Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AEG T 75370 AH3 + AEG L 73670 FL

Zobraziť katalóg
AEG T 75370 AH3 + AEG L 73670 FL
Set spotrebičov sušičky a práčky, sušičky: kondenzačná s tepelným čerpadlom, A +, kapacita 7kg, veľký LCD displej, hlučnosť 66dB, funkcia proti pokrčeniu, delicate Care system, Ecoflow system, práčka: 1600ot. / min, náplň 7kg, A +++ / A / A, hlučnosť 58/77 dB, Fuzzy Logic, ProTex koncept, OptiSense, odložený štart
Kód:  FBV450d Produktové číslo:  7537073670 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG T 75370 AH3 + AEG L 73670 FL Predaj skončil

AEG T 75370 AH3 + AEG L 73670 FL

Sušička AEG T 75370 AH3

Kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom naraz usuší až 7 kg bielizne. Moderné technológie, intuitívny ovládací panel aj príslušnosť k energetickej triede A + z nej robí veľmi dobrú voľbu pre všetkých, ktorí chcú účinnú a šetrnú sušičku. Jej tepelné čerpadlo umožňuje sušiť bielizeň pri nižšej teplote, preto pri sušení nedôjde k nežiaducemu zrážaniu oblečenia vrátane vlny alebo hodvábu.

Senzor snímania vlhkosti

Nechajte ťažké rozhodnutia na sušičke - elektronický systém automatického snímania vlhkosti OptiSense totiž vždy vyhodnocuje, ako sú šaty usušené. Podľa toho upravuje koniec sušenia v súlade so zvoleným programom. A je jedno, či je bubon naplnený úplne alebo len čiastočne. Sušička vždy dbá na maximálnu účinnosť a energetickú efektivitu.

Šetrný k vašej bielizni

Technológia ProTex predstavuje najcitlivejší spôsob sušenia - aj tých najjemnejších tkanín. Jej jedinečnosť potvrdzuje certifikát Woolmark Silver. Programy pre sušenie zahrňujú cykly s rôznymi stupňami vlhkosti pre bavlnu aj syntetiku, nastavte si dlhšiu fázu, aby bielizeň na konci nebola pokrčené. K ľahkému žehleniu navyše pomôže aj spätný chod bubna - uvoľňuje šaty a tým zabraňuje ich zamotaniu a pokrčeniu.

Odložený cyklus

Využite možnosť odloženia procesu sušenia a dosiahnite úspory s lacnejším nočným prúdom. Všetko jednoducho nastavíte pomocou ovládacieho panelu s ikonami. Displej zobrazí informácie nielen o zostatkovom čase, ale aj o samotnom priebehu sušiaceho cyklu. Nastavte si zvukový signál, aby vás upozornil na práve skončený proces. K pozitívam zariadenia patrí tiež nízka hlučnosť 66 decibelov a vydarený funkčný dizajn. Nech už ju umiestnite kamkoľvek, jej stabilitu si prispôsobíte vďaka nastaviteľným nožičkám.


Práčka AEG L 73670 FL

AEG 73670 FL patrí medzi moderné spredu plnené automatické práčky, ktoré sa radia medzi vysoko úsporné domáce spotrebiče. Jej výberom rozhodne neurobíte chybu a na oplátku vás zahrnie pestrou škálou skvelých technológií. Čistá a svieža bielizeň sa stane úplnou samozrejmosťou, aj pre mužov v domácnosti, ktorý si s obsluhou podobných zariadení nevedia rady.

Inteligentné pranie

Maximálne poteší zaradenie do kategórie ProTex. Tento ospevovaný štandard umožňuje, aby farby a vlákna vašich odevov vyzerala dlhšie ako nová. Inteligentný systém OptiSense nastavuje program podľa hmotnosti náplne tak, aby sa oblečenie neprialo príliš dlho, kým bubon SoftDrum je k oblečeniu veľmi šetrný. S praktickým časovačom si obľúbite funkciu odloženého štartu a ľahko si naplánujete prací proces na dobu vašej neprítomnosti. Špičkovné parametre má aj rýchlosť odstreďovania. Parádnych 1600 otáčok za minútu urobí rýchly proces aj s nadštandardnou špinou.

20 minút stačí

O ovládanie sa stará účinná kombinácia otočných voličov a LED displeje. K dispozícii je tiež celý rad praktických programov, medzi ktorými si zamilujete predovšetkým rýchly 20 minútový program. Do výbavy tiež patrí systém Aqua Contro l, ktorý zabraňuje škodám spôsobeným vodou. Dvojstenná prívodná hadica  zastaví akékoľvek možné úniky.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG T 75370 AH3 + AEG L 73670 FL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG T 75370 AH3 + AEG L 73670 FL.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií