AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AfterShokz Bluez 2S červené

Zobraziť katalóg
AfterShokz Bluez 2S červené
5 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá - bluetooth, pred uši, technológia vedenia zvuku kosťou
Kód:  AKZ120j3 Produktové číslo:  AS500R

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AfterShokz Bluez 2S červené

Firma Aftershokz prichádza s úplne revolučným spôsobom počúvania hudby, a to nielen pri športových aktivitách. U bežných slúchadiel si meniče dávate na uši alebo ich do nich zasúvate, a ste tak izolovaný od zvukových vnemov okolo vás. Bezdrôtové slúchadlá AfterShokz Bluez na prenos zvuku nepoužívajú ušné bubienky, ale technológiu vedúcu zvuk cez lícnu kosť priamo do vnútorného ucha. Vašich obľúbených hudobných interpretov si tak budete môcť bezpečne vychutnávať napríklad pri behaní, jazde na bicykli alebo pri riadení motorového vozidla.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný, ľahký, ergonomický dizajn
  • Spoľahlivá bluetooth technológia
  • Bezpečné pre športové aktivity
  • Pohodlné - nič nie je vo vašom uchu
  • Vojenská ,,bone conduction" technológia
  • Nastaviteľný hlavový most
  • Ovládač hovoru s pauzou a posunom skladieb
  • Vyhotovenie odolné voči potu

Vedenie zvuku kosťou

Väčšina zvukov, ktoré počujeme, prúdi do ušných kanálikov a je vibráciami zvukového bubienka prenášaná do vnútorného ucha. Zvukové vlny je však možné prenášať do vnútorného ucha aj cez lícnu kosť a obísť tak bubienky. Rovnakým spôsobom počujeme napríklad svoj vlastný hlas a tomuto efektu sa hovorí technológia vedenia zvuku kosťou.

Komunikujte so svetom

V dnešnom svete plnom nových informácií je dôležité s okolím zostať stále v kontakte. Bezdrôtové bluetooth slúchadlá AfterShokz Bluez práve preto oplývajú praktickým mikrofónom, a vy si ich tak môžete vziať so sebou kamkoľvek a zostať v kontakte s priateľmi, rodinou či kolegami.

Dlhá životnosť batérie

Slúchadlá AfterShokz Bluez prekonajú vaše očakávania aj čo sa týka výdrže na jedno nabitie. Až dlhých 6 hodín si budete môcť vychutnávať vaše obľúbené pesničky bez nutnosti vyťahovať nabíjačku. A keď už na to príde, stačí ju na 2 hodiny pripojiť do micro USB portu a ste pripravení opäť vyraziť von.

Široká kompatibilita

Niekedy je až nemožné nájsť technológiu, ktorá by bola kompatibilná so všetkými ostatnými. Napriek tomu sa inžinierom z firmy AfterShokz podarilo zabezpečiť, aby ich slúchadlá fungovali perfektne so všetkými bežnými hudobnými prehrávačmi - či už sa jedná o iPod, iPad, smartfón alebo iný MP3 prehrávač.

Doplňujúce informácie:

Bluetooth verzia: v4.0
Kompatibilné profily: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Dosah: 10 m
Batéria: Li-Ion
Čas prehrávania: 6 hodín
Pohotovostná výdrž: 10 dní
Čas nabíjania: 2 hodiny
Hmotnosť: 41 g

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, praskla mi "obruč". Lze sluchátka někde nechat opravit? S pozdravem Tomáš

Diskusia a poradňa k AfterShokz Bluez 2S červené
Príslušenstvo pre AfterShokz Bluez 2S červené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AfterShokz Bluez 2S červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AfterShokz Bluez 2S rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AfterShokz Bluez 2S rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AfterShokz Bluez 2S piros.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií