AD homeoffice Aplikace

AfterShokz Bluez 2 červená

Zobraziť katalóg
AfterShokz Bluez 2 červená
4,7 3 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá - Pred uši, technológia vedenie zvuku kostí
Kód:  AKZ120h Produktové číslo:  AS500G RED

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AfterShokz Bluez 2 červená

Bezdrôtové slúchadlá využívajúce technológiu vedenie zvuku kostí v sebe kombinujú pohodlie, spoľahlivosť, maximálny komfort s bezpečnostnou technológiou Bone Conduction. Vďaka tejto technológii sedí slúchadlá pohodlne pred uchom a nijako nebráni prenikaniu varovných signálov z okolia ako napr. Pricestuje auto či húkanie. Možno tak predísť mnohým nebezpečným situáciám, ku ktorým dochádza pri používaní klasických slúchadiel sa špunty do uší. Počúvanie hudby a telefonovanie sa stávajú bezpečnejšie a zdravšie.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný, ľahký ergonomický dizajn
  • Spoľahlivá Bluetooth technológie
  • Bezpečné pre športové aktivity
  • Pohodlné - nič nie je vo vašom uchu
  • Vojenská "bone conduction" technológie
  • Nastaviteľný hlavový most
  • Ovládač hovoru s pauzou a posunom skladieb
  • Luxusné odolné púzdro

Vedenie zvuku kostí

Väčšina zvuku, ktorý počujeme, prúdi do ušných kanálikov a ich vibráciami zvukového bubienka prenášaná do vnútorného ucha. Zvukové vlny je však možné prenášať do vnútorného ucha tiež cez lícnu kosť a obísť tak bubienky. Presne týmto spôsobom napríklad počujeme vlastný hlas a tomuto efektu sa hovorí technológie vedenie zvuku kostí.

Komunikujte so svetom

V dnešnom svete plnom nových informácií je dôležité s okolím zostať stále v kontakte. Bezdrôtová Bluetooth slúchadlá sú práve preto vybavená praktickým mikrofónom, a vy si ich tak môžete vziať so sebou kamkoľvek a zostať v kontakte s priateľmi, rodinou či kolegami z práce.

Dlhá životnosť batérie

AfterShokz Bluez predčí vaše očakávania aj v prípade výdrže na jedno nabitie. Až dlhých 6 hodín si budete môcť vychutnávať vaše obľúbené pesničky bez nutnosti vyťahovať nabíjačku. Keď už na to predsa len dôjde, stačí ju na 2 hodiny pripojiť do micro USB portu a ste pripravení opäť vyraziť von.

Široká kompatibilita

Niekedy je ťažké až nemožné nájsť technológiu, ktorá by bola kompatibilná so všetkými ostatnými. Napriek tomu sa inžinierom firmy AfterShokz podarilo zabezpečiť, aby ich slúchadlá fungovala perfektne so všetkými bežnými hudobnými prehrávačmi - či už sa jedná o iPod, iPad, smartphone alebo iný MP3 prehrávač.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AfterShokz Bluez 2 červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AfterShokz Bluez 2 červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AfterShokz Bluez 2 red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AfterShokz Bluez 2 red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AfterShokz Bluez 2 červená.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií