Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AEE AirSelfie

Zobraziť katalóg
AEE AirSelfie
Dron – s kamerou, maximálna výška vzletu 20m, antivibračné tlmiče, 5Mpx kamera, video 1080p/30fps, hmotnosť iba 61g, kompatibilný s iOS a Android, súčasťou balenia 12600mAh power banka, WiFi, vzdialenosť prepojenia 20m, zabudovaná 4GB MicroSD karta
Kód:  CH505f1 Produktové číslo:  AIRSELFIE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEE AirSelfie

Sú pre vás bežné drony veľmi veľké a radšej by ste so sebou na cesty mali niečo o poznanie menšie? AirSelfie je revolučný vreckový mini dron s veľkosťou bežného smartfónu. So svojimi 61 gramami a minimalistickými rozmermi ho jednoducho strčíte do vrecka a môžete vyraziť za dobrodružstvom. Na stabilný let je dron vybavený štyrmi rotormi, ktoré sú prakticky ukryté vnútri jeho tela. Na záznam videa aj fotiek je pripravená HD kamerka. Všetky dáta sú ukladané do integrovanej 4 GB microSD karty a na prenos dát do počítača je dron vybavený WiFi technológiou.


Dron AEE AirSelfie je pripravený na prekvapivé výkony

Telo dronu AirSelfie je vyrobené z kvalitného eloxovaného hliníka, vďaka ktorému dosahuje vysokú pevnosť a nízku hmotnosť. Spracovanie je ladené do moderného kabátiku a konštrukcia sama chráni ako kamerku, tak aj všetky rotory. Štvorica turbínových rotorov je poháňaná bezuhlíkovými motormi, ktoré dokážu dron bez problémov zdvihnúť až do 20 m výšky. Na ich pohon je vnútri dronu zabudovaná batéria s kapacitou 240 mAh a ako bonus na dlhšie fungovanie nájdete v balení vlastnú power banku s kapacitou 12 600 mAh.

AEE AirSelfie
 

AEE AirSelfie
 

Moderná technológia drona AEE AirSelfie

Na čo najčistejší obraz je kamerka vybavená sofistikovanými senzormi – stabilizačným systémom na tlmenie vibrácií a vlastným sonarom. Bezdrôtová technológia WiFi je tu na rýchly prenos nadobudnutého materiálu do počítača, ktorý si dron ukladá do integrovanej 4GB pamäťovej karty. Na ovládanie je pripravená mobilná aplikácia, v ktorej môžete nastaviť výšku aj pozíciu dronu. Ten sa bude vznášať na mieste a na zadováženie tej správnej momentky vám už stačí len stlačiť tlačidlo.


Zmestí sa do jedného puzdra s telefónom

Dron AEE AirSelfie je špeciálne navrhnutý na to, aby sa vošiel do špeciálneho puzdra vyrobeného presne na mieru najobľúbenejším telefónom iPhone (6/6 Plus, 7/7 Plus), Samsung (Galaxy S7 Edge) a Google Pixel. Vďaka tomu budete mať pri sebe ako telefón, tak osobný vreckový dron. Tieto neskutočné rozmery dodávajú dronu maximálnu možnú mobilitu.

AEE AirSelfie
 

AEE AirSelfie
 

Kľúčové vlastnosti dronu AEE AirSelfie

  • Extra malé vreckové rozmery
  • Extra nízka hmotnosť
  • Nahrávanie HD videa
  • Až 20 m výška vzletu
  • Antivibračné tlmiče
  • Ovládanie cez mobilnú aplikáciu
  • Zmestí sa do špeciálneho puzdra s telefónom
  • Súčasťou balenia je power banka
 

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Mobilom Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Hmotnosť
61 g Hotovo!
Obsah balenia
Dron, Batéria do drona Hotovo!

Let

Ovládanie
Mobilom Hotovo!

Kamera

Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Batéria

Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
61 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron, Batéria do drona Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nehrozí úraz při nešikovném vzetí dronu zpět do ruky? Co když prst zavadí o vrtule? Je selfie dron vhodný i pro děti 11 let?

Na jakou verzi androidu to kde

Diskusia a poradňa k AEE AirSelfie
Príslušenstvo pre AEE AirSelfie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEE AirSelfie.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií