Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

AHA 110 Colt Ripple

Zobraziť katalóg
AHA 110 Colt Ripple
Fototaška rozměr 16x16x11cm, polytex
Kód:  GR955d Produktové číslo:  80632

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AHA 110 Colt Ripple

Praktická cestovný brašna pre väčšie fotoaparáty ako sú digitálne zrkadlovky s menšími objektívy do celkovej veľkosti 16 x 16 x 11 cm.Puzdro je vyrobené z kvalitného Polytex a poskytuje fotoaparátu polstrované bezpečia.Na nič nebolo zabudne a tak je fotoaparát ľahkú prístupný vďaka zipsu a veko sa otvára od tela.Samozrejmosťou je vrecko pre pamäťové karty alebo ďalšie drobné príslušenstvo.Tašku môžete vziať za ucho do ruky alebo na rameno nastaviteľným popruhom.



Parametre a špecifikácie:



Interné rozmery:

16 x 16 x 11 cm



Materiál:

Polytex



Hmotnosť:

200 g



Farba:

Hnedá

Poznámka:
» Všetky fototašky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AHA 110 Colt Ripple Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AHA 110 Colt Ripple. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AHA 110 Colt Ripple. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AHA 110 Colt Ripple. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AHA 110 Colt Ripple.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií