AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

AEE MagiCam S50+

Zobraziť katalóg
AEE MagiCam S50+
5 1 hodnotení
Kamera na extrémne športy, Full HD 1080p/30 FPS, Wi-Fi, extrémne vodotesné puzdro až do 100 m, micro HDMI, USB, možnosť natáčania na akumulátor až 3.5 hod., microSD až do 32 GB, šírka záberu 150°, zabudovaný mikrofón, slow motion v režime 720p/120 FPS
Kód:  CH500b1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEE MagiCam S50+

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Akční kamera pro nevšední zážitky

Akčná kamera pre nevšedné zážitky

Outdoorová a profesionálna kamera Magicam S50+ vás bude sprevádzať kdekoľvek. Či už ste na súši, vo vode alebo vo vzduchu. Amatér či profesionál - vždy urobíte tie najlepšie zábery z vašich zážitkov. Kamera sa chváli množstvom užitočných funkcií a natáčaním vo Full HD rozlíšení. Urobte napríklad časozberné video alebo vám kamera poslúži za volantom ako plnohodnotná čierna skrinka. S kamerou magicae S50+ začína ozajstná zábava, ktorú si zamilujete.


Základné funkcie

  • záznam vo Full HD 1080p
  • variabilný uhol kamery až 150°
  • spomalené zábery - až 120 FPS
  • extrémne odolné a vodotesné puzdro
  • integrovaná WiFi s inteligentnou aplikáciou
  • ostrý objektív UltraSharp
  • G-Senzor na automatické zapnutie nahrávania
  • funkcia časozberného videa
  • farebný TFT displej
  • funkcia plnohodnotnej čiernej skrinky
  • cyklické natáčanie
  • otočenie obrazu o 180°
  • funkcia sekvenčnej fotografie
  • kompletné lokalizované české menu a ovládanie

Kvalitné zábery

Vždy skvelú kvalitu videa dosiahnete natáčaním vo Full HD s rozlíšením 1080p a s frekvenciou 30 snímok za sekundu. Kamera však zvláda v rovnakej frekvencii rozlíšenie 960p a v menšom 720p dokáže navýšiť FPS až na 60 snímok za sekundu.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Kvalitní záběry

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Efektní zpomalení

Efektné spomalenie

Kvalitné zábery vo Full HD možno bez problémov spomaliť hneď 2-krát a to bez straty kvality. Pri HD rozlíšení je možné urobiť až 4-násobné spomalenie. Vďaka tomu budú aj tie najrýchlejšie pohyby vyzerať štýlovo a profesionálne. Poteší aj variabilný uhol záberu až 150°.


Ovládanie prostredníctvom WiFi

Praktickou súčasťou kamerky je integrovaná WiFi. Ľahko tak môžete kameru ovládať na diaľku pomocou inteligentného telefónu či tabletu a urobiť aj unikátne zábery z ťažko dostupných miest. O kontrolu nad kamerou sa postará aplikácia APP MagiCam, ktorá je dostupná pre systémy Android aj iOS. Odštartujte natáčanie, fotenie alebo si nastavte kameru. Pri vzdialenosti do 100 m dokonca uvidíte na mobile aj živý prenos na displeji vášho zariadenia.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Ovládání přes WiFi

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Do hlubin

Do hlbín

Súčasťou balenia je odolný vodotesný obal, vďaka ktorému je možné natáčať aj pod vodnou hladinou. Nepotrebujete tak dokupovať žiadne drahé príslušenstvo. Kryt s plochou šošovkou zaisťuje nielen krásne podvodné zábery, ale zvyšuje aj ich kvalitu, čo sa nedá povedať pri zakrivených šošovkách používaných inými výrobcami. Plochý dizajn zabraňuje rušivým odrazom svetla a pomáha lepšiemu ostreniu. Ochranu kamery má na svedomí najvyšší štandard IP68 a môžete sa tak potápať až do hĺbky 100 m.


Videotimelapse

Funkcia videotimelapse, čiže funkcia časozberného videa, umožní zrýchlené prehrávanie pomaly sa pohybujúcich objektov. Vylepšite svoje projekty a vytvorte nádherné zábery východu slnka alebo plynúcich mrakov. Navyše vám k tomu postačí iba kamera. Už nepotrebujete drahý softvér či zložité komponovanie fotografií do videa. Všetko je rýchle a intuitívne. Ušetríte nielen peniaze, ale aj čas. A predovšetkým miesto na pamäťovej karte.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Videotimelapse

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Automatické natáčení

Automatické natáčanie

Kamera je vybavená G-senzorom, ktorý detekuje pohyb alebo otrasa na jeho základe sa automaticky spustí nahrávanie. Po uplynutí 3 minút, kedy pohyb ustane sa zase kamera sama vypne. Túto funkciu oceníte predovšetkým v aute, keďže s funkciou cyklického natáčania dokáže kamera plnohodnotne nahradiť čiernu skrinku.


Jednoduché ovládanie

Vďaka kompletne lokalizovanému menu do českého jazyka je ovládanie kamery jednoduché a zvládne ho naozaj každý. K dispozícii je vám farebný TFT displej s prehľadným rozhraním. Ten je možné kedykoľvek pripojiť alebo odpojiť k telu kamery. Za každých okolností tak budete presne vedieť čo natáčate alebo ste už natočili. Displej je vybavený aj reproduktormi a prehrá vám záznam vrátane zvuku.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Jednoduché ovládání

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Malá a šikovná

Malá a šikovná

Samotná kamera má kompaktné rozmery a môžete ju využiť naozaj kdekoľvek. Balenie taktiež obsahuje rad príslušenstva. Bez problémov ju tak pripnete na helmu alebo upevníte na kormidlo na bicykli či čelné sklo v aute. Jednoduché ovládacie prvky sa nachádzajú priamo na tele kamery. Jediným posunom tlačidla môžete kameru vypnúť či zapnúť, aktivovať G-senzor, WiFi alebo zvoliť expozíciu na stredovú či automatickú.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, zda lze kameru přidělat na lyžařskou helmu a zda lze vyměnit baterie.

Dobrý den, prosím o info ke zboží outdoor kamera AEE MagiCam S50+,nabízena jako použité zboží za cenu 4.429,- Kč. Zboží je pouze rozbaleno,nebo servisováno ? Je k tomu kompletní příslušenství ?

Diskusia a poradňa k AEE MagiCam S50+
Príslušenstvo pre AEE MagiCam S50+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEE MagiCam S50+.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií