Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AEE TORUK AP10

Zobraziť katalóg
AEE TORUK AP10
4,0 1 hodnotení
Dron - kvadrokoptéra s integrovanou Full HD kamerou 1080p 30 fps, CMOS 16 Mpix, F/2.9, 4x digitálny zoom, WiFi repeater, GPS, microSDHC, funkcia GoHome
Kód:  CH500f Produktové číslo:  6951043212759

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEE TORUK AP10


vypnuté
 Dron AEE TORUK AP10

Profesionálna kamera, ktorá lieta

Dodajte svojmu nahrávaniu úplne nový rozmer. S kvadrokoptérou TORUK AP10 môžete zaznamenávať neuveriteľné zábery z vtáčej perspektívy, ktoré vám bude každý ticho závidieť. TORUK AP10 je vybavený integrovanou Full HD kamerou, ktorá umožňuje zaznamenávať videá v rozlíšení 1080p, 960p a 720p.


Snímajte neuveriteľné letecké zábery

S Full HD kamerou, ktorá je súčasťou kvadrokoptéry TORUK AP10, môžete hravo zaznamenať nádherné zábery či fotografie priamo zo vzduchu. Kamera dokáže nahrať záznam vo Full HD rozlíšení 1080p pri 30 snímkach/s. K dispozícii máte aj rozlíšenia 960p a 720p, ktoré spolu s vysokou snímkovou frekvenciou 60fps ponúkajú až dvojnásobné spomalenie výsledného videa a to bez straty kvality. Navyše si možno vybrať zo 4 uhlov záberu, a to široký, stredný, úzky a malý.

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP10

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP10

Fotografujte z vtáčej perspektívy

Vybrať si môžete z troch druhov rozlíšenia, a to 16, 12 a 8 Mpx. Kvadrokoptéra Toruk AP10 si hravo poradí aj s vyhotovením sekvenčných fotografií. Rýchlosť fotografovania si možno vybrať medzi 3, 6 a 10 snímkami za sekundu. Foto a video spúšť je priamo na tele diaľkového vysielača.


Vynikajúce letové vlastnosti

TORUK AP10 je schopný dosiahnuť vysokú rýchlosť 20 m/s a výšku, ktorá môže predstavovať až 300 m. Dosah rádiového signálu diaľkového vysielača je až 700 m. Na ešte jednoduchšie ovládanie je kvadrokoptéra vybavená LED senzormi na svojich ramenách, ktoré slúžia ako indikátory letu. TORUK AP10 má vstavaný GPS prijímač, vďaka ktorému sa kvadrokoptéra dokáže držať vo vzduchu na jednom mieste.

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP10

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP10

Diaľkové ovládanie

Ovládajte svoju kvadrokoptéru Toruk AP10 jednoducho pomocou priloženého diaľkového vysielača. Ten je vybavený dvoma krížovými joystickmi, ktoré slúžia na riadenie samotnej kvadrokoptéry pri jej lete. Joysticky sú vybavené tzv. neutralizáciou, teda že sa vracajú vždy späť do svojho stredu. Vďaka tomu sa nemusíte báť, že by vám TORUK AP10 uletel. Vysielač obsahuje aj 4 trojpolohové prepínače na zvolenie letového režimu či ovládanie náklonu kamery.


Podpora WiFi

Vďaka vstavanej WiFi možno meniť nastavenie integrovanej kamery prostredníctvom vášho inteligentného telefónu či tabletu. Stačí iba stiahnuť bezplatnú aplikáciu AEE Aerial Photography, ktorá je dostupná pre zariadenia s iOS a Android. Aplikáciu možno využiť na konfiguráciu parametrov kamery, nastavovanie kvality videí a fotografií. Ďalej možno jej prostredníctvom sledovať aktuálne záznamy, kontrolovať uhol záberu kamery či zaznamenávať samotné videá a fotografie.

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP10

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP10

Konštrukčné vlastnosti

Svojou nízkou váhou iba 1 400 g a rozmermi 315 × 315 × 150mm je TORUK AP10 skladný a jednoducho prenositeľný. Telo kvadrokoptéry je vyrobené zo špeciálnych materiálov, ktoré netienia GPS signál ani prenos rádiového a WiFi signálu medzi diaľkovým vysielačom a dronom. Celá konštrukcia je navrhnutá a testovaná tak, aby kvadrokoptéra lietala stabilne a presne tak, ako chcete.


Systém bezpečného návratu

Pre prípad, že diaľkový vysielač stratí signál napr. v dôsledku prekážky či prestanete mať kontrolu nad zariadením, je TORUK AP10 vybavený systémom bezpečného návratu, ktorý dokáže kvadrokoptéru vrátiť do posledného východiskového bodu a bezpečne s ňou pristáť. Toto všetko je možné vďaka GPS režimu.

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP10

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP10

Vysokokapacitná batéria

Toruk AP10 je vybavený 11,1 V batériou s kapacitou 5 300 mAh, vďaka ktorej môže lietať nepretržite až 20 minút. Ak sa blíži úplné vybitie batérie, spustí sa systém svetelného aj zvukového varovania. Ak kvadrokoptéra nezaznamená vašu reakciu, nastane automatické núdzové pristátie, ktoré zabráni pádu stroja.


Kľúčové vlastnosti

  • Možnosť lietania aj za mierneho vetra
  • Integrovaná Full HD kamera
  • Sekvenčné fotografovanie až 10 snímok za sekundu
  • Možnosť živého prenosu videa
  • Dosah diaľkového vysielača až 700 m
  • Podpora WiFi do vzdialenosti až 300 m
  • Maximálna rýchlosť 20 m/s
  • Vertikálne natáčanie kamery
  • Funkcia automatického návratu pri strate signálu
  • Podpora až 32 GB micro SDHC
  • Dostupná aplikácia pre iOS/Android
  • Vymeniteľná batéria s kapacitou 5 300 mAh
  • Doba letu: cca 20 minút

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Hmotnosť
1 400 g Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!

Kamera

Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Batéria

Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 400 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron, Batéria do drona Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky drony s GPS

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je v tomto balení i ovladač?

Nemá někdo návod k použití na Toruk AP10, mam jen příručku pro rychlé spuštění.

Dobrý den, když připojím mobilní telefon na hotspot dronu, vzniká diletace cca 15sec v přenosu obrazu z kamery, je tam špatný wifi adaptér nebo je to pouze v nějakém nastavení? Díky moc

Diskusia a poradňa k AEE TORUK AP10
Príslušenstvo pre AEE TORUK AP10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEE TORUK AP10.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií