ADIDAS Invisible & Protect Sada 400 ml

Zobraziť katalóg
ADIDAS Invisible & Protect Sada 400 ml
5 1 hodnotení
Kozmetická sada – obsahuje: sprchovací gél 250ml a antiperspirant 150ml - 1,53 €/100 ml
Kód:  KSDS1570 Produktové číslo:  3616302037476 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ADIDAS Invisible & Protect Sada 400 ml Predaj skončil

ADIDAS Invisible & Protect Sada 400 ml

Pre aktívnych športovcov tu máme pripravenú kozmetickú súpravu ADIDAS Invisible & Protect. V sete nájdete sprchový gél a antiperspirant proti poteniu. ADIDAS Invisible sa stane vaším nevyhnutným pomocníkom pri každodenných aktivitách. Dobre bojuje proti poteniu a zabraňuje zápachu. Sprchový gél Adidas Adipure je určený na vlasy, pokožku aj tvár. Oceníte jeho bohatú penu. Umýva pokožku, zbavuje ju nečistôt a zanechá ju príjemne prevoňanú. Nechajte sa rozmaznávať ako v bavlnke s kozmetickou sadou ADIDAS Invisible & Protect Set.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady ADIDAS Invisible & Protect Set 400 ml

  • Kozmetická súprava ADIDAS Invisible & Protect Set 400 ml je vhodná pre mužov
  • Sada sa skladá z antiperspirantu a sprchového gélu
  • Ocenia ju najmä aktívni športovci
  • Antiperspirant dobre zabraňuje poteniu aj nepríjemnému zápachu
  • Chráni oblečenie voči škvrnám
  • Sprchový gél je vhodný na vlasy, pokožku aj tvár
  • Vytvára bohatú penu

ADIDAS Invisible antiperspirant

Antiperspirant ADIDAS Invisible je účinný pri boji proti poteniu. Je vhodný pre všetky druhy pokožky a využijete ho pri každodenných aktivitách. ADIDAS Invisible úspešne reguluje potenie a vlhkosť pokožky, navyše vás aj vaše okolie dobre ochráni pred nepríjemným zápachom. Je vybavený antibakteriálnou ochranou s 99,9 % účinnosťou proti baktériám, ktoré spôsobujú zápach. Oceníte jeho dlhodobý účinok po dobu až 48 hodín. Jeho výhodou je aj ochrana čierneho oblečenia voči bielym škvrnám a tiež chráni biele oblečenie voči žltým škvrnám. Antiperspirant ocenia najmä muži.

Adidas Adipure sprchový gél

Sprchový gél Adidas Adipure je funkčný a taktiež veľmi ohľaduplný k pokožke. Premení vašu každodennú sprchu na nevšedný zážitok. Gél neobsahuje mydlo, ktoré by mohlo dráždiť pokožku ani žiadne farbivá alebo hliníkové soli. Adidas Adipure je obohatený o bavlnený extrakt, ktorý rozmaznáva pokožku, dodáva jej hebkosť a skvelú hydratáciu pomocou glycerínových látok. Jeho zloženie je viac ako z 95 % prírodné. Sprchový gél využijete na telo, tvár aj vlasy.  Po sprche bude vaša pokožka príjemne prevoňaná a zbavená nečistôt. Sprchový gél Adidas Adipure je charakteristický pre svoju bohatú penu.

Obsah balenia:
Antiperspirant ADIDAS Invisible 150 ml
Sprchový gél Adidas Adipure 250 ml

Zloženie

Antiperspirant - Bután - Izobután - Propán, Cyklopentasiloxán, Chlorohydrát hliníka, Parfém/vôňa, C12-15 Alkyl Benzoate, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Propylén carbonate, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2, Aquacerín hydroxystearát, G2u-Elyetyl, Aquacerín 5utearate/Ely-Cyklohexylpentanol, Limonen, Linalool, BHT, Geraniol, Kyselina citrónová, Benzylalkohol.

Sprchový gél - Aqua/water/eau, Sodium laureth sulfate, Glycerín, Kokamidopropyl betaín, Sodium chloride, Parfém/fragrance, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Coco-glucoside, Cetyl hydroxyetylcellulóza, Citric acid, Panthenol, Mentol, Polyquaternium-7, Butylene glycol, Linalool, Limonene, Sodium hydroxide, Gossypium herbaceum (cotton) seed extract, Hydrated silica, Sodium phosphate, Pantolactone, BHT, Sorbic acid

Parametre a špecifikácia

Objem
400 ml Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Antiperspirant, Sprchový gél Hotovo!

Objem

Objem
400 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Antiperspirant, Sprchový gél Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADIDAS Invisible&Protect Set 400 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ADIDAS Invisible&Protect Szett 400 ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií