Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost P&G boost

AEG SR 4363 CD

Zobraziť katalóg
AEG SR 4363 CD
CD prehrávač – detský, červený LCD displej, prehráva CD-R, CD-RW, USB port, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor, funkcia vyhľadávania, preskakovanie, prehrávanie/pauza, stop, 3.5mm jack, 4× 1.5V batéria
Kód:  AEGC014g Produktové číslo:  SR 4363 CD Stránky výrobcu

AEG SR 4363 CD

Pestrofarebný CD prehrávač s displejom si vaše deti zamilujú na prvý pohľad. Môžu si na ňom pustiť obľúbené pesničky z obyčajných alebo prepisovateľných CD. Prehrávač AEG SR 4363 obsahuje mikrofón s vypínačom a režim Karaoke, ktorý umožní zaspievať si za sprievodu hudby. Ponúkne aj dvojicu stereo reproduktorov, AUX vstup, USB a 3,5 mm jack pre pripojenie slúchadiel. Tlačidlové ovládanie je veľmi jednoduché; pomocou pár dotykov je možné jednotlivé skladby pretáčať do obľúbenej pasáže alebo úplne prepnúť. Prehrávač možno zapojiť do zásuvky alebo napájať batériami.

Kľúčové vlastnosti prehrávača AEG SR 4363

  • Určený na prehrávanie CD-R/RW/MP3
  • Prehrávanie tiež cez vstupy USB či AUX
  • FM tuner pre naladenie rádia
  • 3,5 mm jack na slúchadlá
  • Stereo reproduktory
  • Režim karaoke
  • Jednoduché ovládanie
  • Napájanie z el. siete/pomocou batérií (LR14, C)
  • Dodávaný s mikrofónom
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG SR 4363 CD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG SR 4363 CD . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AEG SR 4363 CD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AEG SR 4363 CD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AEG SR 4363 CD.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií