AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AEG SoftWater L9FEC49SC + AEG T8DBC49SC

Zobraziť katalóg
AEG SoftWater L9FEC49SC + AEG T8DBC49SC
Set práčka a sušička – PRÁČKA: A+++, 1400 ot./min, 9kg, AEG SoftWater, hlavná technológia: SoftWater, hlučnosť 47dB, Aqua control, parné programy, Time Manager/úspora času, antialergický program, rýchly program – 20 minút/3kg, Woolmark: Green, rozmery V׊×H×H max. 85×60×60.5×63.9cm, motor: Ökoinvertor motor s doživotnou zárukou, veľký LED displej, odložený štart, slovenský panel a popisky SUŠIČKA: A++, kapacita 9kg, hlučnosť 65dB, objem 118l, odložený štart, osvetlenie bubna, V׊×H 85×60×60cm, reverzibilné dvierka do 4 smerov, Woolmark Blue, vylepšený systém ÖKOFlow, detský zámok, inventorový motor, slovenský panel a popisky
Kód:  SETAEG40 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG SoftWater L9FEC49SC + AEG T8DBC49SC Predaj skončil

AEG SoftWater L9FEC49SC + AEG T8DBC49SC

Pokukujete po nových spotrebičoch, ktoré sa maximálne postarajú o vašu bielizeň? V tom prípade pre vás máme túto cenovo výhodnú súpravu práčky a sušičky značky AEG. Oba spotrebiče sú vyhotovené v modernom dizajne a sú napchaté širokou škálou funkcií, ktoré sa perfektne prispôsobia každému užívateľovi. Navyše sú oba spotrebiče veľmi úsporné, teda vám nebudú nijako výrazne zaťažovať rozpočet. 

Kľúčové vlastnosti parnej práčky AEG L9FEC49SC

  • Práčka s mimoriadne nízkou spotrebou
  • Šetrí životné prostredie aj vašu peňaženku
  • Váhová automatika ProSense optimálne dávkuje množstvo vody
  • Funkcia TimeManager pre skrátenie pracieho programu
  • Technológia ÖKOMix šetrí vlákna vášho oblečenia
  • Filtračný systém upravuje vodu a chráni tkaniny
  • Práčka AEG je vybavená parnou funkciou, ktorá zabraňuje pokrčeniu oblečenia
  • Energeticky úsporný a vysoko účinný Ökoinvertor motor
  • Antialergický program

Práčka AEG L9FEC49SC

Práčka AEG SoftWater L9FEC49SC je prvou práčkou na svete, ktorá je vybavená filtračným systémom iónovej výmeny. Tá odstraňuje z vody nežiadúce minerály a šetrí vlákna vášho oblečenia. Aj pri najnižších teplotách je maximálne šetrná k oblečeniu, ktoré si uchová svoju mäkkosť a hebkosť. Technológia ÖKOMix najprv šetrne premieša prací prášok s vodou, takže je každé vlákno ošetrené aj pri najnižšej teplote. Parná funkcia ProSteam, ktorú môžete použiť na záver pracieho cyklu, eliminuje pokrčenie odevov a znižuje čas, ktorý by ste museli tráviť žehlením. Parnú funkciu môžete použiť aj na rýchle osvieženie ľahko zašpinenej bielizne.

Výrazná úspora času a energie s práčkou AEG

Práčka AEG SoftWater je nielen mimoriadne šetrná k oblečeniu, ale aj úsporná. Dokáže šetriť váš čas, životné prostredie aj peňaženku. Vysoko účinný Ökoinvertor motor s doživotnou zárukou zabezpečuje najvyššiu účinnosť a výkonnosť pri každom praní. Množstevná automatika ProSense automaticky zváži obsah bubna a podľa nameraného výsledku dávkuje množstvo vody a prispôsobuje prací program. S funkciou TimeManager môžete skrátiť vami zvolený prací program až o 50 % a mať bielizeň nachystanú na použitie skôr, než obvykle.


Kľúčové vlastnosti sušičky AEG T8DBC49SC

  • Energeticky veľmi úsporná kondenzačná technológia
  • Vysoká kapacita sušenia až 9 kg bielizne
  • Extra veľký prehľadný LCD displej v slovenskom jazyku pre jednoduché nastavenie
  • Sušička neohrieva svoje okolie, suší na báze kondenzácie chladiva
  • Senzor upravujúci čas sušenia – meria vlhkosť a určí koniec procesu (technológia ProSense)
  • Extrémne účinný filtračný systém ÖKOFlow s ľahkou údržbou
  • Sušička sa šetrne postará o vašu bielizeň, je vybavená špeciálnymi programami
  • Indikátory fázy sušenia
  • Veľmi nízka hlučnosť aj za plnej prevádzky

Sušička AEG T8DBC49SC

Zoznámte sa s vynikajúcou sušičkou AEG T8DBC49SC, ktorej hlavnou devízou sú nízke náklady na prevádzku, vysoko efektívne sušenie, extrémne nízka hlučnosť a nadštandardná šetrnosť k oblečeniu! V domácnosti za vás odvedie obrovský kus práce, zamilujete si ju ihneď! Veľká časť úspechu spočíva v tepelnom čerpadle, ktoré umožňuje sušenie pri nízkych teplotách. S ním ušetríte až 40 % výdavkov za energie, a to predovšetkým pretože odstraňuje vlhkosť z tkanín pri polovičnej teplote než u bežných bubnových sušičiek, bez toho aby význačne predlžovala dobu sušenia.

Sušička, ktorú si zamilujete...

Jedinečný systém AbsoluteCare má pod palcom všetky programy. Či už ide o vlnu, outdoorové oblečenie alebo vodoodolné kusy, všetky druhy tkanín dostanú správny pohyb a teplotu na úplné sušenie, zatiaľ čo sa uchováva ich kvalita, vzhľad aj omak. Možnosť odloženého štartu neodmysliteľne patrí ku každej modernej sušičke. Môžete tak sušiť, kedykoľvek sa vám to časovo hodí – či už chcete sušiť na lacnejšiu nočnú sadzbu za elektrický prúd alebo mať usušenú bielizeň pri príchode z práce.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
1,88 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
259 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,88 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
259 kWh/annum Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG SoftWater L9FEC49SC + AEG T8DBC49SC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG SoftWater L9FEC49SC + AEG T8DBC49SC.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií