Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

AEG Mastery FlexiBridge IKE85471FB

Zobraziť katalóg
AEG Mastery FlexiBridge IKE85471FB 5 rokov záruka po registrácii
Varná doska indukčná, možnosť prepojenia s digestorom, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, flexi zóna a hob2hood, farba: čierna, počet platničiek: 5, pripojenie: 220 – 240 V, V׊×H: 4.4×78×52cm, skosené hrany, s rámikom,
Kód:  AEGVD018 Produktové číslo:  IKE85471FB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG Mastery FlexiBridge IKE85471FB Predaj skončil

AEG Mastery FlexiBridge IKE85471FB

Varte pohodlne, rýchlo a spoľahlivo s novou vstavanou varnou indukčnou doskou AEG Mastery FlexiBridge IKE85471FB, ktorá vám nebude klásť žiadne limity pri objavovaní nových kuchárskych možností. Neobmedzujte sa len na jednu veľkosť platničiek, jednoducho spájajte jednotlivé segmenty varnej dosky pomocou funkcie FlexiBridge a vytvorte rôzne veľké varné plochy, ktoré sa dokonale prispôsobia veľkosti a tvaru vašich hrncov. Pomocou prehľadného ovládania ľahko a rýchlo nastavíte optimálnu teplotu a vďaka hladkému odolnému povrchu bez problému odstránite všetky nečistoty. Nebojte sapoškriabania alebo poškodenia, povrch varnej dosky AEG Mastery FlexiBridge IKE85471FB odolá aj náročnej prevádzke.

Kľúčové vlastnosti indukčnej varnej dosky AEG Mastery FlexiBridge IKE85471FB

  • Plochý a hladký povrch odolný proti poškriabaniu
  • Detská poistka varnej dosky AEG Mastery FlexiBridge IKE85471FB
  • Praktická funkcia PowerSlide na prednastavenie zón s rôznou teplotou
  • Rozmery varnej dosky AEG 766 × 516 mm
  • Elegantný dizajn indukčnej varnej dosky AEG Mastery FlexiBridge IKE85471FB
  • Jednoduché a rýchle čistenie bez pripálenia
  • Varné zóny s automatickým prispôsobením tvaru a veľkosti riadu
  • 5 varných zón indukčnej varnej dosky AEG Mastery FlexiBridge IKE85471FB
  • Bezdrôtové prepojenie varnej dosky a odsávača pár cez Hob2Hood

Funkcia PowerSlide

Varná doska AEG Mastery FlexiBridge IKE85471FB je vybavená pokročilou funkciou PowerSlide, vďaka ktorej ľahko vytvoríte prednastavené plochy s rôznou teplotou. Nemusíte tak počas varenia meniť nastavenie celej dosky, ale stačí jednoducho posunúť panvicu z mierneho ohrevu na silnejší a bez rušenia sa venovať pripravovanému pokrmu.

Majte vo svojej kuchyni čistý a svieži vzduch

Jedinečný systém prepojenia varnej dosky AEG Mastery FlexiBridge IKE85471FB s kompatibilným odsávačom pár cez Hob2Hood umožní spoľahlivú bezdrôtovú komunikáciu. Na začiatku varenia sa odsávač zapne a rozsvieti a potom počas varenia sám upravuje intenzitu sania a osvetlenia. K dispozícii je tiež možnosť ručného ovládania.

Varné zóny s automatickým prispôsobením tvaru

Indukčná varná doska AEG Mastery FlexiBridge IKE85471FB disponuje varnými zónami, ktoré sa automaticky prispôsobia tvaru a veľkosti riadu. Príprava jedla vďaka tomu bude prebiehať úplne rovnomerne, nech už panvicu alebo hrniec umiestnite kdekoľvek. Regulácia ohrevu sa vykonáva jednoducho dotykom požadovaného stupňa na posuvnom ovládači.

Jednoduché a rýchle čistenie indukčnej platne AEG Mastery FlexiBridge IKE85471FB

Indukčnú varnú dosku vyčistíte s vynaložením minimálneho úsilia. Plochý, hladký povrch je odolný voči poškriabaniu a miesto okolo varnej nádoby zostáva počas doby prípravy jedál chladné. Vďaka tomu nedochádza k pripáleniu rozliatych tekutín alebo zvyškov pokrmov, takže ich možno vždy ľahko a rýchlo z indukčnej platne AEG Mastery FlexiBridge IKE85471FB zotrieť.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
5 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Flexi zóna, Hob2Hood Hotovo!
Prepojenie dosky s digestorom
Áno Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
4,4 cm Hotovo!
Šírka
78 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Skosené hrany Hotovo!
Rámik
S rámikom Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, su prosim Vas varne panely AEG, ktore disponuju funkciou Hob2Hood kompatibilne s odsavacmi par Electrolux, ktore tiez podporuju Hob2Hood? Dakujem.

Dobry den. Na strankach vyrobce je uvedeno napajeni: Napájecí napětí (V): 220-240/400V2N Odkaz do neznáma V Alze jen 220-240V. Predpokladam ze u AEG je to spravne. Muzete to prosim potvrdit / vyvratit? Dekuji

Diskusia a poradňa k AEG Mastery FlexiBridge IKE85471FB
Príslušenstvo pre AEG Mastery FlexiBridge IKE85471FB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG Mastery FlexiBridge IKE85471FB.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií