Adonit PhotoGrip Qi Black

Zobraziť katalóg
Adonit PhotoGrip Qi Black
Držiak – univerzálny, ergonomická rukoväť uľahčuje ovládanie fotoaparátu bez nechcených dotykov, oddeliteľný Bluetooth diaľkový ovládač, oddeliteľný stylus na ovládanie zariadení, súčasťou balenia je tiež mini statív, bezdrôtové nabíjanie pre zariadenia podporujúce Qi technológiu – batéria veľkosti 3000mAh, cestovné puzdro a pútko na krk, pojme zariadenie so šírkou 58–85mm (uhlopriečka 4.5" a väčšia), kompatibilný s iOS a Android
Kód:  DECATAd1 Produktové číslo:  ADPGQB Stránky výrobcu

Adonit PhotoGrip Qi Black

Tento držiak Adonit PhotoGrip Qi vám značne uľahčí fotenie s telefónom. Určite vás najskôr zaujme moderné čierne vyhotovenie Adonit PhotoGrip Qi, ktoré ľahko priľne k vášmu zariadeniu. Rozdielom oproti verzii Adonit PhotoGrip je možnosť bezdrôtového nabíjania pomocou technológie Qi. Mobil držíte pohodlne za ergonomickú rukoväť a fotoaparát ovládate bez nechcených dotykov obrazovky. Fotenie vám uľahčí aj oddeliteľný Bluetooth diaľkový ovládač, vďaka ktorému môžete napríklad byť všetci na skupinovej fotke. Príjemnou vlastnosťou je aj oddeliteľný stylus na ovládanie zariadenia a rýchlu editáciu obrázkov. Držiak podporuje zariadenia so šírkou 58 až 85 mm. V balení Adonit PhotoGrip Qi sa nachádza aj mini statív, cestovné puzdro a pútko na krk.

Kľúčové vlastnosti držiaka na mobilný telefón Adonit PhotoGrip Qi Black

  • Adonit PhotoGrip Qi uľahčí fotenie s telefónom
  • Moderné vyhotovenie v čiernej farbe
  • Možnosť bezdrôtového nabíjania pomocou technológie Qi
  • Držiak s oddeliteľným stylusom
  • Ergonomická rukoväť
  • Použitím Adonit PhotoGrip Qi sa zamedzí nechceným dotykom
  • Bluetooth diaľkový ovládač
  • Jednoduchá inštalácia držiaka Adonit
  • Podpora zariadení so šírkou 62,5 až 85 mm
  • V balení držiaka je aj mini statív, cestovné puzdro a pútko na krk

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Adonit PhotoGrip Qi Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adonit PhotoGrip Qi Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Adonit PhotoGrip Qi Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Adonit PhotoGrip Qi Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Adonit PhotoGrip Qi, fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií