Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Siguro kuchyňský robot

AEG VL 5525 M

Zobraziť katalóg
AEG VL 5525 M
5 1 hodnotení
Ventilátor stolný, 30W, 2 rýchlosti, priemer 23cm, ochranná mriežka
Kód:  EAD5055o Produktové číslo:  VL5525M Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG VL 5525 M

Zaistite si optimálnu klímu doma aj v práci a buďte pripravení na horúce letné dni aj večery s exkluzívnym stolným ventilátorom AEG VL 5525 M . Jeho kľúčovou prednosťou je praktické kompaktné prevedenie , Vďaka ktorému ho možno umiestniť aj do menších interiérov, bez toho, aby zaberal prebytočné miesto. Využiť možno tiež možnosti montáže priamo na stenu . Venitlátor disponuje priemerom 23 centimetrov a silným príkonom 30 Wattov. Pre komplexné a okamžité ochladenie miestnosti môžete aktivovať režim oscilácie s možnosťou vypnutia . Moderný prístroj ďalej ponúka jednoduché ovládanie a 2 rôzne rýchlosti ventilácie . Nespornú výhodu predstavujú efektívne protišmykové nôžky, ktoré zaistia potrebnú stabilitu. Bezpečnostnú funkciu plní ochranná kovová mriežka . Poteší vás originálny nerezový design , Vďaka ktorému sa ventilátor stane štýlovým doplnkom každej izby či kancelárie.

Parametre a špecifikácie:

Typ ventilátora:

Stolný možnosťou montáže na stenu

Príkon:
30 W

Počet rýchlostí:
2

Priemer:
23 cm

Ďalšie vlastnosti:
Oscilácie (s možnosťou vypnutia)
Kovová ochranná mriežka
Vysoká stabilita (protišmykové nožičky)

Farba:
Nerez

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG VL 5525 M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG VL 5525 M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AEG VL 5525 M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AEG VL 5525 M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AEG VL 5525 M.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií