Premium Week Samsung

AEE magicae SD21

Zobraziť katalóg
AEE magicae SD21
4,1 41 hodnotení
Kamera pre extrémne športy, vodotesný kryt do 100m, 1080p, UltraSharp objektív, stabilizácia, laserový zameriavač, Wifi, Video Timelapse, české menu, kompatibilita s iOS a Android zariadeniami
Kód:  CH500 Produktové číslo:  MagicCam SD21 Stránky výrobcu

AEE magicae SD21

Zachyťte si všetky vaše najbláznivejšie kúsky pomocou digitálnej a extrémne odolnej kamery AEE MagiCam. Či už sa budete preháňať na bicykli, skákať na skateboarde, surfovať na vlnách mora alebo skákať s padákom, vaše zážitky prežijete ešte niekoľkokrát, ako keby ste boli opäť priamo v centre diania. Vysoké rozlíšenie FullHD totiž zaznamená každučký detail a vy sa tak môžete pochváliť všetkým kamarátom alebo známym, čo všetko ste dokázali. Kamera je dodávaná spoločne s vodeodolným krytom a je kompletne v češtine pre čo najľahšie nastavenie aj ovládanie.

Zábery v najvyššej kvalite


Natočte si všetky svoje zážitky, triky a športové úspechy v tej najvyššej digitálnej kvalite s úžasne detailným rozlíšením FullHD 1920 x 1080 pixelov. Obrazový snímač najnovšej generácie je zárukou vysokého rozlíšenia a minimálneho šumu aj za zhoršených svetelných podmienok a kvalitná ostrá šošovka UltraSharp sa postará o dostatočný a neskreslený prísun svetla k senzoru. Ohromte seba aj vašich priateľov spomalenými zábermi vašich aktivít, a to v rozlíšení 1080i pri rýchlosti 50 alebo 60 snímok za sekundu. Či už ste profesionál alebo začínajúci amatér a bez ohľadu na to, či natáčate na súši alebo na vode, Vaše zážitky budú zachytené z úplne novej perspektívy.

Pod vodou ako na súši


Špeciálne upravená šošovka s plochým povrchom je zárukou oveľa lepších podvodných záberov bez nechcených odrazov svetla, ako nájdete u konkurencie so šošovkami zakrivenými. S kamerou MagiCam dostanete špeciálne puzdro pre podvodné natáčanie priamo pri kúpe kamery a nemusíte tak míňať ďalšie tisíce korún. Plochá šošovka a kryt, vodotesný do neuveriteľných 100 m, majú množstvo využití a okrem záberov z potápania ich oceníte pri všetkých ostatných záberoch, kde chcete predísť nepríjemným odrazom svetla alebo chcete lepšie ostriť.

Už nikdy vám neunikne žiaden detail


Poriadne si prezrite vaše zážitky a triky na spomalenom alebo dokonca superspomalenom zábere z kamery MagiCam. Hoci bude kamera zachytávať oveľa viac snímok ako pri bežnom natáčaní, rozlíšenie ostáva 1080i, a to pri vysokom počte snímok za sekundu. Vďaka extrémne vysokej zobrazovacej frekvencii vám neunikne žiadny detail ani pri natáčaní videa s veľkým množstvom pohybu, a dôkladne tak preštudujete každý váš pohyb. Skoky, pády, vrhy, výstrely a všetky ostatné kaskadérske kúsky budú vyzerať omnoho veľkolepejšie.

Nahrávajte bez obmedzenia


Nastavte MagiCam SD21 presne podľa vašich potrieb. Základné balenie obsahuje celý rad prémiových doplnkov, sami sa teda môžete rozhodnúť, aké sú vaše priority a kameru si nastaviť a prispôsobiť podľa potreby.
V balení nájdete praktický TFT displej, ktorý je určený na umiestnenie na zadnú časť kamery MagiCam. Displej je farebný a vy tak perfektne uvidíte všetko, čo práve natáčate. Nielenže sa uistíte, že ste natočili všetko, čo ste chceli, ale takisto môžete v prípade nepodarených záberov celú akciu opakovať ešte raz. Displej je vybavený aj zabudovanými reproduktormi, takže si svoje videá užijete naozaj so všetkým. Nevynakladajte žiadne ďalšie peniaze za dodatočné dokupovanie displejov, pri kamere MagiCam máte všetko hneď v balení.
Nenechajte sa obmedzovať iba jedinou batériou a nahrávajte všetky svoje zážitky oveľa dlhšie ako u konkurencie. V balení totiž nájdete externú batériu úplne zadarmo a predĺžite si tak životnosť až niekoľkonásobne. Kamera dokonca dokáže čerpať energiu z internej batérie a v prípade, že batéria dôjde, automaticky prepne na batériu externú a nepreruší vám práve nahrávaný záber. Externú batériu môžete samozrejme samostatne dobíjať, napríklad pri samotnom natáčaní alebo samostatne bez toho, aby bola pripojená ku kamere.

Čierna skrinka


Kamera MagiCam je vybavená špeciálnym gravitačným senzorom, ktorý je schopný detekovať pohyb kamery a v prípade, že máte aktivovanú funkciu čiernej skrinky, kamera automaticky zapne nahrávanie bez nutnosti manuálneho spustenia. Automatický efekt funguje aj v opačnom prípade, keď pohyb ustane a kamera po 3 minútach automaticky zastaví nahrávanie. Túto funkciu využijete napríklad vtedy, ak chcete kameru využívať ako tzv. čiernu skrinku do auta. Ihneď po naštartovaní detekuje otras motora a zapne nahrávanie.


Nespornou výhodou tejto kamery je funkcia Timelapse a možnosť Wi-Fi pripojenia. Kamera tiež podporuje zariadenia s iOS a Androidom.

Parametre a špecifikácie:

Optika:
UltraSharp sklenená šošovka
f/2.8 pevné ohnisko
Plochá šošovka
Laserové zameriavanie

Variabilný uhol kamery:
170 °, ultra-širokouhlý FOV (všetky rozlíšenia)
145 °, extrémne širokouhlý FOV (1080p & 1080i)
120 °, stredne-širokouhlý FOV (1080p & 1080i)

Video:
Kodek: H.264 - MPEG4 AVC/formát: MOV
Expozícia: automatická, stredová zóna, stredový bod
10x digitálny zoom
Automatické vyváženie bielej
ISO a kontrast: rôzne režimy nastavenia, ideálne aj pre zlé svetelné podmienky
Self Timer/samospúšť: meškanie o 5, 10 a 20 sekúnd
Stabilizácia obrazu na obrovskej úrovni

Formáty videa:
1080p; 1920 x 1080; 16:9; 30,25 FPS
1080i; 1920 x 1080; 16:9; 60,50 FPS
960p; 1280 x 960; 4:3; 30,25 FPS
720p; 1280 x 720; 16:9; 60,50,30, 25 FPS
WVGA; 848 x 480; 16:9; 120,100,60, 50 FPS

Špeciálne funkcie:
Nekonečné nahrávanie, laserové ukazovátko, možnosť preklopenia obrazu o 180 °, Pre-Video, možnosť pridania dát do Vášho záznamu
Video timelapse, podpora WiFi, Android a iOS

Fotografie:
Rozlíšenie: 8MP (3200 x 2400), 5MP (2592 x 1944) a 3MP (2048 x 1536)
10x digitálny zoom
Režimy: Single-Photo, Tripple-burst fotografie (foto 3 sn./sekunda)
Self-timer/časovač pre fotky: s oneskorením 1, 2, 3, 5, 10, 20 sekúnd
Časozberný záznam: fotografovanie každých 3, 5, 10 sekúnd

Audio:
Stereo mikrofóny, 48 kHz, automatické riadenie hlasitosti
Vstup pre pripojenie externého mikrofónu
Čistý záznam zvuku

Ostatné:
HDMI výstup, mini HDMI konektor
Pamäťová karta Micro SDHC až 64GB
Ovládanie aj pomocou diaľkového ovládača
Špeciálne tlačidlo pre funkcie nahrávania, fotenia a stop

Obsah balenia:
Kamera AEE MagiCam SD 21
TFT Displej vrátane reproduktorov
Vodotesné puzdro do 100 m s plochou šošovkou
Diaľkové ovládanie
Adaptér na statív
Silikónové puzdro
WiFi modul so samostatným napájaním
Vložky proti zahmlievaniu
Nabíjacia 1000 mAh Li-Ion batéria
Nabíjateľná externá 1100 mAh Li-Ion batéria
Kábel na prepojenie s PC (USB)
AV Kábel na prepojenie s TV (USB)
Sieťová nabíjačka 220v
Lepiaci držiak kamery na rovné (2x) a zaoblené (2x) plochy, napríklad na helmu
Veľký samolepiaci držiak na helmu
Fast plug-in na pripevnenie na rôzne držiaky
Selfshot mount pre zábery z helmy
Bočný držiak na helmu
Case free bracket pre použitie kamery mimo vodotesný obal
2x Bezpečnostná šnúrka
Gumový kryt na ochranu konektora
Podložka a suchý zips
Prenosné puzdro (obal) na kameru vrátane príslušenstva
Náhradné dvierka na použitie puzdra bez LCD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám zájem o tento produkt ( https://www.alza.cz/aee-magicam-sd21-d506324.htm ) a chtěl bych se zeptat jestli máte v obchodě k tomu kompatibilní teleskopickou tyč ( selfie tyč ) děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k AEE magicae SD21
Príslušenstvo pre AEE magicae SD21 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEE MagiCam SD21. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AEE SD21 magicae. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AEE SD21 magicae. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AEE MagiCam SD21.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií