Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Adobe Photoshop Elements 14 + Premiere Elements 14 CZ

Zobraziť katalóg
Adobe Photoshop Elements 14 + Premiere Elements 14 CZ
4,7 6 hodnotení
Grafický program box, 1 používateľ, pre Win
Kód:  WZ631x33 Produktové číslo:  65263962 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Adobe Photoshop Elements 14 + Premiere Elements 14 CZ Predaj skončil

Adobe Photoshop Elements 14 + Premiere Elements 14 CZ

Notoricky známe aplikácie Adobe Photoshop Elements a Premiere Elements prichádzajú aj tento rok v úplne novej verzii, ktoré prináša pomerne výrazné novinky v oblasti úpravy fotiek a strihu videa. Nákupom celého programového balíka ušetríte nemalé peniaze a zároveň budete mať k dispozícii všetky potrebné nástroje.

Photoshop Elements 14 - nové efekty a pokročilá organizácia fotografií

Nie každý snímok sa vydarí na 100 %, ale práve pre tieto okamihy sa hodí skvele doladený nástroj v podobe Photoshopu Elements. Vďaka ponuke veľmi schopných nástrojov dokáže na jedno kliknutie odstrániť otrasy spôsobené nestabilitou ruky pri fotografovaní. Veľmi zaujímavo pôsobia vlastné vzhľady pre akúkoľvek fotku - aplikácia vám automaticky vyberie päť najlepších efektov, ktoré perfektne zodpovedajú pre konkrétnu fotku. To je len malá ochutnávka funkcií, ktorých používanie si bleskovo obľúbite.

Veľký zážitok prichystáte svojmu publiku pri prezentácii nových albumov. Knižnica obrázkov je totiž neuveriteľne múdra a zbiera informácie o polohe jednotlivých snímok, zachytené udalosti a vie rozoznať aj jednotlivé osoby. Ľahko tak napríklad zobrazíte všetky narodeninové oslavy milovaných detí. Už nikdy sa vo svojich fotkách nestratíte.

Premiere Elements 14 - prekročte hranice Full HD

Ide o veľmi špecializovaný softvér pre dokonalú úpravu videa. Nemusíte sa obávať zložitého ovládania a študovania nekonečných návodov. Premiere Elements vyniká v neuveriteľne prehľadnom rozhraní, ktoré je doplnené o múdreho sprievodcu. Prvýkrát tiež prekročíte hranicu Full HD videa a vydáte sa v ústrety 4K rozlíšeniu.

Lákavo pôsobí vytváranie napríklad spomaleného videa s množstvom dramatických efektov. Tiež je k dispozícii prepracované vkladanie textu do videa. Plne animované titulky urobia z obyčajného filmu atraktívny klip. Záleží na vašej fantázii.

Žiadne obmedzenie na vás nečaká ani pri exporte výsledného projektu. Premiere Elements odporučí to správne nastavenie, aby ste získali film, ktorý vyzerá skvele na akomkoľvek zariadení alebo obrazovke, ktoré zvolíte, od iPadov, iPodov a ďalších smartfónov až po velkoobrazovkové 4K a HD televízory. Navyše môžete tvoriť aj v tradičnom formáte pre televíznu obrazovku (4:3) alebo v širokouhlom formáte (16:9).

Parametre a špecifikácia:

Systémové požiadavky:
Microsoft Windows 7 SP1 a novšie
Procesor s frekvenciou 1,6 GHz a vyššou
Minimálne 2 GB operačnej pamäte
10 GB miesta na pevnom disku

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Produkt
Adobe Photoshop Elements Hotovo!
Typ softvéru
Úprava fotografií Hotovo!

Základné parametre

Produkt
Adobe Photoshop Elements Hotovo!

Typ softvéru

Typ softvéru
Úprava fotografií Hotovo!
Poznámka:
» Všetky programy Adobe Photoshop Elements

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ráda bych se zeptala na licenci týkající se 1 počítače. Pokud dojde k přeinstalování systému na pc, na kterém je licence použita, dojde k obnovení licence např podle IP adresy automaticky a není třeba zakoupit licenci znovu? A pokud bych chtěla v budoucnosti tuto licenci přenést z jednoho pc na jiný, je to možné? Děkuji za odpověď, K.P.

Diskusia a poradňa k Adobe Photoshop Elements 14 + Premiere Elements 14 CZ
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adobe Photoshop Elements 14 + Premiere Elements 14 CZ.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií