PET Aplikace

AEG HK6542H0XB

Zobraziť katalóg
AEG HK6542H0XB
5 1 hodnotení
Varná doska vstavaná, indukčná, 4 varné zóny, funkcia Booster, 3 krokové využitie zvyškového tepla, ukazovateľ zvyškového tepla 7 segmentov, detský zámok, rámček, 57.6 x 51.6 cm
Kód:  FBV1206l Produktové číslo:  HK6542H0XB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG HK6542H0XB

 

Moderná vstavaná indukčná varná doska vám dokáže vďaka inteligentným technológiám usporiť nielen čas pri príprave pokrmov, ale aj ušetriť výdavky za energiu. Varnú dosku ovládate jednoduchým dotykom prsta. Nastavenie a ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne. Indukčná doska má mimoriadne rýchlu odozvu a dosiahne ihneď nastavenej teploty v okamihu, keď sa jej dotkne dno riadu. Určite tiež oceníte časovač Öko, ktorý umožňuje ušetriť energiu využitím zvyškového tepla varnej dosky v priebehu posledných minút varenia. Keď na varnej doske vopred nastavíte dĺžku varenia, časovač presne vypočíta, kedy má varnú dosku vypnúť, aby sa jedlo dovarilo pomocou zvyškového tepla varnej dosky a vy ste tak ušetrili za energiu.

Funkcia OptiHeat meria úroveň zvyškového tepla, sleduje chladnutie každej varnej zóny, a poskytuje tak potrebné informácie, ktoré vám pomáhajú efektívne využiť zvyškového tepla pre ďalšie varenie alebo ohrievanie. Časovač CountUp zase dokáže počítať dobu prípravy každého jedla. Začína na nule a pokračuje v počítaní, až kým ho nezastavíte alebo nevynulujete.

Ak máte staršiu kuchynskú dosku, tak oceníte nový XL koncept rámčeka OptiFit Frame, ktorý umožní dokonalé upevnenie a zakrytie vstavaného výrezu. Pokryje prípadne i široké spektrum skorších vstavaných výrezov pri výmene novej varnej dosky. ProBox je jednoduché a bezpečné riešenie pre pripevnenie varného panela ku kuchynskej doske. Zaistí dobré a jednoduché upevnenie s dodržaním bezpečnostných vzdialeností.

Bezpečnosť prevádzky je zaistená nielen automatickým vypnutím dosky, ale aj detskou poistkou proti nechcenému ovládaniu. Indukčná doska má tiež niekoľko kontrolných funkcií pre uľahčenie prevádzky. Medzi ne patrí napr. pričítací časovač, vypnutie zvuku, funkcia stop + pokračovať, ukazovateľ času, 3 krokové využitie zvyškového tepla, akustický signál, automatické zahriatie, Eco časovač (využitie zvyškového tepla), Hob-hood connection, funkcia POWER (Booster rýchle ohriatie), zabezpečenie a odistenie ovládacieho panelu a minútka.

S touto modernou a špičkovo vybavenou indukčnou doskou bude pre vás varenie a príprava pokrmov vždy jednoduchšia a stane sa zábavou.

 

Hlavné prednosti:

  • Typ ohrievania: indukčné
  • Automatické vypnutie
  • Detská poistka
  • Trojkrokové využitie zvyškového tepla
  • Booster: rýchle zahriatie
  • Eco časovač
  • Ukazovateľ času
  • Pričítací časovač

Varné zóny:

  • Ľavá predná zóna: výkon 2300 - 3700 W, priemer: 210 mm
  • Ľavá zadná zóna: výkon 1800 - 2800 W, priemer: 180 mm
  • Pravá predná zóna: výkon 1400 - 2500 W, priemer: 145 mm
  • Pravá zadná zóna: výkon 1800 - 2800 W, priemer: 180 mm
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

.

Diskusia a poradňa k AEG HK6542H0XB
Príslušenstvo pre AEG HK6542H0XB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG HK6542H0XB.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií