Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AEG Mastery SenseCook BPE748380M

Zobraziť katalóg
AEG Mastery SenseCook BPE748380M
5 2 hodnotení
Vstavaná rúra farba: nerez, čistenie rúry: pyrolytické, funkcia rýchleho predhriatia, gril, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, stupeň na pizzu, ventilátor a ohrev tanierov, časovač, detská poistka, displej, dotykové ovládanie, elektronická regulácia teploty, ochladzovací systém, povrch proti odtlačkom prstov, termosonda, tlmené zatváranie dvierok a vnútorné osvetlenie, s teleskopickým výsuvom, energetická trieda A++, objem 71l, V׊×H: 59.4×59.5×56.7cm
Kód:  ELXTR026 Produktové číslo:  BPE748380M Stránky výrobcu

AEG Mastery SenseCook BPE748380M

Dosiahnite chutné výsledky so vstavanou rúrou AEG Mastery SenseCook

Hľadáte vstavanú rúru, ktorá vám poskytne pohodlné pečenie a zároveň jednoduchú údržbu? Vstavaná rúra AEG Mastery SenseCook BPE748380M v nerezovom farebnom vyhotovení s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov vás nikdy nesklame. Patrí do energetickej triedy A++ a má objem 71 litrov. Vďaka funkcii rýchleho ohrevu šetrí váš čas a spotrebu elektrickej energie. Funkcia viacúrovňového pečenia zabezpečuje rovnomerné výsledky na viacerých úrovniach. Teplovzdušná elektrická rúra AEG s teleskopickými výsuvmi je tiež vybavená teplotnou sondou na monitorovanie jedál počas pečenia. Okrem toho vám dá vedieť, kedy je jedlo hotové. Na dotykovom LCD displeji EXCITE si vždy ľahko nastavíte všetko potrebné. Skvelou funkciou je možnosť diaľkového nastavenia teploty a času pečenia. Vďaka pyrolýze sa rúra AEG Mastery SenseCook BPE748380M čistí prakticky sama. Aplikácia My AEG Kitchen vám poskytne množstvo užitočných informácií a tiež veľa inšpirácií na úžasné kulinárske výtvory.

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry AEG Mastery SenseCook BPE748380M

  • Vstavaná rúra AEG Mastery SenseCook BPE748380M v nerezovom farebnom vyhotovení s s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov a objemom 71 litrov
  • Energetická trieda A++
  • Elektrické rúra s teleskopickými lištami
  • Na ušetrenie času aj peňaženky disponuje funkciou rýchleho ohrevu
  • Jednoduché ovládanie cez dotykovým LCD displej EXCITE
  • S funkciou asistovaného pečenia dosiahnete vždy skvelé výsledky
  • Rovnomerné výsledky na viacerých úrovniach vďaka funkcii viacúrovňového pečenia
  • Rúra AEG je vybavená teplotnou sondou, ktorá počas pečenia monitoruje pokrmy a po dokončení pečenia vydá zvukový signál
  • Teplotu a čas varenia možno nastaviť na diaľku
  • Samočistenie rúry AEG BPE748380M je pyrolytické
  • Dvierka s automatickým zatváraním sú ľahko umývateľné
  • Vstavaná elektrická rúra s detskou bezpečnostnou poistkou
  • Zastavenie teplovzdušného ventilátora pri otvorení dverí
  • Množstvo užitočných informácií a inšpirácií v aplikácii My AEG Kitchen

S teplotnou sondou sa stanete šéfkuchárom

Aj vy milujete rôzne mäsové pochúťky? Máte radi dobre prepečený, medium alebo rare? Vstavaná rúra AEG Mastery SenseCook BPE748380M je vybavená teplotnou sondou s presnou technológiou, ktorá z vás urobí šéfkuchára. Jednoducho stačí len nastaviť teplotu jedla a rúry, potom vložte sondu do stredu pripravovanej ingrediencie. O všetko ostatné sa postará termosonda, ktorá vykonáva dôkladné monitorovanie počas pečenia. Keď jedlo dosiahne nastavenú teplotu, ozve sa zvukový signál.

Dvierka s automatickým dovieraním s detskou poistkou zaisťujú vašu bezpečnosť a pohodlie

Elektrická rúra AEG Mastery SenseCook BPE748380M sa veľmi ľahko ovláda a práca s ňou bude ešte príjemnejšie vďaka tlmenému dovieraniu dvierok. Automatika spolu s detskou poistkou zaručuje vašu bezpečnosť a pohodlie. Stačí do nich len jemne štuchnúť a zatvoria sa úplne automaticky. Pri aktivácii detskej poistky je kuchynská rúra chránená proti náhodnému zapnutiu. Určite oceníte aj zastavenie teplovzdušného ventilátora rúry AEG BPE748380M pri otvorení dvierok.

Rúra AEG BPE748380M s dotykovým LCD displejom EXCITE a funkciou asistovaného pečenia

Zložitého nastavovania sa báť nemusíte. Vstavaná rúra AEG Mastery SenseCook BPE748380M je vybavená dotykovým LCD displejom EXCITE s intuitívnym ovládaním. Ponúka mnoho funkcií, ktoré si môžete ľahko navoliť. Vyberte si napríklad funkciu asistovaného pečenia. V širokej ponuke si vyhľadáte a nastavíte pripravovaný pokrm – elektrická rúra AEG BPE748380M si následne sama upraví nastavenia a vaše jedlo bude vždy skvelé. Ešte presnejšie výsledky dosiahnete použitým teplotnej sondy. Pečenie s rúrou AEG vás bude baviť.

Pyrolytické samočistenie vás zbaví starostí s nepríjemným drhnutím

Pri pečení sa v rúre usadzujú rôzne tuky. So vstavanou rúrou AEG Mastery SenseCook máte o starosť menej. Stlačením tlačidla sa rúra AEG BPE748380M zbaví týchto nežiaducich elementov sama. Ponúka totiž funkciu pyrolytického čistenia, s ktorou vás dokonca aj na potrebu čistenia sama upozorní. Všetky usadené zvyšky jedla, tuk i nečistoty sa počas procesu za zamknutými dvierkami premenia na jemný popol a na vás už bude len jeho odstránenie navlhčenou handričkou.

Funkcie teplovzdušnej rúry AEG BPE748380M

Vstavaná rúra AEG Mastery SenseCook BPE748380M sa môže pochváliť týmito funkciami:

  • Spodný ohrev
  • Ventilátor + svetlo
  • Gril
  • Gril + spodný ohrev
  • Kruhové teleso + spodný ohrev + ventilátor
  • Kruhové telo + ventilátor
  • Gril + ventilátor
  • Gril + spodný ohrev + ventilátor

Špeciálne funkcie vstavanej rúry AEG BPE748380M

Vstavaná rúra AEG Mastery SenseCook BPE748380M ponúka na výber tieto špeciálne funkcie: Gratinované jedlá, Spodný ohrev, Pečenie chleba, Tradičné pečenie, Rozmrazovanie, Kysnutie cesta, Mrazené jedlá, Gril, Udržiavanie tepla, Vlhké teplovzdušné pečenie, Pečenie pizze, Ohrievanie tanierov, Zaváranie, Pomalé pečenie, Pravé teplovzdušné pečenie a Turbo gril.

Vlastnosti vstavanej rúry AEG Mastery SenseCook BPE748380M s termosondou:

  • 1× smaltovaný koláčový plech na pečenie
  • 1× sivý smaltovaný odkvapkávací pekáč
  • 1× bežný pochrómovaný rošt

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 500 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,4 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,7 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Elektronická regulácia teploty, Ochladzovací systém, Povrch proti odtlačkom prstov, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A++ Hotovo!

Objem rúry

Objem
71 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG Mastery SenseCook BPE748380M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG Mastery SenseCook BPE748380M.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií