Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MS hokej

AEG Mastery SteamPro BSE798380M

Zobraziť katalóg
AEG Mastery SteamPro BSE798380M
5 2 hodnotení
Vstavaná rúra parná, farba: nerez, čistenie rúry: parné, funkcia rýchleho predhriatia, gril, parné pečenie, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, stupeň na pizzu, ventilátor a ohrev tanierov, detská poistka, displej, dotykové ovládanie, elektronická regulácia teploty, ochladzovací systém, termosonda, tlmené zatváranie dvierok a vnútorné osvetlenie, s teleskopickým výsuvom, energetická trieda A++, objem 70l, V׊×H: 59.4×59.5×56.7cm
Kód:  ELXTR031 Produktové číslo:  BSE798380M Stránky výrobcu

AEG Mastery SteamPro BSE798380M

Získajte profesionálne výsledky so vstavanou rúrou na pečenie AEG Mastery SteamPro

Hľadáte vstavanú rúru, ktorá vám poskytne komfortnú obsluhu, pohodlné pečenie s profesionálnymi výsledkami a zároveň má ľahkú údržbu? Vstavaná rúra AEG Mastery SteamPro BSE798380M v nerezovom vyhotovení s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov vás nikdy nesklame. Spadá do energetickej triedy A ++ a jej objem je 70 litrov. Zásluhou funkcie rýchleho ohrevu vám ušetrí čas i spotrebu elektrickej energie. Funkcia viacúrovňového pečenia zaistí rovnomerné výsledky na viacerých úrovniach. Ďalej je parná rúra BSE798380M s teleskopickými výsuvmi vybavená teplotnou sondou na monitorovanie potravín počas varenia. Okrem toho vám dá vedieť, že je pripravená. Na dotykovom LCD displeji si vždy ľahko navolíte všetko potrebné. Veľkou pomôckou je nastavenie teploty a doby pečenia na diaľku. Vďaka pare sa elektrická rúra AEG čistí sama. Spotrebič AEG so senzorom vlhkosti má ďalej vo výbave funkciu Steamify, technológiu sous-vide a môžete využiť aj tri úrovne pečenia. V aplikácii My AEG Kitchen sa dozviete veľa užitočných informácií a načerpáte inšpirácie na úžasné kulinárskevýtvory.

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry AEG Mastery SteamPro BSE798380M

  • Vstavaná rúra AEG Mastery SteamPro BSE798380M v nerezovom vyhotovení s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov a objemom 70 litrov
  • Energetická trieda A++
  • Rúra s teleskopickými výsuvmi
  • Spotrebič AEG so senzorom vlhkosti je vybavený funkciou Steamify, technológiou Sous-vide a tromi úrovňami pečenia
  • Na ušetrenie času aj peňaženky disponuje funkciou rýchleho ohrevu
  • Intuitívne ovládanie prostredníctvom dotykového LCD displeja EXCITE
  • S funkciou asistovaného pečenia dosiahnete vždy skvelé výsledky
  • Rovnomerné výsledky na viacerých úrovniach vďaka funkcii viacúrovňového pečenia
  • Parná rúra AEG je vybavená teplotnou sondou, ktorá monitoruje pokrm počas jeho prípravy a po dokončení vydá zvukový signál
  • Teplotu a čas varenia možno nastaviť na diaľku
  • Samočistenie rúry AEG BSE798380M je zaistené pomocou pary
  • Dvierka s automatickým dovieraním sú ľahko umývateľné
  • S detskou bezpečnostnou poistkou
  • Zastavenie teplovzdušného ventilátora pri otvorení dverí
  • Množstvo užitočných informácií a inšpirácií v aplikácii My AEG Kitchen

S teplotnou sondou budete variť ako šéfkuchár

Aj vy milujete rôzne mäsové pochúťky? Máte radi dobre prepečený, medium alebo rare? Vstavaná rúra AEG Mastery SteamPro BSE798380M je vybavená teplotnou sondou s presnou technológiou, ktorá z vás urobí šéfkuchára. Stačí len nastaviť teplotu pokrmu a rúry, potom sondu zasunúť do stredu pripravovanej ingrediencie. O všetko ostatné sa už postará termosonda svojím starostlivým monitorovaním. Akonáhle pokrm dosiahne nastavenú teplotu, ozve sa zvukový signál.

Staňte sa expertom na vákuové varenie s technológiou SOUS-VIDE

Vstavaná rúra AEG Mastery SteamPro BSE798380M sa môže pochváliť technológiou sous-vide. Tento výnimočný spôsob prípravy jedla môžete využiť aj doma. Ide o vákuové varenie, ktoré podľa profesionálnych kuchárov prináša najchutnejšie a najšťavnatejšie pochúťky. Skrátka tie najlepšie dobroty ako z najlepších reštaurácií.

Rúra AEG Mastery SteamPro si vďaka funkcii Steamify upraví nastavenia a správne množstvo pary

Vďaka funkcii Steamify vstavaná elektrická rúra AEG Mastery SteamPro BSE798380M automaticky optimalizuje nastavenia a správne množstvo pary tak, aby vaše jedlo bolo vždy chutné. Nastavte si teplotu varenia a nechajte AEG pracovať.

Dvierka s automatickým dovieraním s detskou poistkou zaisťujú vašu bezpečnosť a pohodlie

Elektrická rúra AEG Mastery SteamBake BSE798380M sa veľmi ľahko ovláda a práca s ňou bude ešte príjemnejšie vďaka tlmenému dovieraniu dvierok. Automatika spolu s detskou poistkou zaručuje vašu bezpečnosť a pohodlie. Stačí do nich len jemne štuchnúť a zatvoria sa úplne automaticky. Pri aktivácii detskej poistky je kuchynská rúra chránená proti náhodnému zapnutiu. Určite oceníte aj zastavenie teplovzdušného ventilátora rúry AEG BSE798380M pri otvorení dvierok.

Rúra AEG s dotykovým LCD displejom EXCITE a funkciou asistovaného pečenia

Zložitého nastavovania sa báť nemusíte. Vstavaná rúra AEG Mastery SteamBake BSE798380M je vybavená LED displejom EXPLORE s dotykovými tlačidlami a výsuvnými ovládačmi na boku. Ponúka mnoho funkcií, ktoré si môžete ľahko navoliť. Vyberte si napríklad funkciu podporovaného varenia. V širokej ponuke si vyhľadáte a nastavíte pripravovaný pokrm – elektrická rúra AEG BSE798380M si následne sama upraví nastavenia a vaše jedlo bude vždy skvelé. Ešte presnejšie výsledky dosiahnete použitým teplotnej sondy. Pečenie s rúrou AEG vás bude baviť.

Čistenie parou vás zbaví nepríjemného drhnutia

Počas pečenia sa v rúre hromadia nečistoty. So vstavanou rúrou AEG Mastery SteamPro BSE798380M máte o starosť menej. Stlačením tlačidla sa rúra AEG sama zbaví týchto nežiaducich prvkov. Ponúka totiž funkciu čistenia parou, ktorá vás dokonca upozorní na to, že ju treba vyčistiť.

Vlastnosti parnej rúry AEG

Vstavaná rúra AEG Mastery SteamPro BSE798380M sa môže pochváliť týmito funkciami.

  • Spodný ohrev
  • Ventilátor + svetlo
  • Gril
  • Gril + spodný ohrev
  • Gril + spodný ohrev + ventilátor
  • Gril + ventilátor
  • Kruhové teleso + spodný ohrev + ventilátor
  • Kruhové telo + ventilátor
  • Para + spodný ohrev + ventilátor
  • Para + ventilátor
  • Para + kruhové teleso + spodný ohrev + ventilátor

Špeciálne vlastnosti vstavanej rúry AEG BSE798380M

So vstavanou rúrou AEG Mastery SteamPro BSE798380M si môžete vybrať z nasledujúcich špeciálnych funkcií: Strúhanie potravín, Spodný ohrev, Pečenie chleba, Tradičné pečenie, Rozmrazovanie, Kysnutie cesta, Sušenie, Mrazené potraviny, Varenie v pare, Grilovanie, Vysoká vlhkosť, Nízka vlhkosť, Stredná vlhkosť, Udržiavanie tepla, Vlhké teplovzdušné pečenie, Pečenie pizze, Ohrievanie tanierov, Zaváranie, Pomalé pečenie, Varenie Sous Vide, Regenerácia pary, Steamify, Pravé teplovzdušné pečenie, Turbo gril a Príprava jogurtu.

Vlastnosti vstavanej rúry AEG Mastery SteamPro BSE798380M s termosondou:

  • 1× smaltovaný koláčový plech na pečenie
  • 1× sivý smaltovaný odkvapkávací pekáč
  • 1× bežný pochrómovaný rošt

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
Inteligentné funkcie spotrebiča
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 500 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,4 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,7 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Elektronická regulácia teploty, Ochladzovací systém, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A++ Hotovo!

Objem rúry

Objem
70 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG Mastery SteamPro BSE798380M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG Mastery SteamPro BSE798380M.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií