Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

AEG ProSense L6FBG68SC + AEG AbsoluteCare T8DBG68SC

Zobraziť katalóg
AEG ProSense L6FBG68SC + AEG AbsoluteCare T8DBG68SC - 5 rokov záruka a doživotná záruka na ökoinvertorový motor po registrácii
Set práčka a sušička – energetická trieda práčky: C, energetická trieda sušičky: A+++, kapacita práčky (program ECO 40-60 °C): 8kg, kapacita sušičky: 8kg, váž. spotreba energie práčky: 63 kWh/100 cyklov, odhad. ročná spotreba energie sušičky: 176 kWh/annum, funkcie práčky: invertorový motor, hmotnostná automatika, odložený štart, displej a detská poistka, funkcie sušičky: odložený štart, displej a voliteľný smer otvárania dvierok
Kód:  SETAEG46 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG ProSense L6FBG68SC + AEG AbsoluteCare T8DBG68SC Predaj skončil

AEG ProSense L6FBG68SC + AEG AbsoluteCare T8DBG68SC


Vyskúšajte moderný set práčka a sušička AEG

Náš e-shop pre vás pripravil skvelú súpravu spoločnosti AEG, ktorú si obľúbite kvôli nízkym prevádzkovým nákladom, moderným technológiám a efektivite. Práčka AEG ProSense L6FBG68SC a sušička AbsoluteCare AEG T8DBG68SC sa vzájomne skvele dopĺňajú a navyše sú zladené aj dizajnovo. Pri oboch spotrebičoch je k dispozícii viacero pokročilých technológií a inteligentných programov, ktoré zaručia maximálne účinné pranie a sušenie bielizne s vynikajúcimi výsledkami.

AEG ProSense L6FBG68SC + AEG AbsoluteCare T8DBG68SC

Práčka AEG ProSense L6FBG68SC

Táto samostatne stojaca práčka je majstrom svojho odboru. Ponúka špeciálne technológie ProSense a Fuzzy Logic, ktoré automaticky upravia spôsob prania podľa toho, koľko bielizne ste vložili do bubna a ako veľmi je špinavá. ProSense zabraňuje opotrebovaniu a chráni farby vašich obľúbených kúskov. Srdcom práčky je invertorový motor s desaťročnou zárukou. Zabezpečuje maximálnu účinnosť prania a výhodou je jeho tichý chod, vďaka ktorému vás práčka nebude rušiť ani pri nočnom praní. Rozhodne sa nezabúda ani na bezpečnosť, preto je práčka vybavená protipenovým systémom a ochranou proti pretečeniu so senzorom AquaControl. Samozrejme nechýba detská poistka.


Spoľahnite sa na automatiku

Práčka AEG ProSense L6FBG68SC disponuje technológiou ProSense, ktorá prispôsobí prací cyklus podľa hmotnosti aktuálnej várky. Nastaví optimálny čas, spotrebu vody aj elektrickej energie, vďaka čomu je cyklus maximálne efektívny a úsporný. Nemusíte vaše oblečenie zbytočne zaťažovať nadmerným praním. Technológia zníži opotrebenie vlákien a zachová tak vašu bielizeň dlhšie ako novú. Nerobte kompromisy a doprajte svojim odevom profesionálnu starostlivosť. Odmenou vám budú žiarivé farby a oblečenie nezmení svoj pôvodný tvar. ProSense funguje aj pre tie najmenšie (1 až 2 kg) dávky.

AEG ProSense L6FBG68SC + AEG AbsoluteCare T8DBG68SC


AEG ProSense L6FBG68SC + AEG AbsoluteCare T8DBG68SC

Veľký výber programov

Špičková práčka ponúka široký výber pracích programov a nech už si zvolíte akýkoľvek, môžete počítať s jedinečným výkonom. Do výbavy patrí aj antialergický program a Wool Plus. Práčka je ocenená certifikátom Woolmark Blue za bezpečné pranie vlny určenej výhradne na ručné pranie. Poradí si aj s tými najchúlostivejším materiálmi. Nechýba ani extra rýchly 20-minútový program určený na menšie dávky bielizne (do 3 kg). Program Jemné+ zlepšuje distribúciu aviváže a zanecháva odevy hodvábnejšie, mäkšie a hladšie. Špeciálny program na odolné škvrny pridáva extra plákanie s použitím odstraňovača škvŕn. Navyše môžete zároveň aktivovať funkcie TimeSave a Eco na čo najrýchlejšie, energeticky efektívne pranie.


Spája v sebe to najlepšie

Určite oceníte intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LED displeja s bielym panelom a českými popismi, na ktorom môžete zároveň sledovať všetky prebiehajúce pracie úkony. Práčke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, takže si môžete dopredu naprogramovať začiatok cyklu presne podľa vašej potreby. AEG sľubuje aj minimálne vibrácie a hluk vďaka systému kontroly vyváženia náplne. Ten pred každým odstreďovaním rovnomerne rozloží bielizeň v bubne. Systém Aqua Control chráni pred únikom vody a pred poškodením vstupnej hadice. Pri poruche sa prívod vody automaticky uzavrie.

AEG ProSense L6FBG68SC + AEG AbsoluteCare T8DBG68SC

AEG ProSense L6FBG68SC + AEG AbsoluteCare T8DBG68SC

Vysoký výkon

Práčku poháňa invertorový motor založený na bezkefovej invertnej technológii. Tá znižuje vibrácie aj opotrebenie a poskytuje maximálny možný výkon s minimom hluku. Vďaka tomu je tento motor najspoľahlivejší a najodolnejší na trhu. Pri odstreďovaní vyvinie až 1 600 otáčok za minútu.


Sušička prádla AEG AboluteCare T8DBG68SC

AEG predstavuje sušičku AbsoluteCare T8DBG68SC, ktorá sa starostlivo stará o vašu bielizeň a zachováva ju dlho ako novú. Môžete počítať s tým, že sušička vaše módne kúsky usuší vždy šetrne, ochráni každé vlákno, farbu i štruktúru tkaniny.


Usuší každý typ oblečenia

Špičkový systém AbsoluteCare zahŕňa programy na všetky druhy materiálov. Vyberte si program na mieru a bez obáv naplňte sušičku akoukoľvek bielizňou. Poradí si s hodvábom, vlnou aj funkčným oblečením.

AEG ProSense L6FBG68SC + AEG AbsoluteCare T8DBG68SC

AEG ProSense L6FBG68SC + AEG AbsoluteCare T8DBG68SC

Účinný filtračný systém

Iba AEG sušičky sú vybavené filtračným systémom ÖKOFlow s jediným extra účinným filtrom. Tento filter je ľahko dosiahnuteľný a vyčistíte ho počas chvíľky. Bežné sušičky potrebujú viac filtrov, ktoré musíte všetky pravidelne čistiť – inak sa zvyšuje spotreba energie. Vďaka ÖKOFlow sušička usuší každú náplň efektívne a energeticky úsporne.



Pojme až 8 kg bielizne

Priestranná sušička pojme až 8 kg oblečenia. Určite oceníte intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LED displeja s antikorovým panelom a českými popismi, na ktorom môžete zároveň sledovať prebiehajúce úkony. Výhodou sú indikátory fázy sušenia.

AEG ProSense L6FBG68SC + AEG AbsoluteCare T8DBG68SC

AEG ProSense L6FBG68SC + AEG AbsoluteCare T8DBG68SC

Žiadané funkcie

Modernej sušičke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, takže si môžete dopredu naprogramovať začiatok cyklu presne podľa vašej potreby, či už chcete sušiť lacnejšie na nočnú sadzbu za elektrický prúd, alebo mať bielizeň suchú po príchode z práce.


Šetrí čas i energiu

Sušička bielizne AEG AbsoluteCare T8DBG68SC ponúka technológiu ProSense, ktorá prispôsobuje čas a spotrebu energie podľa veľkosti náplne. Vďaka tomu je cyklus maximálne efektívny a úsporný. Technológia využíva pokročilé snímače vlhkosti a teploty. Poradí si s každou várkou, či už potrebujete vysušiť dennú dávku, alebo bielizeň nazbieranú za celý týždeň.

AEG ProSense L6FBG68SC + AEG AbsoluteCare T8DBG68SC

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Spotreba energie
1,47 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
176 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,47 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
176 kWh/annum Hotovo!

Farba sušičky

Farba
Biela Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
C Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60)
B Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
C Hotovo!
Vážená spotreba energie
63 kWh/100 c. Hotovo!
Maximálna kapacita práčky (program ECO 40-60)
8 kg Hotovo!
Doba trvania (program ECO 40-60)
210 min (3,5 h) Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
B Hotovo!
Vážená spotreba vody na cyklus
47 l Hotovo!

Rozmery sušičky

Výška
85 cm Hotovo!
Šírka
59,6 cm Hotovo!
Hĺbka
66,5 cm Hotovo!

Rozmery práčky

Výška
85 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
60 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jaký mezi kus se má koupit mezi pračku a sušičku?

dobry den, zajimalo by mne jestli tento set obsahuje aquastop hadici, dekuji

Dobrý den, chci se zeptat na přibližné datum naskladnění, zda plánujete naskladnit produkt do Vánoc. Děkuji

Dobrý den, Cashback pro toto zboží platí i pro firemní zákazníky?

Dobrý den, je součástí balení u sušičky i odpadní hadice pro odvod kondenzátu? děkuji

Dobrý den, je u sušičky součástí balení sada pro napojení na odpad? Děkuji

Dobrý deň, je šírka a hlbka práčky a sušičky naozaj 60 cm alebo je to len rozmer boxu a práčka/sušička môžu maž rozmer väčší (dvierka alebo koliečko na nastavenie programu)? Šírka zárubne u nás doma presahuje 60,5 cm.

Dobrý den, chtěl bych se ujistit, zda lze vybrat stranu otvírání dvířek i u pračky, u sušičky píší recenzenti, že to lze. mnohokrát děkuji. ??

Dobrý den, v recenzích mě zarazila informace, že součástí balení není hadice s aquastopem. Prosím, můžete mi vysvětlit, o co se jedná a zda je případně možné na Alze tuto hadici doobjednat? Děkuji Vám.

Dobrý den, koupila jsem tento set a peru poprvé a pračka hrozně skáče, stačí jen upravit nohy nebo je třeba dokoupit u nějakou podložku? jinak pračka přišla bez “zaseknutého” bubnu, nemohla se poškodit? děkuji A. K.

123
Diskusia a poradňa k AEG ProSense L6FBG68SC + AEG AbsoluteCare T8DBG68SC
Príslušenstvo pre AEG ProSense L6FBG68SC + AEG AbsoluteCare T8DBG68SC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG ProSense L6FBG68SC + AEG AbsoluteCare T8DBG68SC.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií