Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AEG Mastery SteamBake BCE558370M

Zobraziť katalóg
AEG Mastery SteamBake BCE558370M
Vstavaná rúra – rozmery 59,4 × 59,5 × 56,7 cm (V׊×H), parná, objem 71 l, vybavená programom rýchleho predhriatia, grilom, spodným ohrevom, pravým horúcim vzduchom, programom na pizzu, ventilátorom, disponuje teleskopickým vysúvaním plechu, príkon 3500 W, časovač, detská poistka, displej, dotykové ovládanie, elektronická regulácia teploty, povrch proti odtlačkom prstov, termosonda, tlmené zatváranie dvierok a vnútorné osvetlenie, diaľkové ovládanie, pripojenie cez WiFi a Bluetooth, katalytické čistenie rúry, energetická trieda A+, klasický dizajn, nerez a strieborná farba
Kód:  ELXTR023 Produktové číslo:  7332543779482 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG Mastery SteamBake BCE558370M

Získajte chrumkavé výsledky so vstavanou rúrou na pečenie AEG Mastery SteamBake

Hľadáte vstavanú rúru, ktorá vám poskytne pohodlné pečenie a zároveň jednoduchú údržbu? Vstavaná rúra AEG Mastery SteamBake BCE558370M v nerezovom vyhotovení s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov vás nikdy nesklame. Patrí do energetickej triedy A+ a má objem 71 litrov. Disponuje parnou funkciou SteamBake, ktorá vašim pokrmom dodá chrumkavú kôrku a nadýchaný vnútrajšok. Vďaka funkcii rýchleho ohrevu šetrí váš čas a spotrebu elektrickej energie. Funkcia viacúrovňového pečenia zabezpečuje rovnomerné výsledky na viacerých úrovniach. Teplovzdušná elektrická rúra AEG s teleskopickými výsuvmi je tiež vybavená teplotnou sondou na monitorovanie jedál počas pečenia. Okrem toho vám dá vedieť, kedy je jedlo hotové. Vysúvateľné ovládače a citlivé dotykové tlačidlá LED displeja EXPLORE uľahčujú nastavenie všetkého, čo potrebujete. Skvelou funkciou je možnosť diaľkového nastavenia teploty a času pečenia. Vďaka katalytickému povrchu sa rúra AEG Mastery SteamBake BCE558370M čistí prakticky sama. Aplikácia My AEG Kitchen vám poskytne množstvo užitočných informácií a tiež veľa inšpirácií na úžasné kulinárske výtvory.

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry AEG Mastery SteamBake BCE558370M

  • Vstavaná rúra AEG Mastery SteamBake BCE558370M v nerezovom vyhotovení s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov a objemom 71 litrov
  • Energetická trieda A+
  • Elektrické rúra s teleskopickými lištami
  • Na ušetrenie času aj peňaženky disponuje funkciou rýchleho ohrevu
  • Jednoduché ovládanie s citlivými dotykovými tlačidlami LED displeja EXPLORE a výsuvnými ovládačmi
  • Parná funkcia SteamBake dodá vašim dobrotám chrumkavú kôrku a nadýchaný vnútrajšok
  • S funkciou asistovaného pečenia dosiahnete vždy skvelé výsledky
  • Rovnomerné výsledky na viacerých úrovniach vďaka funkcii viacúrovňového pečenia
  • Rúra AEG je vybavená teplotnou sondou, ktorá počas pečenia monitoruje pokrmy a po dokončení pečenia vydá zvukový signál
  • Teplotu a čas varenia možno nastaviť na diaľku
  • Samočistenie rúry AEG BCE558370M je katalytické
  • Dvierka s automatickým zatváraním
  • Vstavaná elektrická rúra s detskou poistkou
  • Zastavenie teplovzdušného ventilátora pri otvorení dverí
  • Množstvo užitočných informácií a inšpirácií v aplikácii My AEG Kitchen

S teplotnou sondou sa stanete šéfkuchárom

Aj vy milujete rôzne mäsové pochúťky? Máte radi dobre prepečený, medium alebo rare? Vstavaná rúra AEG Mastery SteamBake BCE558370M je vybavená teplotnou sondou s presnou technológiou, ktorá z vás urobí šéfkuchára. Jednoducho stačí len nastaviť teplotu jedla a rúry, potom vložte sondu do stredu pripravovanej ingrediencie. O všetko ostatné sa postará termosonda, ktorá vykonáva dôkladné monitorovanie počas pečenia. Keď jedlo dosiahne nastavenú teplotu, ozve sa zvukový signál.

Vstavaná rúra s funkciou SteamBake na pridanie pary

Vstavaná elektrická rúra AEG Mastery SteamBake BCE558370M sa postará o chrumkavú kôrku a nadýchaný vnútrajšok jedla vďaka funkcii SteamBake. Hneď od začiatku varenia pridáva k horúcemu vzduchu aj paru. Práve vďaka nej cesto vykysne a na povrchu sa vytvorí chrumkavá kôrka. Vnútorná strana zostáva krásne mäkká a zároveň nadýchaná. Stačí len zahryznúť.

Dvierka s automatickým dovieraním s detskou poistkou zaisťujú vašu bezpečnosť a pohodlie

Elektrická rúra AEG Mastery SteamBake BCE558370M sa veľmi ľahko ovláda a práca s ňou bude ešte príjemnejšie vďaka tlmenému dovieraniu dvierok. Automatika spolu s detskou poistkou zaručuje vašu bezpečnosť a pohodlie. Stačí do nich len jemne štuchnúť a zatvoria sa úplne automaticky. Pri aktivácii detskej poistky je kuchynská rúra chránená proti náhodnému zapnutiu. Určite oceníte aj zastavenie teplovzdušného ventilátora rúry AEG BCE558370M pri otvorení dvierok.

Rúra AEG BCE558370M s LED displejom EXPLORE a funkciou podporovaného varenia

Zložitého nastavovania sa báť nemusíte. Vstavaná rúra AEG Mastery SteamBake BCE558370M je vybavená LED displejom EXPLORE s dotykovými tlačidlami a výsuvnými ovládačmi na boku. Ponúka mnoho funkcií, ktoré si môžete ľahko navoliť. Vyberte si napríklad funkciu podporovaného varenia. V širokej ponuke si vyhľadáte a nastavíte pripravovaný pokrm – elektrická rúra AEG BCE558370M si následne sama upraví nastavenia a vaše jedlo bude vždy skvelé. Ešte presnejšie výsledky dosiahnete použitým teplotnej sondy. Pečenie s rúrou AEG vás bude baviť.

Katalytické samočistenie vás zbaví starostí s nepríjemným drhnutím

Pri pečení sa v rúre usadzujú rôzne tuky. So vstavanou rúrou AEG Mastery SteamBake máte o starosť menej. Stlačením tlačidla sa rúra AEG BCE558370M zbaví týchto nežiaducich elementov sama. Je totiž potiahnutá katalytickým povrchom a vybavená funkciou katalytického čistenia. Pri jej spustení sa vysokou teplotou aktivuje tento pozoruhodný povrch a absorbuje sa mastnota, ktorú potom spáli.

Vlastnosti teplovzdušnej vstavanej rúry AEG BCE558370M

Vstavaná elektrická rúra AEG Mastery SteamBake BCE558370M sa môže pochváliť týmito funkciami:

  • Gril
  • Gril + spodný ohrev
  • Gril + spodný ohrev + ventilátor
  • Gril + ventilátor
  • Kruhové teleso + spodný ohrev + ventilátor
  • Kruhové teleso + ventilátor
  • Kruhové teleso + ventilátor + SteamBake
  • Spodný ohrev

Špeciálne vlastnosti vstavanej rúry AEG BCE558370M

Vstavaná rúra AEG Mastery SteamBake BCE558370M vám ponúka na výber z nasledujúcich špeciálnych funkcií: Spodný ohrev, Tradičné pečenie, Mrazené potraviny, Gril, Vlhké teplovzdušné pečenie, Pečenie pizze, Steam bake, Pravé teplovzdušné pečenie a Turbo gril.

Vlastnosti vstavanej rúry AEG Mastery SteamBake BCE558370M s termosondou:

  • 1× smaltovaný koláčový plech na pečenie
  • 1× sivý smaltovaný odkvapkávací pekáč
  • 1× bežný pochrómovaný rošt

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
Inteligentné funkcie spotrebiča
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 500 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,4 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,7 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Elektronická regulácia teploty, Povrch proti odtlačkom prstov, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
71 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má tento typ trouby už ten barevný display kde zmáčknu program kuře a ono se to samo udělá a nebo to mají jen ty modely od 20.000 výše? děkuji

Diskusia a poradňa k AEG Mastery SteamBake BCE558370M
Príslušenstvo pre AEG Mastery SteamBake BCE558370M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG Mastery SteamBake BCE558370M.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií