AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

AeoTec Door/Window Sensor 6

Zobraziť katalóg
AeoTec Door/Window Sensor 6
Senzor na dvere a okná – pre okná a dvere
Kód:  ZW598h Produktové číslo:  AEOEZW112 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AeoTec Door/Window Sensor 6 Predaj skončil

AeoTec Door/Window Sensor 6

Máte doma otvorené okno alebo vchodové dvere? Majú byť otvorené? To jsou otázky, které vám pomôže vyriešiť inteligentný detektor AeoTec Door/Window Sensor 6 pre okná a dvere.

Pokiaľ k senzoru pripojíte alarm, stane sa z neho súčasť vášho bezpečnostného systému. Senzor komunikuje až na vzdialenosť 150 metrov a jeho komunikácia je zabezpečená 128-bitovým šifrovaním AES.

Hlavné prednosti

  • Malé ľahké vyhotovenie
  • Súčasť konceptu inteligentnej domácnosti
  • Zabezpečený prenos dát až na 150 metrov
  • Dlhá výdrž na jedno dobitie
  • Jednoduchá inštalácia
  • Rôzne farby senzora

Štýl do každej domácnosti

Tradičné bezpečnostné senzory sú väčšinou hrubé a škaredé. Senzor AeoTec je iný. Je o 50 % tenší ako klasické senzory. Na výšku má iba 9 mm, takže je na okne či pri dverách v podstate neviditeľný.

Senzor je vyrobený z odolného ABS plastu, ktorý je farebne upravený. K dispozícii je viac rôznych farieb, čo je ideálne pre doladenie s farbou vášho okenného či dverného rámu.

Výdrž a jednoduchá inštalácia

Máte obavy, že budete musieť každú chvíľu meniť batérie? Nemusíte. Senzor vydrží na jedno dobitie v okne až 1 rok, pri používaných dverách až 10 mesiacov. Pre dobitie stačí vybrať senzor z krabičky a dobiť na niekoľko hodín cez USB.

Pri montáži senzora pripevňujete samotný senzor a proti nemu tenký magnetický prúžok. Na pripevnenie sa využíva obojstranná lepiaca páska.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, funguje tento senzor i sám bez další doplňků? Laicky řečeno, pořídím-li si tento senzor, odjedu z bytu, budu moci jen díky tomuto senzoru v práci zkontrolovat, zda máme zavřené dveře? Děkuji.

Diskusia a poradňa k AeoTec Door/Window Sensor 6
Príslušenstvo pre AeoTec Door/Window Sensor 6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AeoTec Door/Window Sensor 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AeoTec Tür- / Fenstersensor 6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AeoTec Tür- / Fenstersensor 6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AeoTec Sensor 6 érzékelő.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií