AlzaPlus+ děti MPLA315842

ADIDAS Adipower Shower Gel 400 ml

Zobraziť katalóg
ADIDAS Adipower Shower Gel 400 ml
Sprchový gél – pánsky, vyhotovenie: dermo, vhodný na normálnu pokožku, aktívne látky: glycerín a pantenol, objem 400ml - 9,25 €/1 l
Kód:  SG992 Produktové číslo:  3614225290329 Stránky výrobcu

ADIDAS Adipower Shower Gel 400 ml

Obzeráte sa po výrobku, ktorý by dodal vašej pokožke pri sprchovaní všetko, čo potrebuje? Potom vás iste osloví sprchový gél ADIDAS, ktorý jemne čistí a chráni normálnu pokožku. Ako dermokozmetika spĺňa najprísnejšie kritériá kvality. Jeho pomarančový variant vás istotne okúzli a spríjemní vaše každodenné chvíle strávené vo vani či sprche. Tie najlepšie efekty sprchového gélu pomáha docieliť práve glycerín a pantenol.

Hlavné prednosti sprchového gélu ADIDAS Adipower Shower Gel 400 ml

  • Sprchový gél ADIDAS vašu pokožku zrelaxuje, vyživí a poteší vaše zmysly
  • Sprchový gél ADIDAS bol vyvinutý pre normálnu pleť
  • Aktívne látky sprchového gélu: glycerín a pantenol
  • Patrí k dermokozmetike
  • Objem predstavuje 400 ml

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Acrylates Copolymer, Parfum/Fragrance, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Ethylhexyl Methoxycinnamate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Benzyl Salicylate, Polyurethane Crosspolymer-2, Magnesium Nitrate, PEG-6 Caprilyc/Capric Glycerides, Polyquaternium-7, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Urea, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Acrylamidopropyltrimonium Chloride/Acrylamide Copolymer, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Xanthan Gum, Chlorhexidine Digluconate, Mentha Piperita (peprmint) Oil, Magnesim Chloride, BHT, FD&C Yellow No.5 CL 19140, FD&C Red No.4 CL 14700

Poznámka:
» Všetky sprchové gély

Mohlo by vás zaujímať: Ako sa starať o fúzy | Fúzy podľa tvaru tváre.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ADIDAS Adipower Shower Gel 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADIDAS Adipower Shower Gel 400 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ADIDAS Adipower Shower Gel 400 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií