AP+ plus nový vizuál

AEG ProSteam L7FEC41SC

Zobraziť katalóg
AEG ProSteam L7FEC41SC
Parná práčka – A+++ (-30%), 10kg, 1400ot./min, hlučnosť 51/75dB, Aquastop, 10 programov, odložený štart, ÖKOInvertor, V׊×H 85×60×60.5cm, technológia ProSteam, technológia ProSense, SoftPlus, EcoTimeSave, doživotná záruka na motor – nutnosť registrácie na www.aeg.cz
Kód:  FBV451i Produktové číslo:  L7FEC41SC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG ProSteam L7FEC41SC


AEG strážci oblečení
 
 

Zverte vaše odevy strážcom oblečenia

AEG predstavuje pokrokové spotrebiče, ktoré sa starostlivo starajú o vašu bielizeň a uchovávajú ju dlho ako novú. Môžete počítať s tým, že vám práčka vaše módne kúsky vyperie vždy šetrne, ochráni každé vlákno, farbu aj štruktúru tkaniny.


Vyskúšajte modernú AEG práčku

Táto samostatne stojaca práčka je majstrom vo svojom odbore. Ponúka špeciálnu technológiu ProSteam®, ktorá vám ušetrí veľa práce so žehlením. Pridáva totiž možnosť zakončiť prací cyklus parou a vďaka tomu obmedziť pokrčenie až o tretinu. Môžete tiež použiť samostatný parný program na rýchle osvieženie bielizne. Ďalšou užitočnou technológiou je ProSense, ktorej princíp spočíva v automatickom snímači. Funkcia Fuzzy Logic upraví spôsob prania podľa toho, koľko bielizne ste vložili do bubna a ako veľmi je špinavé. Srdcom práčky je najnovší ÖKOInverter motor. Zaisťuje maximálnu možnú účinnosť prania a výhodou je jeho tichá prevádzka, vďaka ktorej vás práčka nebude rušiť ani počas nočného prania. Rozhodne sa nezabúda na bezpečnosť, preto je práčka vybavená protipenovým systémom a ochranou proti pretečeniu so senzorom AquaControl.

Pračka AEG ProSteam L7FEC41SC
 
 

Pračka AEG ProSteam L7FEC41SC - technologie ProSense
 
 

Spoľahnite sa na automatiku

Práčka AEG ProSteam L7FEC41SC disponuje technológiou ProSense, ktorá prispôsobí prací cyklus podľa hmotnosti aktuálnej várky. Nastaví optimálny čas, spotrebu vody aj elektrickej energie, vďaka čomu je cyklus maximálne efektívny a úsporný. Nemusíte vaše oblečenie zbytočne zaťažovať nadmerným praním. Technológia zníži opotrebovanie vlákien a uchová tak vašu bielizeň dlhšie ako novú. Nerobte kompromisy a doprajte svojim odevom profesionálnu starostlivosť. Odmenou budú žiarivé farby a oblečenie nezmení svoj pôvodný tvar.


Šetrí váš cenný čas

Aby ste nemuseli tráviť dlhú dobu pri žehliacej doske, AEG práčka je vybavená technológiou ProSteam. Zakončí prací cyklus parou, tá obmedzí pokrčenie a vy tak nebudete musieť niektoré kúsky vôbec žehliť. Parný program je možné využiť aj samostatne na osvieženie bielizne a odstránenie nežiaducich pachov. Zvyknite si na dokonalé výsledky a minimálnu námahu.

Pračka AEG ProSteam L7FEC41SC - ProSteam
 
 

Pračka AEG ProSteam L7FEC41SC - programy
 
 

Veľký výber programov

Špičková práčka ponúka široký výber pracích programov a nech už zvolíte akýkoľvek, môžete počítať s jedinečným výkonom. Praktický program ÖKOPower predstavuje klasický denný program, ktorý vyperie takmer všetko počas iba 59 minút a ako bonus s menšou spotrebou energie. Do výbavy patrí tiež antialergický program a Wool Plus. Práčka je ocenená certifikátom Woolmark Blue za bezpečné pranie vlny určenej výhradne na ručné pranie. Poradí si aj s tými najchúlostivejšími materiálmi. Nechýba ani extrarýchly 20-minútový program určený na menšie dávky bielizne (do 3 kg). Program Jemné+ zlepšuje distribúciu aviváže a zanecháva odevy hodvábnejšie, mäkšie a hladšie. Špeciálny program na odolné škvrny pridáva extra plákanie s použitím odstraňovača škvŕn. Navyše môžete zároveň aktivovať funkcie TimeSave a Eco na čo najrýchlejšie, energeticky efektívne pranie.


Spája v sebe to najlepšie

Určite oceníte intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LED displeja s antikorovým panelom a českými popismi, cez ktorý môžete zároveň sledovať všetky prebiehajúce pracie úkony. Práčke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, takže si môžete dopredu naprogramovať začiatok cyklu presne podľa vašej potreby. AEG tiež sľubuje minimálne vibrácie a hluk vďaka systému kontroly vyváženia náplne. Ten pred každým odstreďovaním rovnomerne rozloží bielizeň v bubne. Systém Aqua Control chráni pred únikom vody a pred poškodením vstupnej hadice. Pri poruche sa prívod vody automaticky uzatvorí.

Pračka AEG ProSteam L7FEC41SC - buben
 
 

Pračka AEG ProSteam L7FEC41SC
 
 
Pračka AEG ProSteam L7FEC41SC
 
 
 
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
73 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
10 Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
73 kg Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
10 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
60,5 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Funkcie

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné parné práčky – hĺbka nad 50 cm
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG ProSteam L7FEC41SC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG ProSteam L7FEC41SC.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií