Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

AfterShokz Trekz Titanium mini sivá

Zobraziť katalóg
AfterShokz Trekz Titanium mini sivá
Bezdrôtové slúchadlá – bluetooth, pred uši, Bone conduction technológia, frekvenčná odozva 20Hz-20KHz, bezdrôtový dosah 10m, doba prehrávania 6 hodín
Kód:  AKZ120k52 Produktové číslo:  AS600MSG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AfterShokz Trekz Titanium mini sivá Predaj skončil

AfterShokz Trekz Titanium mini sivá

Nečakajte a vyrazte spoločne s bridlicovo sivými slúchadlami AfterShokz Trekz na bicykel, beh, alebo skateboard. Bezdrôtové stereo slúchadlá AfterShokz Trekz Titanium mini s konštrukciou pred ucho sú pohodlné a ľahké a sú určené najmä pre športové aktivity. Vďaka Technológii Bone conduction kedy sa hudba prenáša cez lícne kosti, zostávajú uši otvorené pre okolité zvuky, čo oceníte pri behu alebo jazde na bicykli. Za vami idúce auto vás neprekvapí, neminiete priateľa, ktorý na vás zavolá. Ovládanie hlasitosti slúchadiel Trekz Titanium je umiestnené na spodnej strane čelenky a je tak ľahko dostupné aj za pohybu.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel AfterShokz Trekz Titanium mini

  • Pohodlné a ľahké slúchadlá AfterShokz Trekz Titanium mini pre športové aktivity
  • Konštrukcia pred ucho ponechá uši otvorené pre okolité zvuky
  • Flexibilná čelenka pre dlhé nosenie
  • Prepojenie cez Bluetooth 4.1 s dosahom až 10 m
  • Batéria vydrží 6 hodín bez dobíjania
  • Duálne mikrofóny s potlačením okolitého hluku

Jedinečný zvukový zážitok a komfort so slúchadlami AfterShokz Trekz Titanium

Slúchadlá AfterShokz majú ľahkú flexibilnú čelenku vhodnú pre dlhodobé nosenie. Poskytnú vám čistý zvuk so širokým dynamickým rozsahom a bohatými basmi. S externými zariadeniami sa prepojíte technológiou Bluetooth 4.1 s dosahom až 10 m. Slúchadlá sú odolné proti potu, prachu a vlhkosti v zlom počasí. Na jedno nabitie si vychutnáte vašu obľúbenú hudbu až na 6 hodín, batériu dobijete pripojením do micro USB portu. Duálne mikrofóny potláčajú okolitý hluk. Funkcie slúchadiel môžete pohodlne ovládať s podporou hlasových pokynov vstavaného sprievodcu, ktorý vám poradí s napájaním, párovaním, prehrávaním a volaním. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AfterShokz Trekz Titanium mini sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AfterShokz Trekz Titanium mini šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AfterShokz Trekz Titanium mini Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AfterShokz Trekz Titanium mini Grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AfterShokz Trekz Titanium mini szürke.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií