Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AEG ProSteam L7FEE68SC + AEG AbsoluteCare T8DEE68SC

Zobraziť katalóg
AEG ProSteam L7FEE68SC + AEG AbsoluteCare T8DEE68SC
Set práčka a sušička – PRÁČKA: A+++ (-30%), 8kg, 1600 ot./min., hlučnosť 51/77dB, Aquastop, 10 programov, odložený štart, V׊×H 84.7×59.7×57.1cm, technológia ProSteam, technológia ProSense, SoftPlus, EcoTimeSave, doživotná záruka na motor – nutnosť registrácie na www.aeg.sk SUŠIČKA: Kondenzačná A+++, kapacita 8kg, hlučnosť 65dB, 8 programov, objem bubna 118l, odložený štart, senzorové sušenie, osvetlenie bubna, súprava na odvod kondenzátu v balení, V׊×H 85×60×60cm, certifikát Woolmark Blue, funkcia osvieženia, Invertor motor so zárukou 10 rokov
Kód:  SETAEG35 Produktové číslo:  L7FEE68SCT8DEE68SC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG ProSteam L7FEE68SC + AEG AbsoluteCare T8DEE68SC Predaj skončil

AEG ProSteam L7FEE68SC + AEG AbsoluteCare T8DEE68SC

Pokukujete po nových spotrebičoch, ktoré sa maximálne postarajú o vašu bielizeň? V tom prípade pre vás máme túto cenovo výhodnú súpravu práčky a sušičky značky AEG. Oba spotrebiče sú vyhotovené v modernom dizajne a sú napchaté širokou škálou funkcií, ktoré sa perfektne prispôsobia každému užívateľovi. Navyše sú oba spotrebiče veľmi úsporné, teda vám nebudú nijako výrazne zaťažovať rozpočet. 

Kľúčové vlastnosti práčky AEG L7FEE68SC

  • Spredu plnená práčka za skvelú cenu
  • Parná technológia ProSteam
  • Pojme až 8 kg bielizne
  • Technológia ProSense zváži a prispôsobí najkratší čas programu
  • Úsporný program Eco TimeSave
  • Energeticky úsporná trieda A+++
  • Fuzzy Logic – množstevná automatika
  • Kontrola vyváženia náplne
  • Odložený štart a ochrana proti pretečeniu

Parná práčka AEG L7FEE68SC

Práčka s predným plnením AEG L7FEE68SC disponuje širokou škálou automatických programov a šikovných funkcií, ktoré maximálne zefektívnia každodennú starostlivosť o bielizeň. Spadá do veľmi úspornej energetickej triedy A+++ a hlučnosť pri odstreďovaní nepresiahne hranicu 77 dB. Ponúka hneď niekoľko automatických programov a tento model je navyše vybavený technológiou ProSteam, ktorá na konci programu pridá dávku pary a výsledkom je tak menej pokrčená bielizeň. Využiť však môžete aj samostatný parný program, ktorý krásne osvieži vašu milovanú bielizeň.

Iste oceníte veľmi úsporný program Eco TimeSave, ktorý ponúkne čo najkratšie a najúspornejšie možné pranie. Programy sú ďalej doplnené o veľa užitočných funkcií a technológií ako napríklad Fuzzy Logic, ktorá si stráži množstvo náplne a podľa toho nastaví spotrebu vody, pracieho prostriedku a dĺžku cyklu. 


Kľúčové vlastnosti sušičky AEG T8DEE68SC

  • Energeticky veľmi úsporná kondenzačná technológia
  • Vysoká kapacita sušenia až 8 kg bielizne
  • Extra veľký prehľadný LCD displej v slovenskom jazyku pre jednoduché nastavenie
  • Sušička neohrieva svoje okolie, suší na báze kondenzácie chladiva
  • Senzor upravujúci čas sušenia – meria vlhkosť a určí koniec procesu (technológia ProSense)
  • Extrémne účinný filtračný systém ÖKOFlow s ľahkou údržbou
  • Sušička sa šetrne postará o vašu bielizeň, je vybavená špeciálnymi programami
  • Veľmi nízka hlučnosť aj za plnej prevádzky

Sušička AEG T8DEE68SC

Zoznámte sa s vynikajúcou sušičkou AEG T8DEE68SC, ktorej hlavnou devízou sú nízke náklady na prevádzku, vysoko efektívne sušenie, extrémne nízka hlučnosť a nadštandardná šetrnosť k oblečeniu! V domácnosti za vás odvedie obrovský kus práce, zamilujete si ju ihneď! Veľká časť úspechu spočíva v tepelnom čerpadle, ktoré umožňuje sušenie pri nízkych teplotách. S ním ušetríte až 40 % výdavkov za energie, a to predovšetkým pretože odstraňuje vlhkosť z tkanín pri polovičnej teplote než u bežných bubnových sušičiek, bez toho aby význačne predlžovala dobu sušenia.

Sušička, ktorú si zamilujete...

Jedinečný systém AbsoluteCare má pod palcom všetky programy. Či už ide o vlnu, outdoorové oblečenie alebo vodoodolné kusy, všetky druhy tkanín dostanú správny pohyb a teplotu na úplné sušenie, zatiaľ čo sa uchováva ich kvalita, vzhľad aj omak. Možnosť odloženého štartu neodmysliteľne patrí ku každej modernej sušičke. Môžete tak sušiť, kedykoľvek sa vám to časovo hodí – či už chcete sušiť na lacnejšiu nočné sadzbu za elektrický prúd alebo mať usušenú bielizeň pri príchode z práce.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Spotreba energie
1,47 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
177 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,47 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
177 kWh/annum Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze tuto kombinaci postavit na sebe bez dalších úprav nebo koupě dalšího příslušenství? Rozměrově na sebe úplně nesedí. (sušičku na pračku). Děkuji

Diskusia a poradňa k AEG ProSteam L7FEE68SC + AEG AbsoluteCare T8DEE68SC
Príslušenstvo pre AEG ProSteam L7FEE68SC + AEG AbsoluteCare T8DEE68SC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG ProSteam L7FEE68SC + AEG AbsoluteCare T8DEE68SC.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií