Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Motorola Edge 50 Family

Adonit stylus Snap 2 Peach Pop

Zobraziť katalóg
Adonit stylus Snap 2 Peach Pop
Stylus – pre iOS a Android smartfóny, veľmi tenký, možnosť magneticky prichytiť ku smartfónu, presný 1,9mm hrot, telo z hliníka, výdrž až 7 hodín, možnosť použitia ako bezdrôtovej spúšte na snímanie fotografií
Kód:  ADJM3t41b Produktové číslo:  ADS2PP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Adonit stylus Snap 2 Peach Pop Predaj skončil

Adonit stylus Snap 2 Peach Pop

Ovládajte svoj mobilný telefón s týmto stylusom tak, ako nikdy predtým. Presné a kompaktné pero Adonit Snap 2 Peach Pop je vyrobené špeciálne pre mobilné telefóny s operačnými systémami Android a iOS. Presný hrot s hrúbkou len 1,9 mm umožňuje bezkonkurenčnú presnosť na písanie a kreslenie. Pre prácu stačí iba stlačiť tlačidlo a pustiť sa do písania či kreslenia rovnako ako so štandardným perom. Vďaka Adonit Snap 2 sa ľahko podpíšete, vytvoríte grafy či niečo vyfotíte.

Kľúčové vlastnosti stylusu Adonit Snap 2 Peach Pop

  • Tenké hliníkové telo stylusu vo farbe peach pop
  • Možno magneticky pripevniť ku smartfónu
  • Presný 1,9 mm hrot
  • Výdrž až 7 hodín
  • Možnosť ovládania fotoaparátu
  • Adonit Snap 2 má na sebe LED kontrolku
  • Nabíjanie stylusu je cez micro USB

Štýlový a užitočný stylus

Mimoriadne tenké vyhotovenie stylusu z hliníka zaisťuje, že padne do každej ruky. Integrovaný magnet umožňuje pripevnenie pera na telo mobilného telefónu a tak nehrozí, že by ste ho stratili. Prepojte Adonit Snap 2 s mobilným telefónom cez Bluetooth a ovládajte fotoaparát pomocou jediného stlačenia tlačidla. Sľubná je aj výdrž integrovanej batérie, ktorá na jedno nabitie vydrží až 7 hodín používania. Nabíjanie stylusu prebieha pomocou micro USB konektora a nabíjať je možné napríklad aj z USB portu vášho notebooku.

Kompatibilita

  • Minimálne iPhone 5 alebo Google Android 5.0
  • Aplikácia: napríklad Draw Something, Snapchat či Snapseed

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adonit stylus Snap 2 Peach Pop. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Angepasster Stylus Snap 2 Peach Pop. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Angepasster Stylus Snap 2 Peach Pop. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Adonit stylus Snap 2 Peach Pop.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií