udržujú čisté. 

S veľkým LCD displejom je ovládanie ADE BBQ 1 600 hračka

Na prácu s teplomerom BBQ 1 600 si zvyknete rýchlo. Jeho obsluha a presné zobrazenie všetkých hodnôt prebieha na veľkom dotykovom LCD displeji s jednoduchým a intuitívnym ovládaním. Vďaka možnosti podsvietenia môžete teplomer použiť aj pri večernej párty. Na displeji môžete teplotu zobraziť v stupňoch Celzia aj Fahrenheita, podľa vašej potreby. Rozsah teplotných hodnôt sa môže pohybovať medzi -20 a 250 °C. Tento široký rozsah predurčuje teplomer na univerzálne využitie. Neurčíte s ním iba presnú teplotu jadra mäsa, ale môžete zmerať aj teplotu vody, mlieka alebo dojčenskej výživy. Digitálny teplomer ADE je vybavený aj funkciou časovača, ktorý vás zvukovým signálom upozorní na uplynutie nastaveného času. Môžete ho teda použiť aj ako kuchynskú minútku. Maximálna doba, ktorú môžete na teplomere nastaviť, je 100 minút. Prevádzka teplomera BBQ 1 600 prebieha na batériový pohon. A pretože batérie sú súčasťou balenia, môžete teplomer začať používať ihneď po jeho rozbalení.

S teplomerom ADE BBQ 1 600 je každý profesionál

Ak patríte k milovníkom grilovaného mäsa, potom ste iste zistili, že jeho správna príprava nie je tak jednoduchá, ako by sa mohlo zdať. Rôzne druhy mäsa majú pri tepelnom spracovaní rôzne teploty jadra. Ich príprava si vyžaduje nielen určité znalosti, ale aj skúsenosť. S teplomerom ADE BBQ 1 600 ale nepotrebujete ani jedno ani druhé. Vynikajúce dokonalé steaky pripravíte zaručene, a to vďaka prednastavenej ponuke teplomera. Pre každý druh mäsa totiž môžete cieľovú teplotu nielen zadať sami, ale môžete tiež zvoliť na teplomere iba druh mäsa. Na výber ich máte 8 – hovädzie, jahňacie, teľacie, bravčové, kuracie, morčacie, mleté ??mäso a ryby. Vybrať si môžete aj z piatich stupňov prepečenia mäsa. Z kombinácie typu mäsa a stupňa jeho prepečenia nastaví BBQ teplomer automaticky optimálnu dobu prípravy tak, aby výsledok bol presne podľa vašich predstáv. 

Balenie obsahuje:
1× teplomer BBQ 1 600
2× 1,5 V batéria
1× užívateľská príručka

Funkcia:
Prednastavené typy mäsa na výber (8 druhov mäsa – hovädzie, jahňacie, teľacie, bravčové, kuracie, morčacie, mleté, ryby)
Výber stupňa prepečenia (5 stupňov prepečenia – Rare – veľmi málo, Medium rare – jemne prepečený, Medium – stredne prepečený, Medium well – prepečený, Well done – úplne prepečený)
Individuálne nastavenie cieľovej teploty
Časovač – umožňujúci nastaviť dobu prípravy
Alarm – upozorní na dosiahnutie cieľovej teploty, uplynutie nastaveného času a pod.

Rozmery (v × d × h):
76 × 76 × 25 mm

Hmotnosť:
90,7 g

Pohon na batérie:
Áno – 2× AAA batérie 1,5 V (sú súčasťou balenia)

Parametre a špecifikácia

Typ
Digitálny Hotovo!
Určenie
Do chladničky, Na pečenie Hotovo!
Teplotná sonda
Áno Hotovo!
Max. teplota
250 °C Hotovo!
Min. teplota
-20 °C Hotovo!

Typ

Typ
Digitálny Hotovo!

Určenie

Určenie
Do chladničky, Na pečenie Hotovo!
Teplotná sonda
Áno Hotovo!

Vlastnosti

Max. teplota
250 °C Hotovo!
Min. teplota
-20 °C Hotovo!
Funkcie
Časovač, Zvukový alarm, Výber jednotiek °C/°F, Nastavenie teploty Hotovo!
Výbava
podsvietený displej, Magnet, Bezdrôtový prijímač Hotovo!
Typ napájania
2× AAA Hotovo!
Batéria súčasťou balenia
Áno Hotovo!
Počet sond
1 ks Hotovo!
Dĺžka sondy
16 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V čem je prosím vás tento teploměr bezdrátový??

Diskusia a poradňa k ADE Bezdrôtový teplomer BBQ 1600
Príslušenstvo pre ADE Bezdrôtový teplomer BBQ 1600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADE teploměr BBQ 1600. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ADE Wireless Thermometer BBQ 1600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ADE Wireless Thermometer BBQ 1600. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ADE hőmérő BBQ 1600.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií