Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AfterShokz Bluez 2S čierna

Zobraziť katalóg
AfterShokz Bluez 2S čierna
5 7 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá - Bluetooth, pred uši, technológia vedenie zvuku kostí
Kód:  AKZ120j1 Produktové číslo:  AS500

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AfterShokz Bluez 2S čierna

Firma Aftershokz prichádza s úplne revolučným spôsobom počúvaní hudby, a to nielen pri športových aktivitách. U bežných slúchadiel si meniče dávate na uši alebo ich do nich zasúvate, a ste tak izolovaní od zvukových vnemov okolo vás. Bezdrôtové slúchadlá AfterShokz Bluez na vedenie zvuku nepoužívajú ušné bubienky, ale technológiu pre vedenie cez lícnu kosť priamo do vnútorného ucha. Vašich obľúbených hudobných interpretov si tak budete môcť bezpečne vychutnávať napríklad pri behaní, jazde na bicykli alebo pri riadení motorového vozidla.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný, ľahký ergonomický dizajn
  • Spoľahlivá Bluetooth technológia
  • Bezpečné pre športové aktivity
  • Pohodlné - nič nie je vo vašom uchu
  • Vojenská "bone conduction" technológia
  • Nastaviteľný hlavový most
  • Ovládač hovoru s pauzou a posunom skladieb
  • Potuodolné prevedenie

Vedenie zvuku kosťou

Väčšina zvuku, ktorý počujeme, prúdi do ušných kanálikov a je vibráciami zvukového bubienka prenášaná do vnútorného ucha. Zvukové vlny je však možné prenášať do vnútorného ucha tiež cez lícnu kosť a obísť tak bubienky. Presne týmto spôsobom napríklad počujeme vlastný hlas a tomuto efektu sa hovorí technológia vedenie zvuku kosťou.

Komunikujte so svetom

V dnešnom svete plnom nových informácií je dôležité s okolím zostať stále v kontakte. Bezdrôtová Bluetooth slúchadlá AfterShokz Bluez sú práve preto vybavené praktickým mikrofónom, a vy si ich tak môžete vziať so sebou kamkoľvek a zostať v kontakte s priateľmi, rodinou či kolegami z práce.

Dlhá životnosť batérie

Slúchadlá AfterShokz Bluez predčia vaše očakávania aj v prípade výdrže na jedno nabitie. Až dlhých 6 hodín si budete môcť vychutnávať vaše obľúbené pesničky bez nutnosti vyťahovať nabíjačku. Keď už na to predsa len dôjde, stačí ju na 2 hodiny pripojiť do micro USB portu a ste pripravení opäť vyraziť von.

Široká kompatibilita

Niekedy je ťažké až nemožné nájsť technológiu, ktorá by bola kompatibilná so všetkými ostatnými. Napriek tomu sa inžinierom firmy AfterShokz podarilo zabezpečiť, aby ich slúchadlá fungovali perfektne so všetkými bežnými hudobnými prehrávačmi - či už sa jedná o iPod, iPad, smartphone alebo iný MP3 prehrávač.

Doplňujúce informácie:

Bluetooth verzie: v4.0
Kompatibilné profily: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Dosah: 10 m
Batéria: Li-Ion
Doba prehrávania: 6 hodín
Pohotovostná výdrž: 10 dní
Čas nabíjania: 2 hodiny
Hmotnosť: 41 g

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné vyzkoušet suchátka v showroomu (Plzeň)? Děkuji.

Dobry den, jaky je rozdil mezi AfterShokz Bluez 2S a AfterShokz Trekz Titanium? Je to jen v titanovem ramecku? Diky.

Dobry den, chtel jsem se dotazat zda mate i jiny podobny typ sportovnich sluchatek jako je AfterShokz ktere umi primichat do hudby okolni zvuky. Pokud clovek pouziva sluchatka na behani a chce slyset auto a okolni zvuky. Dekuji.

Diskusia a poradňa k AfterShokz Bluez 2S čierna
Príslušenstvo pre AfterShokz Bluez 2S čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AfterShokz Bluez 2S černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AfterShokz Bluez 2S Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AfterShokz Bluez 2S Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AfterShokz Bluez 2S, fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií