PET AlzaBoxy Q1

AEG 135x

Zobraziť katalóg
AEG 135x
4,0 1 hodnotení
Šijací stroj 70 W, rýchlosť 800 stehov/min, 26 šijacích programov, 20 druhov stehov, 4 - krokové šitie gombíkovej dierky, šitie dvojihlou, plynule nastaviteľná dĺžka stehu do 4 mm, šírka stehu do 5 mm, osvetlenie, spätný chod
Kód:  AEGSS004 Produktové číslo:  5710504005276 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG 135x

Praktický šijací stroj značky AEG poteší kompaktným vyhotovením, bohatou funkčnou výbavou aj veľmi príjemnou cenou. Ponúka 26 šijacích programov, 22 druhov pružných aj vyšívacích stehov a štvorkrokové šitie gombíkových dierok. Stroj je vybavený voľným ramenom a vertikálnym uložením chapača, dĺžka stehu je potom plynule nastaviteľná do 4 mm a šírka stehu do 5 mm.

Rýchlosť šitia dosahuje 800 stehov za minútu, samozrejmosťou je spätný chod, osvetlenie pracovnej plochy a automatická kontrola prítlaku šijacej pätky. Súčasťou balenia je aj bohaté príslušenstvo, ako napríklad zipsová pätka, pätka na šitie gombíkových dierok, sada ihiel s dvojihlou, skrutkovače či cievky. Tieto doplnky potom možno uložiť do praktickej schránky, ktorú nájdete v násuvnom kryte voľného ramena.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný šijací stroj s voľným ramenom a vertikálnym uložením chapača
  • Rýchlosť šitia 800 stehov za minútu
  • Ľahké zapínanie spätného chodu
  • 22 stehov, 26 šijacích programov
  • Priamy, kľukatý, slepý, pružný kľukatý, overlockový steh
  • Schránka na príslušenstvo

Rozmery:
43 × 23 × 35 (d × š × v)

hmotnosť:
8,6 kg

Celkový príkon:
85 W

Motor:
70 W/230 V

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Overlockový steh, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!
Počet druhov stehov
20 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Overlockový steh, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!

Vlastnosti

Počet druhov stehov
20 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky šijacie stroje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V návodu na tento stroj jsem nenašla návod na overlokový steh, ani patku, ačkoliv je uváděn. děkuji

Dobrý den, z jakého materiálu jsou součástky a má tento stroj i český návod? Děkuji

Jak se liší tento stroj od levnější varianty AEG 130? Má tento šicí stroj (AEG 135X) také vypínatelný podavač látky (popř. krytku na podavač), aby jím bylo možné vyšívat? Děkuji.

Diskusia a poradňa k AEG 135x
Príslušenstvo pre AEG 135x Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG 135X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AEG 135x. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AEG 135x.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií