Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Adonit Jot Pro 2.0 strieborný

Zobraziť katalóg
Adonit Jot Pro 2.0 strieborný
4,0 2 hodnotení
Stylus – pre iPad, kompatibilný so všetkými tabletmi používajúcimi kapacitnú dotykovú technológiu
Kód:  MF115i17f Produktové číslo:  ADJP3S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Adonit Jot Pro 2.0 strieborný Predaj skončil

Adonit Jot Pro 2.0 strieborný

Kreslenie či písanie prstami na dotykových displejoch nie je práve to najpohodlnejšie. A preto prichádza stylus Jot, ktorý dokáže zachytiť umenie krasopisu a ťahy umelca. Jot ponúka možnosť vytvárať tie najjemnejšie linky. Priehľadná ochranná plôška poskytuje úplný prehľad o tom, kde začínate písať či kresliť. Jot nebol navrhnutý iba na plnenie vysokých nárokov stylusu. Leštené hliníkové telo a oceľový hrot mu dodávajú nevšedný štýl, ktorý v kombinácii s majstrovskými zručnosťami predstavuje tú najlepšiu voľbu pre všetky tablety s kapacitnými displejmi.

Jot Pro vám oproti klasickej verzii ponúka zdrsnený hliník v strednej časti pera pre ešte komfortnejšie uchopenie. Navyše má v tele prakticky zabudovaný klips, vďaka ktorému ho jednoducho pripevníte na vrecko či zošit. Nenahraditeľným doplnkom je viečko, ktoré chráni hlavičku stylusu. Viečko má závit, takže jeho strata je skoro nemožná, navyše pri používaní stylusu sa jednoducho nakrúti na jeho opačný koniec, takže je vždy po ruke.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Displeje s kapacitnou dotykovou technológiou

Typ:
Presný kotúč

Dĺžka:
123 mm

Priemer:
9,5 mm

Hmotnosť:
20 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, funguje tento stylus na jakýkoli iPad a na iPhone 6s plus? Děkuji, voce

Diskusia a poradňa k Adonit Jot Pro 2.0 strieborný
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adonit Jot Pro 2.0 stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Adonit Jot Pro 2.0 Stylus Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Adonit Jot Pro 2.0 Stylus Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Adonit Jot Pro 2.0 Ezüst.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií