Aerobie Aeropress GO

Zobraziť katalóg
Aerobie Aeropress GO
Ručný kávovar – v kompaktných rozmeroch, cestovná verzia, kombinuje výhody french pressa a drippera, vyrobený z odolného a zdravotne neškodného plastu, chuťovo bezkonkurenčná filtrovaná káva pripravená do minúty, obsahuje hrnček s viečkom a kapacitou 444ml
Kód:  AERRK1005 Produktové číslo:  10R11

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Aerobie Aeropress GO

Doprajte si filtrovanú kávu v pohodlí domova alebo na cestách. S prístrojom Aerobie Aeropress GO to hravo zvládnete. Pri príprave si môžete zvoliť množstvo od 1 do 3 šálok podľa stupnice vyznačenej na odmerke. Zomletá káva je stále v kontakte s vodou, takže výsledkom je vyrovnaná chuť kávy. Vďaka použitiu papierového filtra neobsahuje nápoj žiadne drobné čiastočky a je jemný ako espresso. Filter sa po použití vyhodí a Aeropress GO stačí opláchnuť, takže je jeho údržba veľmi jednoduchá. Súčasťou balenia sú filtre, hrnček s viečkom s objemom 444 ml, odmerka a miešadlo. Ručný kávovar Aerobie Aeropress GO umožňuje navyše reguláciu hrubosti namletých kávových zŕn, množstva kávy aj teploty vody.

Kľúčové vlastnosti ručného kávovaru Aerobie Aeropress GO

  • Ručný kávovar na prípravu filtrovanej kávy v pohodlí domova alebo na cestách
  • Môžete si zvoliť množstvo od 1 do 3 šálok podľa stupnice vyznačenej na odmerke
  • Káva neobsahuje žiadne drobné čiastočky a je jemná ako espresso
  • Aerobie Aeropress GO umožňuje reguláciu hrubosti namletých kávových zŕn, množstva kávy aj teploty vody
  • Veľmi jednoduchá údržba
  • Súčasťou balenia sú filtre, hrnček s viečkom, odmerka a miešadlo

Objem hrnčeka:
444 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aerobie Aeropress GO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aerobie Aeropress GO, v balení 350ks filtrů. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aerobie Aeropress GO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aerobie Aeropress GO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aerobie Aeropress GO.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií